Τρουφάκια με κουραμπιέδες και μελομακάροναΤρουφάκια με κουραμπιέδες και μελομακάρονα
Ας διατηρήσουμε τη γλύκα των γιορτών για λίγο ακόμα!
Τρουφάκια με κουραμπιέδες και μελομακάρονα Ο Pierre Marcolini είναι ο καλύτερος pastry chef του κόσμουΟ Pierre Marcolini είναι ο καλύτερος pastry chef του κόσμου
Πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο του “Best Pastry Chef in the World” από το WPS
Ο Pierre Marcolini είναι ο καλύτερος pastry chef του κόσμου Ό,τι πιο κολασμένο σε brownie μπορείς να φτιάξειςΌ,τι πιο κολασμένο σε brownie μπορείς να φτιάξεις
Από κάτω brownie, στη μέση cheesecake, από πάνω επικάλυψη σοκολάτας. Α, και snickers.
Ό,τι πιο κολασμένο σε brownie μπορείς να φτιάξεις Dimitris Economides: Ο Pastry Architect της ΑθήναςDimitris Economides: Ο Pastry Architect της Αθήνας
Στη Λεωφόρο Κηφισίας, ο Δημήτρης Οικονομίδης έχει στήσει ένα «ναό με γλυκά αρχιτεκτονήματα»
Dimitris Economides: Ο Pastry Architect της Αθήνας Λατρεύουμε το παγωτό, αποθεώνουμε τη σοκολάτα!Λατρεύουμε το παγωτό, αποθεώνουμε τη σοκολάτα!
Δωδώνη για αληθινή σοκολατένια απόλαυση
Λατρεύουμε το παγωτό, αποθεώνουμε τη σοκολάτα! Πανεύκολα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκιαΠανεύκολα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
Με τρία υλικά και χωρίς καθόλου ψήσιμο!
Πανεύκολα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια