Αυτοκινηση

Ford Kuga: Εκλεπτυσμένο στιλ και τεχνολογικές πρωτοπορίες

Με δυναμική σχεδίαση, γενικευμένη προσέγγιση της κομψότητας καθιστά την οδήγηση απλούστερη, ασφαλέστερη, πιο ευχάριστη και πιο οικονομική

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 720
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ford Kuga

Οδηγήσαμε το νέο Ford Kuga: Οριακά τέλεια ποιότητα κύλισης, διάχυτη ποιότητα κατασκευής και προηγμένη συνδεσιμότητα.

Kαλύπτοντας ευρύ αγοραστικό κοινό, με σύνθετες αλλά και εξεζητημένες απαιτήσεις, το Kuga δίνει λύσεις για κάθε χρήση, είτε αυτή είναι η μετακίνηση στον αστικό ιστό σε καθημερινή βάση, είτε πρόκειται για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις στην ενδοχώρα. Βασικές του αρετές, η οριακά τέλεια ποιότητα κύλισης, οι χώροι, η διάχυτη ποιότητα κατασκευής και φυσικά η προηγμένη συνδεσιμότητα.

Ανεξάρτητα από την έκδοση, το SUV της Ford είναι άνετο και ευέλικτο. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα να κινείστε με άνεση και ευελιξία στις εκτός δρόμου διαδρομές, έχει τη δύναμη που χρειάζεστε για να ρυμουλκείτε ένα ρυμουλκούμενο και μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραστη οδήγηση σε μια εθνική οδό. Και δεν σταματά μόνο σε αυτά: όταν χρειαστεί να μεταφέρετε φορτίο, μπορείτε απλά να διπλώσετε τα πίσω καθίσματα για επιπλέον χώρο που επιζητάτε για να ικανοποιήσετε τα χόμπι σας. 

Διατίθεται σε πολλές εκδόσεις, καθώς προσφέρεται με μια σειρά οικονομικών υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, αλλά και με τη δυνατότητα επιλογής αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Υπάρχουν ακόμα πιο οικονομικά μοντέλα με δύο τροχούς, τα οποία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά, ιδανικά για όσους θέλουν κάτι στο μέγεθος και το σχήμα του Kuga αλλά χωρίς την ανάγκη για απαιτητικές εκτός δρόμου «δράσεις»...

Σχεδιαστικά, το μεσαίο SUV της Ford ξεχωρίζει από τις δυναμικές γραμμές που αγκαλιάζουν αρμονικά το αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα ανατομικά καθίσματα και το ποιοτικό υλικό που χαρακτηρίζει την εν γένει εικόνα ενός μοντέλου που, πλην των εκτός δρόμου δυνατοτήτων, δίνει την πλήρη εικόνα μιας άρτιας κατασκευής.

Ford Kuga

Τέσσερις ενήλικες θα ταξιδέψουν με περίσσια άνεση μιας και οι χώροι στην καμπίνα το επιτρέπουν με το παραπάνω, όπως και ο χώρος φόρτωσης, ο οποίος φτάνει στα 456 λίτρα. Με το Ford SYNC 3, που είναι στάνταρ από τη βασική έκδοση, μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας έξυπνες φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8’’. Διατίθεται στις εκδόσεις, Trend Style, Business και ST-Line. 

Στον δρόμο

Το Ford Kuga διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα συνδυασμών σε ό,τι αφορά στους κινητήρες και στα συστήματα μετάδοσης. Έτσι έχουμε τον βενζινοκινητήρα 1.5-λίτρων EcoBoost των 150 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, και τον αντίστοιχο 1.5-λίτρων EcoBoost των 180 ίππων που συνδυάζεται με τετρακίνηση και με αυτόματο κιβώτιο Power Shift 6 σχέσεων.

Ford Kuga

Ο diesel 1.5 TDCi των 120 ίππων, με κίνηση εμπρός, συνδυάζεται αντίστοιχα με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο Power Shift 6 σχέσεων.

Στον δρόμο, το Kuga προσφέρει εκτός από πολύ καλή ποιότητα κύλισης ακριβείς πληροφορίες από το τιμόνι προς τον οδηγό, ενώ το σύνολο των καλορυθμισμένων αναρτήσεων προσφέρει σχεδόν σε κάθε διαδρομή ένα άνετο ταξίδι για τους επιβαίνοντες.

Οι τιμές των Ford Kuga αρχίζουν από €21.375 ευρώ, με επιτόκιο 1% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ