Αυτοκινηση

To Skoda Karoq είναι το «Αυτοκίνητο του 2019»

Oι δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» επέλεξαν το Skoda Karoq ως «Αυτοκίνητο του 2019»

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto_-_kentriki.jpg

Η επιλογή έγινε για δεύτερη χρονιά με ανοιχτή ψηφοφορία, σύμφωνα με την οποία κάθε μέλος του θεσμού κατένειμε ένα σύνολο 100 βαθμών στα 10 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ενώ μετά την καταμέτρηση των ψήφων νικητής και «Αυτοκίνητο του 2019» αναδείχθηκε το Skoda Karoq με 399 βαθμούς.

auto_1.jpg

Τα 10 αυτοκίνητα είχαν περάσει στην τελική φάση κατά τη διαδικασία προεπιλογής (η οποία επίσης πραγματοποιείται με ψηφοφορία) από 23 νέα μοντέλα τα οποία παρουσιάστηκαν κατά το προηγούμενο 12μηνο στην ελληνική αγορά.

Τα αυτοκίνητα της τελικής φάσης ήταν (με αλφαβητική σειρά) τα Citroen C3 Aircross, Dacia Duster, Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Seat Arona, Skoda Karoq, Volvo XC40, VW T-Roc.

auto_2.jpg

Οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού επιλέγουν κάθε χρόνο το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» ανάμεσα στα καινούργια αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους, με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη της αυτοκίνησης από τους Έλληνες καταναλωτές.

auto_3.jpg

Η φετινή εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη Μαρίνα Ζέας και το Casca. Χορηγοί ήταν τα λιπαντικά Eneos, τα ελαστικά Kumho και η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων USAG. Την όλη διοργάνωση επιμελήθηκε η Promevent και την εκδήλωση η CGC Communications.

auto_4.jpg

Στην εκδήλωση βράβευσης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», δημοσιογράφος κ. Γιάννης Σκουφής. Εκ μέρους της Kosmocar-Skoda, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Skoda στην Ελλάδα, οποίος σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι «το νέο Karoq, αποτυπώνει την σύγχρονη προσέγγιση της Skoda στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV. Με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, άνετους χώρους, ελκυστική σχεδίαση, συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, το Karoq στόχευσε εξ’ αρχής στο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κατηγορία και πρεσβευτή της νέας φιλοσοφίας της μάρκας. Η εκλογή του Karoq ως “Αυτοκίνητο του 2019” μας τιμά ιδιαίτερα και θα αποτελέσει ένα επιπλέον σημαντικό εφόδιο στη δυναμική ανάπτυξη της Skoda στην Ελλάδα».

auto_5.jpg

Το νέο Skoda Karoq έχει ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά, έχοντας αναδειχθεί σε ένα από τα best-sellers της μάρκας. Με γραμμικό design, ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προαιρετική τετρακίνηση, πλήρη γκάμα συστημάτων ασφάλειας, ψηφιακό πίνακα οργάνων, φωτιστικά σώματα LED, σύστημα εσωτερικής διαμόρφωσης χώρου Varioflex, κορυφαία συνδεσιμότητα και αμέτρητες Simply Clever λύσεις για την ευκολία και την άνεση οδηγού και επιβατών, το Karoq αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μοντέλο στην κατηγορία του, με τιμή εκκίνησης από μόλις 19.480 €.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ