1821 Digital Gallery
ΤΕΥΧΟΣ 497
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 497

Μίλα μου βρώμικα 497
Oι δυνατοί έρωτες δεν είναι κάτι που το παραγγέλνεις στα Μikel και σου ’ρχεται καπάκι
  • A-
  • A+
0
Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά στις ερωτήσεις σας.

Αγαπητή Μυρτώ, νομίζω είμαι στενοχωρημένη. Τώρα είμαι 19 χρονών. Όταν ήμουν 17 η κολλητή μου (που αποδείχθηκε ένα χρόνο μετά ο χειρότερος εχθρός μου) μου έπαιξε ένα χοντρό παιχνίδι, το λόγο του οποίου δεν θα μάθω μάλλον ποτέ. Αρκεί να πω ότι με έπεισε ότι αρέσω τρελά σε κάποιον κολλητό της και με έκανε να τον ερωτευτώ τόσο πολύ που αφέθηκα τελείως και δεν άκουγα κανέναν! Τόσο που δεν πήρα χαμπάρι την αλήθεια, παρά πολύ αργά… Και αυτό γιατί, στην πραγματικότητα, αυτός ο φίλος της που μου έστελνε όλα αυτά τα email, τα γραμματάκια κ.λπ. δεν ήταν άλλος από εκείνη την ίδια!!!... Ερωτεύτηκα ένα είδωλο, το εξιδανίκευσα και έπεσα στα συντρίμμια και τσακίστηκα πραγματικά. Προδόθηκα και από τη φίλη και από το μυαλό μου και έχασα την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους! Φαινομενικά το έχω ξεπεράσει και προσπαθώ να προχωρήσω γιατί έχει περάσει πολύ καιρός και έχουν αντικειμενικά αλλάξει πολλά, μαζί και εγώ! Αλλά σιγά-σιγά συνειδητοποιώ πως αυτή η ιστορία υπάρχει ακόμα στο κεφάλι μου και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτομαι, που αντιδρώ και πράττω. Και μάλλον επειδή δεν έχω βρει κάτι δυνατό, μια σχέση ας πούμε, ακόμα να μου φύγουν οι κακές σκέψεις! Έχω πολλούς φίλους και είμαι χαρούμενη για αυτό και περνάμε μαζί υπέροχα, αλλά έρχονται και οι στιγμές που δεν είναι αυτό αρκετό... Προσπαθώ αρκετά να προχωρήσω αλλά ίσως από ατυχίες δεν είναι επιτυχημένες προσπάθειες… Τι μου προτείνεις να κάνω; Δεν θέλω από την απελπισία μου να πέσω σε όποιον βρεθεί πρώτος στο δρόμο μου!  Ευχαριστώ, Μ.

Φαντάζομαι ότι αν δεν θέλετε δεν θα πέσετε πουθενά και σε κανέναν. Κι αν πέσετε μάλλον θα παίζουν κι άλλοι λόγοι, πιο προσωπικοί, πιο καθοριστικοί (και ίσως λιγότερο προσδιορισμένοι) από τη στραβή που σας έτυχε. Μένει να ψαχτείτε με το «γιατί» της απελπισίας σας. Επειδή σας πρόδωσε η κολλητή, επειδή είστε ακόμα ερωτευμένη με το αγόρι ή απλώς επειδή είστε μόνη σας;

Υ.Γ. 1 Ξαναλέω ότι ο χρόνος για να ξεπεραστεί ένα τραύμα και να πάμε παρακάτω είναι διαφορετικός για τον καθένα μας.

Υ.Γ. 2 Και επίσης οι δυνατοί έρωτες δεν είναι κάτι που το παραγγέλνεις στα Μikel και σου ’ρχεται καπάκι.

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να σταματήσω τους καυγάδες με τη μαμά μου;
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να σταματήσω τους καυγάδες με τη μαμά μου;

Υ.Γ. 3 Και τώρα πάω να ξυρίσω τη γενειάδα που μου φύτρωσε ύστερα από όλα αυτά τα διδακτικά.

Υ.Γ. 4 Άσχετο. Αναρωτιέμαι αν τελικά σας είχε ερωτευτεί η κολλητή ή αν είναι σκέτο ψυχοπαθής.


Τέλη Ιουλίου, διακοπές στο χωριό της φίλης μου, γνωρίζω ένα φίλο του ξαδέλφου της, ο οποίος απ’ την πρώτη στιγμή που με είδε δήλωνε σε όλους πόσο του αρέσω, ενώ εγώ ούτε που τον είχα προσέξει. Μπήκα στη διαδικασία να το κάνω, μετά από πιέσεις της φίλης μου να του δώσω μια ευκαιρία, γιατί είναι καλό παιδί. Ένα μήνα μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων, στα οποία εκείνος αντιδρούσε σαν να τα ’χουμε, κι όταν πριν μέρες ήρθε Αθήνα, πίστευε πως αυτό θα γινόταν. Αλλά αν και με γοήτευε το ενδιαφέρον του, δεν ένιωθα ερωτευμένη μαζί του. Ολοκληρώσαμε (πιστεύοντας πως κάτι θα αλλάξει) τόσο βιαστικά και ξενέρωσα ακόμα πιο πολύ. Οι πιέσεις όλων να του δώσω την ευκαιρία που δεν είχα να γνωριστούμε καλύτερα, με έκαναν να ξεκινήσω σχέση μαζί του κι όπου πάει. Όσο τον γνωρίζω βέβαια τον συμπαθώ πιο πολύ, αλλά ανακαλύπτω περισσότερο να ταιριάζω με τον ξάδελφο της φίλης μου πάρα μαζί του. Κι ο ξάδελφος γουστάρει την αδελφή μου η οποία δεν τον συμπαθεί και η οποία ταιριάζει πιο πολύ με τον δικό μου. Και τώρα τι κάνω;

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να φύγω από το πατρικό μου;
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να φύγω από το πατρικό μου;

Εσείς δεν κάνετε τίποτα. Εγώ το γράφω τσάκα-τσάκα αναλυτικά, το χωρίζω σε σκηνές κι έφυγε για κανάλια. Λίγο εκεί με τα εκτός έδρας μπορεί να ψιλοτσιτώσει η παραγωγή – ξέρετε, διακοπές, θάλασσες, εξοχικά, σούπα μούπες, αλλά θα τα βρούμε μετά στην Αθήνα που θα μαζέψω τους χώρους και θα βάλω πολύ διάλογο.


Dear Μirto… Θα ήθελα να απονείμω το Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου στον τελευταίο μου σύντροφο! Τα ταλέντα τελικά υπάρχουν παντού γύρω μας στην Ελλάδα εκτός από την τηλεόραση και το σινεμά. Οι αρμόδιοι πρέπει να βγουν για scouting  στους δρόμους! Σοβαρά, τώρα, ερωτώ: Ποιοι είναι οι κανονικοί άνθρωποι; Αυτοί οι οποίοι γουστάρουν να υποκρίνονται χωρίς λόγο ή αυτοί οι οποίοι παίρνουν de facto τα πράγματα και δεν τρώγονται με τα ρούχα τους; Ξέρεις τι λέω; Κρίμα για τους πρώτους, piece of mind για τους δεύτερους…! Δεν το ’ξερα ότι πρέπει να κυκλοφορώ με τον ανιχνευτή ψεύδους στο χέρι.

Έλα, τώρα που πήρα φόρα το ’χω και για talent show. Καινούργια σεζόν μπήκε, θα πήξουμε στο χρήμα, κλείνω στήλη άρον-άρον και παίρνω τηλέφωνο Μέγκα.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5