Αυτοκινηση

Νέο HondaCivic

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358169-741958.jpg

Τι είναι 

> Η νέα  δέκατη γενιά του HondaCivic, το πιο σπορ Civic όλων των εποχών, είναι ένα σχεδιαστικά δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξέλιξης ενός μοντέλου στην ιστορία της εταιρίας. 

Desing - Εξοπλισμός

>Βασισμένο σε μία κληρονομιά 40 χρόνων, το αυτοκίνητο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic «ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο». Είναι ένας συνδυασμός ιδιαίτερης σχεδίασης, σπορτίφ στυλ και ευέλικτης πρακτικότητας – με έμφαση σε μία απολαυστική δυναμική συμπεριφορά.

> Το νέο Civic σχεδιάστηκε εξ αρχής για να πληροί τις απαιτήσεις μιας ευέλικτης και απολαυστικής δυναμικής συμπεριφοράς. Η νέα φαρδύτερα και μακρύτερη πλατφόρμα δημιουργεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό, το οποίο χαρακτηρίζεται από μία απλή δομή, χωρίς περιττά στοιχεία, νέες τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και υλικά υψηλών προδιαγραφών. Ο δε χώρος αποσκευών παραμένει μεγάλος σε χωρητικότητα (478 λίτρα), και χαρακτηρίζεται από για την ευκολία πρόσβασης και την ευελιξία του.Παράλληλα, η δεύτερη γενιά του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας της Honda περιλαμβάνει ενσωμάτωση των εφαρμογών AppleCarPlay και AndroidAuto.

> Μαζί με το νέο Civic κάνουν την εμφάνιση τους οι δύο νέοι βενζινοκινητήρες 1.000 (τρικύλινδρος) και 1.500 κ.εκ. (τετρακύλινδρος) VTEC Turbo που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, συναρπαστική και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία και που συνδυάζονται με νέο, εξατάχυτο μηχανικό και CVT αυτόματο κιβώτιο ειδικά εξελιγμένα για το Civic.

Κοστίζει

>Η τιμή των νέων HondaCivic 5d αρχίζει από 20.650 ευρώ.

Info

> Πληροφορίες για το HondaCivic στο:  www.honda-cars.gr/civic5d-my17/intro/ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ