Αθλητισμος

Ευρωλίγκα: Τεράστιο «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μόσχα

Μυθική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με σκορ 84-79

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cska-olympiakos
ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός © INTIMEsports

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Μόσχα με μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και σκορ 84-79.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού, ενδεχομένως ούτε οι ίδιοι του οι παίκτες δεν περίμεναν πως η ελληνική ομάδα θα έφευγε από τη Μόσχα με μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Οι περισσότεροι ίσως να περίμεναν μια… τιμητική ήττα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φέτος είναι σε κακή κατάσταση και οι Ρώσοι είχαν ξεκινήσει με 4-0 στη φετινή Ευρωλίγκα.

Κι όμως, η ομάδα του Κεμζούρα πήρε μια εντυπωσιακή, πεντακάθαρη και δικαιότατη νίκη με σκορ 84-79, κάνοντας με αυτόν τον μαγικό τρόπο τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, σε σύνολο πέντε αγωνιστικών! 

Κι όλα αυτά δίχως να ενσωματωθούν οι νέες προσθήκες των Ριντ-Ροτσέστι. Κορυφαίος όλων ο Μπράντον Πολ με 19 πόντους, ενώ ο Πάντερ είχε 16. Οχι πως υστέρησε κανείς για τον Ολυμπιακό. Ακόμη κι ο Σπανούλης που έκανε ένα κακό ματς, πέτυχε το τρίποντο-μαχαιριά που έκανε το σκορ 72-79, στα 70 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Μάλιστα, ο Κώστας Παπανικολάου χτύπησε στο γόνατο (όχι σοβαρά) και τέθηκε εκτός αγώνα από την πρώτη κιόλας περίοδο! Κόντρα σε αντιξοότητες, ρόστερ, μπάτζετ, προγνωστικά, ο Ολυμπιακός σημείωσε μία από τις πιο σημαντικές νίκες του τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ