Αθλητισμος

Γέννησε η Σερένα Γουίλιαμς ένα υγιέστατο κοριτσάκι (video)

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου» δήλωσε η αδελφή της, Βένους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370164-764591.jpg
Neilson Barnard / ideal /Getty Images

Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο,  η μεγαλύτερη  σταρ του τένις και ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της και ζάμπλουτος συνιδρυτής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης,  κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, ζώντας μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. 

Κατά το US Weekly, η 35χρονη πρωταθλήτρια του τένις μπήκε σε ιδιωτική κλινικής στο Μαϊάμι την περασμένα Τετάρτη, κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της κλινικής

Την είδηση της γέννησης της κόρης της Σερένα Γουίλιαμς, ανακοίνωσε και μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Κρις Σεφερντ, γράφοντας πως η μικρούλα γεννήθηκε περίπου τρία κιλά και με τη μαμά της, χαίρουν άκρας υγείας. 

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την έλευση της μικρούλας, ωστόσο ο προπονητής της μεγάλης τενίστριας δήλωσε χαρούμενος, αν και ευχήθηκε να μην ασχοληθεί και το νέο μέλος της οικογένειας με το τένις.

Τα νέα για την γέννηση της ανιψιάς της πληροφορήθηκε η αδελφή της πρωταθλήτριας, Βένους Γουίλιαμς, την ώρα που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Open. 

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ πολλές ακόμη αθλήτριες έστειλαν από το πρωτάθλημα τις ευχές τους στη νέα μανούλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ