Αθλητισμος

Πατέρας Τσιτσιπά: Γιατί να μην υπάρχει ένα Harrod's στην Ελλάδα;

«Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pateras-tsitsipa-2.jpg
© Στέφανος Τσιτσιπάς/ Instagram

Τι είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς για το tweet του του Στέφανου για δημιουργία Harrod's στην Ελλάδα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Αντιδράσεις  προκάλεσε το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά για τη δημιουργία Harrods στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας τενίστας  έγραψε: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Η τηλεοπτική εκπομπή του Open επικοινώνησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, ο οποίος σχολίασε το tweet του γιού του.  

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ