Αυτοκινηση

Πόσα χωράνε, μπαμπά, στο νέο SEAT Ibiza;

Λιγότερα καύσιμα, περισσότερη απόλαυση; Γίνεται!

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 658
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_2240.jpg
©Θανάσης Καρατζάς

Αλήθεια τώρα. Είσαι single και λες δεν προλαβαίνω. Θα αστειεύεσαι; Γίνε μπαμπάς και τα ξαναλέμε. Δίπλα στα deadlines, τις συναυλίες που θες να δεις, τα πάρτι, τις εκθέσεις, τα φεστιβάλ, μπαίνουν μερικές νέες άγνωστες λέξεις και νέες συνήθειες σε καθημερινή βάση. Mπαίνουν τα εμ ελ, οι βόλτες με το καρότσι που πρέπει να ανοιγοκλείνεις, το αυτοσχέδιο σόου που πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να φάει τη φρουτόκρεμα ή το φαγητό του και μια τσάντα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί με τα απαραίτητα. Που είναι πολλά. Μπορεί και να μη χρειαστούν, αλλά εσύ τα κουβαλάς για κάθε περίπτωση. Κουταλάκι, παπουτσάκια, νερό, θερμός, μπιμπερό, πιατάκι, πάνες, μωρομάντιλα, κουβερτάκι και άλλα που συνήθως τελειώνουν σε -άκι. Και τρέχεις να προλάβεις.

atk_2247.jpg

Το νέο SEAT Ibiza σου λύνει τα χέρια για την υπέροχη αυτή περιπέτεια. Γιατί η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φτάνει συνολικά τα 355 λίτρα, είναι αρωγός σου.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να οδηγείς πιο γρήγορα με μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα καταναλώνοντας λιγότερο καύσιμο. Να χωράει το νέο μέλος της οικογένειας, το καρότσι του, οι… αποσκευές του, τα σακίδιά σου, που δεν έχεις προλάβει να αδειάσεις από τα βιβλία, και τα ακουστικά που πήρες στη δουλειά μαζί με τις τσάντες από τα ψώνια του Σαββατοκύριακου ή τις τσάντες με τους δίσκους που πρέπει να παίξεις στο πάρτι της Κυριακής. Κάθε φορά σαν να κάνεις μια μικρή μετακόμιση. Η οθόνη αφής 8” σε βοηθά να πλοηγείσαι στην πόλη χωρίς πολλές έγνοιες. Από άποψη συνδεσιμότητας, το νέο SEAT Ibiza είναι το μόνο 100% συνδεδεμένο αυτοκίνητο χάρη σε τρεις επιλογές: Apple Car Play, Android Auto και Mirror Link.

atk_2273.jpg
©Θανάσης Καρατζάς

Κι όλα αυτά αποκτούν τη δική τους σημασία! Η ώρα της οδήγησης σε χαλαρώνει και σου χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας απολαμβάνοντας κάθε διαδρομή. Είτε είναι για την απογευματινή βόλτα με τον μπέμπη στο πάρκο είτε είναι για να προλάβω να είμαι στην ώρα μου στη συναυλία που δεν θέλω να χάσω το βράδυ του Σαββάτου. Έχοντας μόλις προλάβει να τον βάλω για ύπνο. Και το κινητό που δεν προλαβαίνω να το φορτίζω σπίτι, γιατί ο μπέμπης με πάει τρένο, συνδέεται στον επαγωγικό φορτιστή του SEAT Ibiza. Ο σύμμαχός σου σε μια καθημερινή κούρσα με τον χρόνο με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, κύλισης, τεχνολογιών και, το πιο σημαντικό, ασφάλειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ