Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σίγουρος ο Τόμας Μπαχ για τη διεξαγωγή τους

Το προσεχές καλοκαίρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες κορωνοϊός
Επιμένει η ΔΟΕ για διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων © EPA/KIMIMASA MAYAMA

Ο Τόμας Μπαχ στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η διοργάνωση θα γίνει με θεατές στις εξέδρες.

Σίγουρος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα τόνισε από την πλευρά του πως ανυπομονεί να συνεργαστεί στενά με τη ΔΟΕ για τη διοργάνωση των Αγώνων, μετά το ραντεβού του με τον Μπαχ.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής θα συναντηθεί με τους διοργανωτές των Αγώνων για να συζητήσει μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη του Μπαχ στη χώρα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν κι ελήφθη η απόφαση να αναβληθούν οι Αγώνες.

Από την πλευρά της, η κυβερνήτις του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, συμπλήρωσε πως οι Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού θα διεξαχθούν με επιτυχία, καθώς θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε οι φίλαθλοι να απολαύσουν με ασφάλεια τους μεγάλους αυτούς αγώνες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ