Αυτοκινηση

9 παράξενοι κανόνες σε μια ελληνική αγγελία για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

«Αν είστε ξερόλες και επιθετικοί, θα είμαι μια από τα ίδια»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134727-307547.jpg

Μια αγγελία μεταχειρισμένου Nissan 200 SX (κατηγορίας «τούμπανο) έχει τραβήξει την προσοχή του ελληνικού internet χάρη στις ειδικές αναφορές του πωλήτη. 

Πέρα από την ειλικρίνεια του πωλήτη υπάρχουν 9 κανόνες για να έρθετε σε επαφή μαζί του, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το Nissan των 365 ίππων. 

Παραθέτουμε την αγγελία όπως ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στη γνωστή πλατφόρμα πωλήσεων μεταχειρισμένων car.gr: 

Περιγραφή

«Θα ξεκινήσω με τα άσχημα πρώτα. Το αυτοκίνητο χρήζει εξωτερικής βαφής γιατι η τρέχουσα ειναι -το πιο ευγενικό που μπορώ να πω- ... πρόχειρη. Επίσης θέλει ταμπλώ. Τωρα στα καλά.

- Σφυρήλατο CA18 (Supertech 84mm - ZRP - Cometic - ARP - ΑCL Race)

- Garrett GT2860RS πρώτο χέρι απο καινούρια κουτί

- Intercooler με αλουμινιο σωληνώσεις

- Ψυγείο λαδιού Mocal με θερμοστάτη Mocal

- Tein SuperStreet με HKS γνήσια top mounts

- Φρένα εμπρός 350Ζ Brembo με καινούρια τακάκια brembo

- Πενταμπούλονο, ακρα απο Skyline R33 πίσω και μαμά φτιαχτά μπροστά

- Ζάντες 350Ζ αχτύπητες ολόισιες σφυρήλατες Ray's

- Πολλ/στες R8 μαζί με την πλεξούδα

- Βάσεις κινητήρα Megan Racing μοτέρ-σασμάν

- Σιλικονούχες σωληνώσεις ολο το σετ για CA18

- MAF Z32 μαζί με την φύσα του

- Μπέκ Evo 560cc MDL560P

- Διαφορικό μπλοκέ Nismo 1.5WAY

- Ολόσωμη εξατμιση ανοξείδωτη 76μμ με downpipe και δυο καζανια ελευθερα

- Innovate MTX-L Wideband

- APEXi AVCR Black Edition

- Σασμάν CA18

Θα παρακαλέσω πάρα πολύ οι ενδιαφερόμενοι:

1ον. Να είναι σοβαροί και να έχουν επίγνωση του τι θέλουν να αγοράσουν (σχόλια του στυλ εχει μια γρατζουνιά η ταπετσαρία ή τα πλαστικά της πόρτας εχουν μια αμυδρή αμυχη θα αντιμετωπίζονται πιθανώς απότομα - ανάλογα την ημέρα και πως έχω ξυπνήσει).

2ον. Να μην με ενοχλήσουν για ανταλλαγές με μοτό. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ. Ανταλλαγή με ΙΧ δεκτή αλλα η λίστα μου ειναι πολυ περιορισμένη. Ιαπωνικα, Ιταλικά και καθόλου Γερμανικογαλλικά. Μικρού κυβισμού και μικρού όγκο αμαξώματος. Προτάσεις για ανταλλαγή με 8θέσιο, Skoda, Smart θα αντιμετωπιστούν σίγουρα απότομα, ανεξάρτητα απο τι ημέρα είναι και πως έχω ξυπνήσει.

3ον. Θα δεχτώ οποιοδήποτε έλεγχο επιθυμείτε αρκει να είναι λογικός. Έλεγχοι του στυλ "λύσε καπάκι να δώ τα έμβολα" θα έχουν ως αποτέλεσμα τον αριθμό σας να μπεί στην ίδια λίστα με των εισπρακτικών.

4ον. Οτι αναγράφω ισχύει. Υπάρχουν αντιστοιχες φωτό για την πλειοψηφία των πραγμάτων

5ον. Τα άλογα ειναι πραγματικά, υπάρχει η σχετική δυναμομέτρηση και έχουν βγεί στο 1.2bar. Το αμάξι σηκώνει κατα βούλησιν μεχρι και 1.8 οπου και η τουρμπίνα αρχίζει και κατεβάζει καντήλια (αν κανεις πολυ ησυχία μπορεί και να την ακούσεις).

6ον. Η τιμή ειναι συζητήσιμη σε λογικά πλαίσια. Εκτός και αν έισαι ιδιοκτήτης ψητοπωλείου και στέλνεις εκει που μένω, οποτε δεκτη και ανταλλαγή με εφ' ορου ζωής σουβλάκια.

7ον. Είμαι οτι μου βγάζετε. Αν είστε ξερόλες και επιθετικοί, θα είμαι μια απο τα ίδια. Αν είστε λογικοί και φιλικοι, θα βγαίνουμε και για καφεδάκι.

8ον. Το αμάξι ειναι σε ακινησία γιατι δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και ως γνωστόν, οτι κινείται με ταχύτητα μικρότερη του φωτός, σκονίζεται, κουτσουλιέται κλπ.

9ον. Η φωτό εχει υποστεί βελτίωση στο Photoshop. Όπως και το 90% των γυναικών που μιλάτε στο Facebook. Αν δεν την λέτε σε αυτές, σίγουρα δεν έχετε δικαίωμα να την πείτε σε εμένα.

Και σε λιγο πιο σοβαρή νοτα, το αμάξι δεν έχει λυπήθει εξοδα σε μηχανικά μέρη. Είχα σκοπό να το ολοκληρώσω αλλα δυσκολα τα πράγματα. Έχει φτιαχτεί στο Performance Garage με πολύ κόπο, αγάπη και χρήμα.

Η τιμή που βλέπετε, σε σχέση με τα περισσότερα 200αρια του Car ειναι πολυ λογική για τα πράγματα που φοράει. Στα ίδια λεφτά σχεδον βρίσκετε ενα μαμά. Για οσους θέλουν να ξεκινήσουν απο το 0, καλύτερα να πάρουν κατι μαμά. Για όσους θελουν να γλυτώσουν 2-3 χρόνια απο την ζωή τους, είστε σε καλό δρόμο. Πάρτε με τηλέφωνο για τα υπόλοιπα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ