Αυτοκινηση

Νέα BMW X4

Η δεύτερη γενιά της X4 με περισσότερη έμφαση στον σπορ χαρακτήρα και στην δυναμική σχεδίαση

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto_-_kentriki.jpg

Τι είναι

Η δεύτερη γενιά της X4 με περισσότερη έμφαση στον σπορ χαρακτήρα και στην δυναμική σχεδίαση.

Ένα premium μοντέλο με διευρυμένες δυνατότητες στον εκτός δρόμου προσανατολισμό.

Η Χ4 αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα πωλήσεων της μάρκας, μια και η σειρά «Χ» της BMW, αποτελεί το 32% του συνόλου των πωλήσεων της εταιρείας.

auto_1.jpg

Γνωριμία

Πρόκειται για ένα νέο Sports Activity Coupe με premium αίσθηση στο εσωτερικό, λειτουργική κομψότητα και το οδηγοκεντρικό cockpit.

Το μοντέλο διατίθεται στις εκδόσεις xLine, M Sport X και M Sport με πολλές  δυνατότητες εξατομίκευσης μέσα από τις αποκλειστικές προτάσεις της σειράς BMW Individual.

Διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τέσσερις πετρελαιοκινητήρες και ισχύ από 184 έως 360 ίππους, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στο δρόμο μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου Steptronic 8 σχέσεων που είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα.

auto_2.jpg

Στις εκτός δρόμου συνθήκες, η δεύτερη γενιά της Χ4 μπορεί να αξιοποιήσει κατάλληλα  τις δυναμικές ικανότητες που διαθέτει, μια και το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, που είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα, κάνει την BMW X4 ιδιαίτερα ευέλικτη και σπορ.

Με χαμηλότερο κέντρο βάρους συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου και με 50 κιλά λιγότερα από το συνολικό βάρος, οι κινητήρες προσφέρουν ακόμα καλύτερη συμπεριφορά και απολαυστική οδήγηση.

Η ομπρέλα υπηρεσιών BMW ConnectedDrive εξασφαλίζει άμεση συνδεσιμότητα μεταξύ αυτοκινήτου και ψηφιακού lifestyle του πελάτη, ενώ σε επίπεδο εξοπλισμού συναντάμε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iDrive με τον φωνητικό έλεγχο (voice control) στάνταρ, Control Display με λειτουργία οθόνης αφής και σύστημα ελέγχου μέσω αναγνώρισης χειρονομιών BMW, προαιρετικά. Παράλληλα, μία πληθώρα συστημάτων υποστήριξης οδήγησης αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

auto_3.jpg

Σε επίπεδο τιμών, αυτή της BMW X4 xDrive 20i με τον βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων, αρχίζει από τα 63.150 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ