Αθλητισμος

Το ντοκουμέντο της επιστροφής του Σλούκα (εικόνα)

Η φωτογραφία που διέρρευσε την ώρα της υπογραφής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Σλούκας
Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, Κώστας Σλούκας © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Ο Κώστας Σλούκας είπε αντίο στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε και όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία-ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, διέρρευσε μια φωτογραφία του Κώστα Σλούκα τη στιγμή που υπογράφει το νέο του συμβόλαιο καθισμένος ανάμεσα στους Αγγελόπουλους.

Αφησε την Κωνσταντινούπολη και την Φενέρμπαχτσε, έπειτα από πέντε χρόνια και ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην ομάδα. Μάλιστα, έφυγε ευχαριστώντας τους Τούρκους για την κατανόηση που έδειξαν και τον άφησαν ελεύθερο ενώ είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Το ντοκουμέντο της επιστροφής του Σλούκα
Το ντοκουμέντο της επιστροφής του Σλούκα
 

«Είναι μια δύσκολη απόφαση, όπως κάθε απόφαση στη ζωή μας. Ωρίμασα ως άνδρας, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αυτά τα πέντε χρόνια με όλους εσάς, με τους προπονητές, με τους συμπαίκτες, με τους οπαδούς. Επιτρέψτε μου να σας αποκαλώ οικογένεια για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αναμνήσεις, τρόπαια, δύσκολα βράδια, χαρούμενα πρωινά και αξέχαστες στιγμές που θα κρατήσω για πάντα.

»Αισθάνομαι μόνο εκτίμηση για όλους εσάς, για όσα μου δώσατε σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζόι και τον GM, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι επειδή κατάλαβαν το αίτημά μου. Ελπίζω πως η αφοσίωση και ο σεβασμός μου για την ομάδα να σας κάνουν να χαμογελάτε σε αυτό το δύσκολο αντίο».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ