Αυτοκινηση

Honda HR-V

Χαρακτηριστική εμφάνιση coupé και απολαυστική οδηγική εμπειρία

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334851-695370.jpg

Τι είναι

> Το νέο Honda HR-V αντιπροσωπεύει μία πρόταση στην κατηγορία των crossover: Χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, απολαυστική οδηγική εμπειρία, αλλά και επιδόσεις με οικονομία.

Το HR-V απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες ευρυχωρία και μεγάλη ευεξία χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στιλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit.

Το νέο HR-V θα διατίθεται με τον κινητήρα 1.6 i-DTEC diesel (120 ίππων) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 ίππων), και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξατάχυτο μηχανικό ή με CVT.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.5 i-VTEC 2WD αρχίζουν από €22.575, ενώ για τις diesel εκδόσεις 1.6 i-DTEC 2WD από €26.500.


FAST LANE

Jeep: Επιστρέφει με το Renegade στην Αράχωβα

Jeep

Η Jeep είναι τόσο δεμένη με την Αράχωβα, σχεδόν... όσο και ο Παρνασσός! Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε τοJeep Camp στο διάσημο θέρετρο, έχει προσφέρει απίθανες 4Χ4 εμπειρίες και τώρα επιστρέφει και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, Jeep Renegade. Κατά τη διάρκεια των εορτών, από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, τις... τάφρους του και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής, για να δώσει την ευκαιρία στους οδηγούς να ανακαλύψουν τις extreme δυνατότητες του αυθεντικού 4Χ4 Jeep Renegade και να ζήσουν μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένουν στην περιοχή είτε συνδυάζοντας το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή. Η εταιρεία δίνει επίσης την δυνατότητα σε όσους όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp να συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα!

Jeep Camp info: Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες. Σημείο συνάντησης: Jeep Camp - Headquarter στον δρόμο προς το Λιβάδι. Τηλ.: 0030 6936 532754

Renault: Το δικό της χρώμα στις γιορτές!

Renault

Φέτος η Renault γιορτάζει τα Χριστούγεννα προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων −από το σύνολο της γκάμας της− ειδικές προσφορές με συνολικό όφελος που ξεπερνά ακόμα και τις €2.000. Με το πρόγραμμα Xmas@Renault οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν έως το τέλος του έτους από ειδικές προσφορές και παροχές για τα δημοφιλή Twingo, Clio, Clio Sport Tourer, Captur και Kadjar, αποκτώντας με ειδικά προνομιακό τρόπο το μοντέλο που επιθυμούν.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλες τις προσφορές Xmas@RENAULT στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault

Snowkhana: Ευχές με ντριφταρίσματα Stop Motion

Snowkhana

To Stop motion βίντεο Snowkhana επιστρέφει με μεγαλύτερα σκηνικά, τρελά stunt και άφθονο βαμβάκι! Το νέο βίντεο ακολουθεί την πορεία του μίνι ήρωα των drift μέσα από αγαπημένα χριστουγεννιάτικα blockbusters και τηλεοπτικές διαφημίσεις και είναι φόρος τιμής στη σειρά Gymkhana του Ken Block, καθώς εδώ ο λιλιπούτειος superstar Mental Blockντριφτάρει σε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα blockbusters. Πόσα μπορείτε να εντοπίσετε; Το τελευταίο stop motion Snowkhanaβίντεο δοκιμάζει τις γνώσεις των σινεφίλ. Η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια Lego και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφιση του κάθε καρέ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο βίντεο – «Snowkhana 5: Ultimate Festive Blockbuster» 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ