Αθλητισμος

Αλλάξτε το συμβατικό σας ποδήλατο με ένα ηλεκτρικό Ε-Βike

Η καινοτόμα πολιτική της Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης με πρόσθετο όφελος 5%

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kosmoride, Ε-Βikes

Έχετε συμβατικό ποδήλατο; Δείτε το πρόγραμμα απόσυρσης της Kosmoride, με ένα ηλεκτρικό Ε-Βike

Τι είναι
Η Kosmoride, εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει τη δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου σας -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes της αγοράς, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για εσένα.

Kosmoride, εταιρεία Ε-Βikes

Η καινοτόμα πολιτική της Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη, αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride, είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Kosmoride, Ε-Βikes

Info
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επισκεφτείτε το 1ο Kosmoride experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και να πραγματοποιήσετε ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας... φορτίσει τη ζωή!

Μπορείτε επίσης για περισσότερες πληροφορίες να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.kosmoride.gr

Kosmoride, Ε-Βikes

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ