1821 Digital Gallery
Insta#athensvoice 1/8/14
INSTA#ATHENSVOICE

Insta#athensvoice 1/8/14

Βάλε #avbeach και κέρδισε ένα κινητό!

H A.V. πάει μαζί σου διακοπές. Κάνε μας  follow  στο Instagram, ανέβασε την αγαπημένη σου παραλία  με hashtag #avbeach και μπες στο νέο διαγωνισμό για ένα κινητό τηλέφωνο!

Μάθε περισσότερα εδώ

image

Eugenia ॐ Axion Addict @eugeniagennadiou

Σχετικα
Info-diet 801: Τα πάνω και τα κάτω της εβδομάδας
Info-diet 801: Τα πάνω και τα κάτω της εβδομάδας

Προσοχη. Γοργονες.

image

▲ Wavedaughter ▲ @_wavedaughter_

Σχετικα
Athens Voices 801: Λόγια που ακούστηκαν στην Αθήνα
Athens Voices 801: Λόγια που ακούστηκαν στην Αθήνα

• Shades of cool •

image

eleanna palaiologou @eleannapal

image

Gina Sterpi @ginahp7

Life is a beach #naxos

image

Maria Fani @pokerfaceeee

image

ξένια γοναλάκη @xenakig

image

Pk @alltears83

image

Irene Giannakouris @irenegiannakouris

Don't walk. Fly.

image

evitaX @xevitoni

summer of '92

image

Chic and Silk Blogspot @raniastam

Background matters.. 

image

unviajerogriego @unviajerogriego

I Love You, You Pay My Rent

image

geotrichas @geotrichas

| waiting for the next sunset |

image

Romeo, Alaya & Favorite @romeoandalaya

Alaya Speaking: Today it's my 3rd Birthday! I got to spend it with my Romeo, Favorite and @noellethefrenchie !! Four frenchies is a party!

image

misskullivan @misskullivan

August be kind. Only good vibes

image

Aggeliki @agg_kagiou

Κι όμως δεν ειμαι σε νησί.....ακομα!

image

Andromachi Bourdi @andro_bou

image

 misskullivan @misskullivan

A candle's fire|Beirut

image

Babis Kortsaris @bisba_porto_salonico

#catwalk

image 

▲ Wavedaughter ▲ @_wavedaughter_

Μια πισίνα να πνίξουμε τις σκέψεις.

image

Αρετή @aretizy

Μου βάσταξες τις σκαλωσιές του ήλιου – ώσπου αναλήφθηκα. Είδα τον κόσμο από το ύψος του τελευταίου φωτός. Είσαι συ, που με βοήθησες ν' ανακαλύψω λοιπόν πως ο κόσμος γυρίζει έξω απ' τη νύχτα. Πως ο άνθρωπος είναι ένα σύστημα ήλιου. Πως όλα τα κύτταρά μου είναι λίμνες που αναδίνουνε φως. *** Κι η σιωπηλή παρουσία σου μ' έμαθε πως σιωπή δεν υπάρχει. Άκουσα να θροΐζει η ψυχή σου όπως ένας πευκώνας το καλοκαίρι. Τα δάχτυλά σου μ' αγγίξαν σαν ένα σμήνος πουλιών. Κι όταν χαμογελάς ακούω μιαν άρπα. Κι όταν σκέφτεσαι ακούω που σκέφτεσαι.*** Κι είναι αυτό που ακούω πολύ δυνατότερο απ' αυτό που γράφω κι απ' αυτό που μπορώ να σου πώ. Όλα είναι γραμμένα. Αρκεί να μπορεί να διαβάζει η καρδιά τα ψηφία της κτίσεως. Οι στίχοι είναι αντίλαλοι. Όλα λένε: «Αγάπη». Και γι' αυτό κομματιάζω τη λέξη «αγάπη» σε χιλιάδες ρινίσματα και ζυμώνω τα χρώματα, όχι σα να 'ναι να πώ ή να γράψω, αλλά σα να 'μαι ο παντοκράτορας ενός μεγάλου περβολιού και να θέλουν τα χέρια μου να υφάνουνε κρίνα. Κι έκαμα να φυτρώσουνε κάτω στο γύρο του φουστανιού σου αγριολούλουδα, που κυνηγιούνται σαν φώτα πολύχρωμα όταν χορεύεις ή όταν ονειρεύεσαι πως χορεύεις και τινάζεσαι ανάλαφρα σα να ζητάς να πιαστείς απ' το υπέρτατο φως.*** Πρέπει να 'ναι μεγάλος ο κήπος που θα σε περπατήσω. Θα τυλίξω στα δάχτυλά μου τα νήματα του νερού, θα ξεδιαλέξω το μετάξι του ήλιου απλώνοντάς τον πάνω σε άνθη αχλαδιάς, να σου φτιάξω ένα ένδυμα γάμου. Απόψε σε παντρεύω με την αιωνιότητα. Περνώ το χρυσό δαχτυλίδι της ποίησής μου στο δάχτυλό σου. Περνώ στα μαλλιά σου ένα στέφανο λεμονιάς που στάζει χαραυγή και δροσιά, που στάζει αγάπη. Δίπλωσα στην παλέτα μου το ουράνιο τόξο, ανάλυσα της δύσης το βυσσινί μέσα στη φούχτα μου, να σε φτιάξω να ταιριάζεις με τη δημιουργία του Θεού. Κι όχι όπως μοιάζει το ένα αστέρι με το άλλο. Να ξεχωρίζεις στην παγκόσμια τάξη. Και πάντοτε να χορεύεις μ' ένα φουστάνι ουρανό, μ' έναν θύσανο ήλιου ολόγυρα στα μαλλιά σου, με τα χέρια σου ν' ανεβαίνουν ανάλαφρα, όμοια με δυο κρίνους που προσφέρονται στην Παναγία την άνοιξη. Νικηφόρος Βρεττάκος – Απόσπασμα από το ποίημα «Ο χορός του κορυδαλλού»

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5