Αυτοκινηση

Ford Kuga Vignale

Το δυναμικό SUV με premium πινελιές

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356531-738719.jpg

Τι είναι

> Το δυναμικό SUV με premium πινελιές, που για την Ford, αποτελεί έκφραση του στυλ και της κομψότητας, με λεπτομέρειες κατασκευασμένες στο χέρι από υψηλής ποιότητας υλικά.

Design

> Η έκδοση Vignale διαφέρει σε σχέση με τα «απλά» Kuga, στις αισθητικές λεπτομέρειες, άμεσα όμως συνδεδεμένες με την καλύτερη ποιότητα που περνάνε το Kuga σε κορυφαίας ποιότητας αυτοκίνητο. Έτσι, σχεδιαστικά, το μεσαίο SUV της Ford, ξεχωρίζει απο τις διακοσμητικές λεπτομέρειες στην μάσκα, τις ειδικής σχεδίασης 18αρες ζάντες ελαφρού κράματος και για τα λογότυπα «Vignale» στο πλάι και πίσω.

> Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν, τα καπιτονέ δερμάτινα καθίσματα και οι αντίστοιχες επενδύσεις στα εσωτερικά πάνελ των θυρών, το ποιοτικό υλικό που επενδύει το ταμπλό, όσο και οι ραφές του σε διαφορετικό χρώμα.

> Τέσσερις ενήλικες θα ταξιδέψουν με περίσσια άνεση μιας και οι χώροι στην καμπίνα το επιτρέπουν με το παραπάνω, όπως και ο χώρος φόρτωσης, ο οποίος φτάνει στα 456 λίτρα.

Tech

> Με το Ford SYNC 3 μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας έξυπνες φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8''.

> Η σύνδεση Wi-Fi είναι διαθέσιμη μέσω σημείων πρόσβασης, με ένα μόντεμ USB. Με την υπηρεσία Επείγουσας Ανάγκης της Ford μπορείτε να καλείτε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Κινείται / Στρίβει

> Η έκδοση Kuga Vignale διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα συνδυασμών σε ότι αφορά στους κινητήρες και στα συστήματα μετάδοσης.

> Έχουμε τον βενζινοκινητήρα 1.5-λίτρων EcoBoost των 150 ίππων και την δυνατότερη εκδοχή του με τους 180 ίππους, που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, αλλά και κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

> Ο diesel 1.5 TDCi των 120 ίππων προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα σε δικίνητη έκδοση αλλά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PowerShift.

> Η έκδοση diesel 2.0 TDCi των 150 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και κίνηση είτε εμπρός, είτε και στους τέσσερις τροχούς.

> Η αντίστοιχη με το PowerShift κιβώτιο, που έφερε το αυτοκίνητο της δοκιμής μας, διατίθεται αποκλειστικά μόνο με το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All Wheel Drive.

> Τέλος, η κορυφαία έκδοση των 180 ίππων είναι επίσης τετρακίνητη και συνδυάζεται είτε μηχανικό κιβώτιο, είτε με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Ford.

> Στον δρόμο το Kuga Vignale, όπως και τα υπόλοιπα Kuga της σειράς, προσφέρει εκτός από πολύ καλή ποιότητα κύλισης, ακριβείς πληροφορίες από το τιμόνι προς τον οδηγό, ενώ το σύνολο των καλορυθμισμένων αναρτήσεων καθιστά σχεδόν σε κάθε διαδρομή ένα άνετο ταξίδι για τους επιβαίνοντες.

Κοστίζει

> Οι τιμές των Ford Kuga Vignale αρχίζουν από τα 32.592 ευρώ.

Info: Πληροφορίες για το Ford Kuga Vignale στο www.ford.gr/Cars/neo-kuga/kuga-vignale

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ