Αυτοκινηση

Πόσο σέξι μπορεί να γίνει η ηλεκτροκίνηση με την Μάργκοτ Ρόμπι; (video)

Η πρέσβειρα της Nissan απολαμβάνει τα πρωινά κύματα και την αειφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MotoGP - GRAN PREMIO RED BULL DE ESPANA | COSMOTE SPORT

H βραβευμένη ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας τη σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Ως πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

Στην ταινία που πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία ενός «καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας».

Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι «όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή».

Να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα Leaf και e-NV200 της εταιρίας δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας. Οι μπαταρίες από αυτά τα οχήματα αποτελούν μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια και γενικότερα στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Margot Robbie In Nissan Electric Car Commercials


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ