Αθλητισμος

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη (video)

Οι «πράσινοι» έχασαν 75-72 από τη Ρεάλ και φωνάζουν για διαιτησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Real Madrid - Panathinaikos BC OPAP Athens 75-72 | Euroleague Highlights | Playoffs - Game 1

Δεν τα κατάφερε στα πρώτα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεάλ - Ραντεβού ξανά την Παρασκευή

Πολύ κοντά στο πολυπόθητο break έφτασε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχασε με 75-72 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έκανε το 1-0 και έδωσε ραντεβού για την Παρασκευή το βράδυ (22.15) ξανά στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το «τριφύλλι» είχε σοβαρό προβάδισμα 72-66, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, όμως στο διάστημα που απέμεινε δεν σκόραρε ξανά, ενώ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με βολές τα «εύκολα» φάουλ που πήραν από τους διαιτητές.

Γι’ αυτό διαμαρτύρονται οι «πράσινοι» –δεν έχουν μεγάλο άδικο–, αλλά στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα την έχουν οι επιθετικές επιλογές των παικτών του Πιτίνο στα τελευταία λεπτά.

Ήταν η βραδιά που ο Νικ Καλάθης ήταν «Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ». Ως το τέλος της 3ης περιόδου έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του με 3 πόντους (1/11 σουτ) και δύο ασίστ, αλλά στο επόμενο εξάλεπτο πέτυχε 14 πόντους και οδήγησε στην ανατροπή. Εν τέλει, τρεις κακές δικές του επιλογές «κρέμασαν» την ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει άλλη μια ευκαιρία αύριο και, αν είναι πιο σοβαρός, ίσως μπορέσει να νικήσει μια ομάδα που είναι ποιοτικά καλύτερή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ