Αυτοκινηση

Γιατί μας στερούν το «σκληροτράχηλο» νέο Mitsubishi L200;

Δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία, σε αντίθεση με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή, δεν επιτρέπει την αγορά του από ιδιώτες

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Η 6η γενιά «Rock Solid» του L200 με ριζική, νέα εμφάνιση και ισχυρό σύστημα τετρακίνησης, έρχεται ανανεωμένη σε όλα για να διατηρήσει τα σκήπτρα

Τι είναι
Δεν είναι ένα απλό ημιφορτηγό που αντιλαμβανόμαστε με την πρώτη ματιά. Είναι ένα πλήρες σύγχρονο και ικανότατο αυτοκίνητο για επαγγελματίες, οικογενειάρχες ή ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια.

Η 6η γενιά «Rock Solid» του L200 με ριζική, νέα εμφάνιση και ισχυρό σύστημα τετρακίνησης, που έρχεται ανανεωμένη σε όλα για να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Συμπληρώνονται ακριβώς 40 χρόνια αφότου λανσαρίστηκε το L200, το πρώτο pick-up ενός τόνου.

Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Με πάνω από 4,7 εκατομμύρια αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις, από τις οποίες περίπου 416.000 εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην Ευρώπη και σήμερα, η Mitsubishi ρίχνει στην αγορά ένα σκληροτράχηλο όχημα με κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης.

Δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία, σε αντίθεση με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή, δεν επιτρέπει την αγορά του από ιδιώτες.

Το νέας γενιάς L200 είναι ένα σύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων, μια και παγκοσμίως επιλέγεται σαν όχημα καθημερινής χρήσης, είτε από επαγγελματίες είτε από ιδιώτες που αναζητούν ένα SUV με διευρυμένες δυνατότητες και χώρους.

Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Γνωριμία

Το 6ης γενιάς L200 ενσωματώνει όλα αυτά τα στοιχεία, όπως νέα εξωτερική σχεδίαση –με την ονομασία «Rock Solid»− βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, αναβαθμισμένο σύστημα 4WD που περιλαμβάνει νέο «Off Road Mode» και σύστημα «Hill Descent Control», νέο κινητήρα Diesel 2.2 (Euro 6d temp), νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αναβάθμιση πλαισίου, φρένων και ανάρτησης, βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και ένα σωρό σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Διακρίνεται για τις αναβαθμισμένες ικανότητες on & off-road χάρη στο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Super Select 4WD II, υποστηριζόμενο από νέα συστήματα Off Road Mode και Hill Descent Control, αλλά και στοιχεία άνεσης και εξοπλισμού επιβατικού αυτοκινήτου, το νέο L200 γίνεται ο συνεχιστής της παράδοσης της μάρκας στα συστήματα τετρακίνησης.

Έχοντας εξελιχθεί αρχικά για το Pajero/Montero/Shogun, το σύστημα Super Select 4WD-II επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει την πιο κατάλληλη ρύθμιση του κιβωτίου τετρακίνησης, σύμφωνα με τις εδαφικές και οδηγικές συνθήκες. Η αλλαγή από 2WD σε 4WD μπορεί να γίνει χωρίς να σταματήσει το αυτοκίνητο, με κάτω από 100 km/h (με εξαίρεση τη θέση 4WD Low / Lock), ανεξάρτητα από την επιφάνεια του δρόμου. Σημειώνουμε ότι το σύστημα Super Select 4WD-II χαρίζει σημαντική πρόσφυση όταν το αυτοκίνητο οδηγείται με άδεια καρότσα.

Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Το νέο L200 με τον κινητήρα 2.2 Diesel διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, την Invite και την πιο πλούσια Intense Plus, τόσο με «μιάμιση» καμπίνα Club Cab, όσο και διπλοκάμπινο Double Cab.

Τιμές
Η τιμή του Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD αρχίζει από 26.500 ευρώ, ενώ η τιμή εκκίνησης του διπλοκάμπινου Double Cab αρχίζει από τα 28.700 ευρώ.

Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD

Info
Πληροφορίες για το νέο Mitsubishi L200 εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ