Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό μήνυμα της δασκάλας του

Φωτογραφίες του Greek Freak από το νηπιαγωγείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς © EPA / TANNEN MAURY
Η δασκάλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θυμάται τα παλιά και ανεβάζει φωτογραφίες του από το νηπιαγωγείο © EPA / TANNEN MAURY

Η δασκάλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θυμάται τα παλιά και ανεβάζει φωτογραφίες του από το νηπιαγωγείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε την κορυφή του NBA αλλά μέχρι να φτάσει εκεί, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Στην πορεία του συνάντησε εμπόδια τα οποία ξεπέρασε με πείσμα, ταπεινότητα και δουλειά. 

Ο Greek Freak δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και, απ’ ότι φαίνεται, δεν τον ξεχνούν και όσοι τον γνώρισαν. Η δασκάλα του από το νηπιαγωγείο, η κυρία Σωτηρία Πολύζου-Μπαλτούνα, έσπευσε να τον συγχαρεί μέσα από την κόρη της, η οποία μετέφερε το μήνυμα της μητέρας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Το μήνυμα της δασκάλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Γιάννη Αντετοκούνμπο συγχαρητήρια για το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος του NBA και της ανάδειξης σου ως πολυτιμότερου παίκτη.

Σου παραθέτω ένα μήνυμα, με πολλή αγάπη, της μητέρας μου, της κυρίας Πολύζου-Μπαλτούνα Σωτηρίας, δασκάλας σου στο νηπιαγωγείο. Να είσαι καλά με υγεία και δύναμη. Πάντα επιτυχίες.

«Μπράβο Γιάννη. Βέβαια ένα μπράβο είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έχεις καταφέρει. Είσαι ασύλληπτος, είσαι γενναίος. Σε καμαρώνω πραγματικά έστω και από μακριά και πάντα λέω με καμάρι “Ο Γιάννης ήταν μαθητής μου”.

Όταν με ρωτούσαν οι γονείς των μαθητών μου “πώς βλέπεις το παιδί μου;” τους απαντούσα ότι δεν μπορώ εγώ να κρίνω αυτή τη στιγμή το τι θα καταφέρει και που θα φτάσει το κάθε παιδί. Παράδειγμα ο Γιάννης. Ο Γιάννης ήταν ένα σεμνό, ευγενικό, καλό παιδί όπως άλλωστε και οι γονείς του».

 

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Νίκου Γκάλη

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον βασιλιά του NBA είχε στείλει και ο Νίκος Γκάλης, λέγοντάς του: «Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη». Και πρόσθεσε: «Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι».

nikos-gallis-giannis-antetokounmbo.jpg

Σημειώνεται ότι ο μυθικός Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε MVP των τελικών του NBA. Ο «King» Λεμπρόν με tweet υποκλίθηκε στον Greek Freak. Ήταν ένας από τους μεγάλους αθλητές του NBA που έδωσαν συγχαρητήρια στον Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ