Αυτοκινηση

Από θεατής της Λυρικής, Dj με το SEAT Ibiza

Το νέο αυτοκίνητο πόλης που σχεδιάστηκε για περιπέτειες

357830-741365.jpg
Φιλίππα Δημητριάδη
ΤΕΥΧΟΣ 659
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Κυριακή και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να παρακολουθήσω την παράσταση «Ο μαγικός Αυλός» στην Εθνική Λυρική Σκηνή, πριν ρίξει αυλαία. Έλα όμως που συμπίπτει και με τη «δεύτερη δουλειά» μου, αφού μερικά βράδια του μήνα επιλέγω τη μουσική σε ένα μπαρ της Νέας Σμύρνης. Για να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου, θα πρέπει να βιαστώ.

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Θα πάρω λοιπόν το SEAT Ibiza ή το «ιμπιζάκι μου», όπως το αποκαλώ, και θα κατέβω τη Λεωφόρο Συγγρού ακούγοντας στο τέρμα μουσικές που θα παίξω το βράδυ για προθέρμανση, στο αξεπέραστο BeatsAudio™ του SEAT Ibiza με τον μοναδικό ήχο χάρη στον πανίσχυρο ενισχυτή 300W, τα έξι ηχεία και το τελευταίας τεχνολογίας subwoofer. 

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Το νέο SEAT Ibiza είναι σχεδιασμένο για περιπέτειες στην πόλη και «δεν μασάει». Το ελαφρύ του τιμόνι είναι εξαιρετικά ακριβές και η πιο σπορ έκδοση του SEAT Ibiza προσφέρει άνεση στην οδήγηση με τα πατήματά του που δεν έχω βιώσει ξανά. Την ώρα που μπαίνω στη Συγγρού και αποφασίζω να το «ανοίξω» λίγο, συνειδητοποιώ τη δυναμική συμπεριφορά αυτού του αυτοκινήτου. Σε 20 λεπτά έχω φτάσει στο ΚΠΙΣΝ.

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Αν και η Νέα Σμύρνη είναι κοντά, έχω να διανύσω μία σεβαστή διαδρομή. Δεν αγχώνομαι, αφού το SEAT Ibiza διαθέτει το νέο turbo κινητήρα 1.0 TSI με 115 ίππους του Ομίλου Volkswagen. Η ώρα έφτασε κι εγώ βρίσκομαι ήδη μέσα στο booth ξεκινώντας με το «Mas que nada» που παιανίζει και στο σποτ του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ