Αθλητισμος

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού πέθανε σε ηλικία 85 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάββας Θεοδωρίδης - Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 η κηδεία του
Σάββας Θεοδωρίδης - Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 η κηδεία του © EUROKINISSI

Σάββας Θεοδωρίδης: Η κηδεία του θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 - Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο η ταφή.

Ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 θα τελεστεί η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ξεκινήσει στις 13.00.

Η ταφή του Σάββα Θεοδωρίδη θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίτιμος πρόεδρος της ομάδας πέθανε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, σε ηλικία 85 ετών.

Η είδηση για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αποχαιρετά με μήνυμα στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός... Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες...».

Σε ένδειξη πένθους για τον Σάββα Θεοδωρίδη που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, οι σημαίες στα γραφεία του Ολυμπιακού κυματίζουν μεσίστιες.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, η κηδεία του οποίου θα τελεστεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, έδωσε πολύμηνη μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ