Αθλητισμος

Παναθηναϊκές ενισχύσεις

Προπονητής στο ποδόσφαιρο, παίκτες στο μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζακ Όγκαστ
Ζακ Όγκαστ (EUROKINISSI)

Μετά από μέρες μεταγραφικής άπνοιας, ο Παναθηναϊκός αρχίζει να κινείται για την ενίσχυση του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις λιγότερες ειδήσεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Αυτό αλλάζει από σήμερα και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται με ενδιαφέρον. Τη Δευτέρα ήρθε στην Αθήνα ο νέος του προπονητής στο ποδόσφαιρο, ο Ντάνι Πογιάτος. Ο 46χρονος πέρασε με επιτυχία το τεστ για τον κορωνοϊό, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, δείπνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, υπέγραψε το συμβόλαιό του και την Τετάρτη θα παρουσιαστεί. Κι από τη στιγμή που είναι ένας προπονητής-γρίφος, για τον οποίον κανείς δεν ξέρει ουσιαστικά πώς δουλεύει, έχει ενδιαφέρον και η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει.

Κατά τα λοιπά, το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε και δύο μεταγραφές στο μπάσκετ. Πρώτα αυτή που κυνηγούσε καιρό, του Ζακ Όγκαστ. Ο ομογενής σέντερ, αγωνίστηκε και πρόπερσι στον Παναθηναϊκό, δίχως μεγάλη επιτυχία. Έπειτα από δύο σεζόν στη Γαλατασαράι, επιστρέφει πιο ώριμος.

Zach Auguste  2019-20 Season Highlights (BSL)

Τη μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς ήταν αυτή του Σαντ Ρος. Ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ, δεν ήταν στο αρχικό πλάνο της ομάδας. Όμως έμεινε ξαφνικά ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι οι «πράσινοι» δεν έχασαν την ευκαιρία. Πρόκειται για έναν καλό σκόρερ και εξαιρετικό αμυντικό, που τον μάθαμε στην Ελλάδα από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Μεσούσης της περσινής σεζόν, η ΤΣΣΚΑ τον αγόρασε από την Ένωση, αλλά τώρα δεν χωρούσε στο ρόστερ της. Κι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός.

Howard Sant Roos Welcome To Panathinaikos ● Career Best Plays & Highlights

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ