1821 Digital Gallery
Honda CR-V
ADVERTORIAL

Honda CR-V

Νέα έκδοση του παγκόσμιου best-seller στην κατηγορία SUV, ένα επετειακό μοντέλο, αφού η Honda γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της!

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Honda CR-V εξελίχθηκε σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των SUV. Η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς compact SUV προτίθεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών, με βελτιωμένα και μοναδικά χαρακτηριστικά. Το νέο CR-V προσφέρει τώρα μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών, με ανώτερη ποιότητα να χαρακτηρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το νέο Honda CR-V διατηρεί τη γνώριμη σιλουέτα του παγκόσμιου best-seller στην κατηγορία SUV, και μία εξελιγμένη, σπορ και προηγμένη σχεδίαση. Είναι ένα αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας κύλισης σε κάθε επιφάνεια, ενώ οι σχεδιαστές του δημιούργησαν ένα σύγχρονο και δυναμικό SUV που είναι και ιδιαίτερα λειτουργικό. Κάτι πολύ λογικό, μια και η Honda είχε στόχο ένα ποιοτικό και προηγμένο όχημα, με καθαρό και σύγχρονο στυλ χωρίς περιττές γραμμές. Από τις βασικές αλλαγές ήταν η αύξηση του μεταξονίου κατά 32mm, κάτι που δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό για επιβάτες και χώρο αποσκευών. Το ενδιαφέρον είναι ότι διατίθεται τόσο σε προσθιοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, αλλά και σε πενταθέσια και επταθέσια έκδοση.

Βελτιωμένη άνεση, πρακτικότητα και συνδεσιμότητα
Η αύξηση των διατάσεων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μεγάλων χώρων μια και στην καμπίνα, ακόμα και υψηλόσωμοι ενήλικες θα ταξιδέψουν με άνεση. Παράλληλα οι διαθέσιμοι για αντικείμενα χώροι έγιναν ακόμα μεγαλύτεροι εμπρός-πίσω (561 λίτρα στο πορτμπαγκάζ), ενώ σημαντικό ρόλο στην πρακτικότητα του αυτοκινήτου παίζουν οι έξυπνες λύσεις, που ξεκινούν με τον εύκολο τρόπο διαμόρφωσης των πίσω καθισμάτων, το νέο πάτωμα του χώρου αποσκευών δύο θέσεων που επιτρέπει τη δημιουργία μιας επίπεδης επιφάνειας για μακρύτερα αντικείμενα, ενώ μία hands-free ηλεκτρική πίσω πόρτα διευκολύνει την πρόσβαση για φόρτωση.

Σχετικα
Νέα Honda Civic 1.6 i-DTEC & Jazz 1.5 i-VTEC
Νέα Honda Civic 1.6 i-DTEC & Jazz 1.5 i-VTEC

Ιδιαίτερης σημασίας πλέον και η ύπαρξη θυρών USB για ταχεία φόρτιση για τους πίσω επιβάτες, ενώ η Honda έχει εκλογικεύσει τη διάταξη της οθόνης που περιλαμβάνει μία κεντρική οθόνη αφής, πλέον της διεπαφής Driver Information Interface (DII) 7 ιντσών που είναι ορατή μέσα από το τιμόνι.

Σχετικα
Ακόμα να διαλέξεις το δικό σου smartwatch;
Ακόμα να διαλέξεις το δικό σου smartwatch;

Το λογισμικό δεύτερης γενιάς του Honda CONNECT στο νέο CR-V προσφέρει αναβαθμισμένη, διαισθητική λειτουργία και πλήρη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple Car Play και Android Auto.

Σύμφωνα δε με τη φιλοσοφία της Honda «Ασφάλεια για Όλους», όλα τα σύγχρονα  συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις του νέου CR-V, ενώ μέσω του Honda Sensing αντιπροσωπεύεται μία πλήρης σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Στον δρόμο
Το νέο CR-V διατίθεται με έναν βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων VTEC Turbo που αποδίδει 173 ίππους όταν συνεργάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και 193 ίππους στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο CVT το πρόσφατο τεχνολογικά κιβώτιο CVT της Honda που προσφέρει πιο άμεση, γραμμική αίσθηση μετάδοσης.

Το πλαίσιο που ενισχύθηκε σε όλη την έκτασή του από νέα γενιά ατσαλιούυπερυψηλής αντοχής που του έδωσε μεγάλη στρεπτική ακαμψία, (τα εξελιγμένα silent block σε όλο το αμάξωμα παίζουν καθοριστικό ρόλο) ενώ η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα ενοχληθούν οι επιβαίνοντες στην καμπίνα του CR-V, ακόμα και όταν περνάει επάνω από εγκάρσια χαντάκια. Τεράστιο ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή, έπαιξαν και τα διπλής ενέργειας αμορτισέρ, αλλά και η εν γένει πολύ καλή γεωμετρία των αναρτήσεων.

Επιπλέον, η τελευταία τεχνολογία τετρακίνησης της Honda –RealTime AWD με Intelligent Control System– σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, χαρίζει στο CR-V γνήσιες ικανότητες παντός εδάφους.

Κοστίζει
Η τιμή της δικίνητης, πενταθέσιας έκδοσης με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων αρχίζει από 33.650 ευρώ, ενώ οι τετρακίνητες εκδόσεις αρχίζουν από 36.550 ευρώ.

Info
Πληροφορίες για το νέο Honda CR-Vστο: http://crv.honda-cars.gr/#intro

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5