1821 Digital Gallery
Τζένη Μελιτά
ΤΕΥΧΟΣ 752

Μίλα «βρώμικα» στην Τζένη

Μην απογοητεύεσαι, υπάρχει λύση σε κάθε ερωτικό πρόβλημα! Η Τζένη είναι εδώ και απάντα στα γράμματά σας. Δες πού θα στείλεις.
© Γιώργος Καράβας
Μίλα μου βρώμικα reloaded: Η Τζένη Μελιτά αναλαμβάνει την πιο πετυχημένη ερωτική στήλη των media και απαντά στις δικές σας sexy απορίες

(Πρόλογος πρώτης φοράς) Φόβος, άγχος... Το αποφεύγω εδώ και 3 ημέρες να θρονιαστώ στο laptop για να ξεκινήσω αυτή τη στήλη. «Πού πας, ρε Τζενάρα;», σκέφτομαι.«Θα πάω. Παράτα με!» Έχω βαρεθεί να αγχώνομαι... να μένω πίσω. Πάω, πάμε παρέα. Ξεκολλάμε παρέα. Ένα γενναίο «κλικ» στο μυαλό και λίγο παγωτό σοκολάτα στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης.

Τζένη

Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας

Η Τζένη Μελιτά απαντά στις δικές σας sexy απορίες

Είμαι 21 και έχω θέμα με το σεξ. Έχω κάνει ελάχιστες φορές και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μ’ αρέσει. Καθόλου. Αντιθέτως πονάω πολύ ακόμα και στα προκαταρκτικά. Δεν νιώθω την παραμικρή ευχαρίστηση και πλέον φοβάμαι να προχωρήσω γιατί ξέρω ότι θα πονάω + ότι θα πρέπει να προσποιηθώ κιόλας ότι μ’ αρέσει. Πώς γίνεται κάτι το οποίο είναι για όλους τόσο ευχάριστο για μένα να είναι τόσο κακό; Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι αρκετά και με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου προς τον άλλον, νομίζω ότι ξεχνάω τον εαυτό μου και επικεντρώνομαι στο πώς θα αρέσει στον άλλο ώστε δεν ξέρω να μην «πέσω στα μάτια του». Το ξέρω ότι είναι πολύ κακό αυτό αλλά δεν ξέρω και πώς να το αποβάλω! Επίσης την ώρα του σεξ δεν μιλάω καθόλου και αποφεύγω βλέμματα γιατί ντρέπομαι! Ντρέπομαι να εκφραστώ! Φαντάζομαι ότι έχω μπλοκαρισμένη σεξουαλικότητα και δεν ξέρω πού οφείλεται και ούτε πώς θα το ξεπεράσω… λέω συνέχεια στον εαυτό μου να σταματήσει να σκέφτεται τόσο πολύ και να χαλαρώσει, αλλά δεν! Μου φαίνεται τόσο δύσκολο...

Δεν πιστεύω να έχεις την ψευδαίσθηση πως για να ανέβει ο κάθε ταλαίπωρος ορειβάτης στην κορυφή του Ολύμπου, για να μην πω στο Everest, δεν χρειάζεται προσπάθεια, υπομονή κι επιμονή. Τι, έτσι απλά... άντε και πιάσαμε κορυφή; Για να φτάσεις στην πολυπόθητη κορύφωση χρειάζεται χρόνος, εξοικείωση με το έτερο ήμισυ και –προπαντός– εξοικείωση με το σώμα σου. Πού να μας τα μάθουν αυτά στο σχολείο; Μας έμενε χρόνος μεταξύ της Γ' Εθνοσυνέλευσης Τροιζήνας και του νόμου των συνημιτόνων; Δεν μας έμενε.

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι

Σημαντικό tip 1: Μην ακούς φίλες και φίλους, εκπομπές και influencers, που δημιουργούν μια επίφαση σεξουαλικής ελευθεριότητας. Στην πραγματικότητα, ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού ΔΕΝ έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Σημαντικό tip 2: Η διείσδυση μπορεί να είναι από εντελώς βαρετή (ξεπετάς –που λέει ο λόγος– παράλληλα και ένα επεισοδιάκι στο Netflix) έως και οδυνηρή, αν ξεκινάς φοβισμένη και σφιγμένη. Εγώ στη θέση σου θα έκανα και μια ωραία συζήτηση με τον γυναικολόγο μου.

Σημαντικό tip 3: Ψάξου μόνη/ος σου. Το DIY το σωστό το ένδοξο. Πειραματίσου, γράψε τις σκέψεις σου, τους φόβους σου, τι στ’ αλήθεια σε μπλοκάρει, διάβασε («Γυναικεία σεξουαλικότητα από τη σάρκα στο πνεύμα» Δρ. Ευτυχία Λεοντίδου, εκδ. Κέδρος, «Η αντρική σεξουαλικότητα» Jacques Andre, εκδ. Πατάκη), δες καμιά τσόντα. «Όχι αυτές τις ελληνικές. Οι δικές μας όλο κάτι βλάχους, κάτι τσέλικες έχουν μέσα». (όποιος βρει το reference να στείλει dm στο instagram μου @melitajenny).

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Για πόσο «επιτρέπεται» να σκέφτεσαι τον πρώην;
Μίλα μου βρόμικα: Για πόσο «επιτρέπεται» να σκέφτεσαι τον πρώην;

Και, στην τελική, το σημαντικότερο όλων είναι ότι ξέρεις πολύ καλά τι σε δυσκολεύει και σου μένει απλά η δουλειά για να το κατακτήσεις/ αλλάξεις/ απομυθοποιήσεις/ παρατήσεις. Get the job done, babe!

Τον γνώρισα στο Τinder. Έλεγα θα τον έχω ξεπετάξει στο ραντεβού και θα φύγω. Το τέλειο ταίριασμα, γούστα, απόψεις, συμπεριφορά. Έφυγε στο εξωτερικό, θέλει αποκλειστικότητα, να μιλάμε κ.λπ. Μου είπε ότι θα λείψει 3 μήνες και τώρα μου λέει ότι θα λείψει ένα χρόνο. Ξενέρωσα. Θέλω το σεξ μου, θέλω αγκαλιάσματα, χάδια κ.λπ κ.λπ. Να τον περιμένω; Μου την έκανε, ο πονηρούλης.

Τι τα θέλετε αυτά τα Τinder του διαβόλου (βγήκε από μέσα μου η 65άρα), αν κατά βάθος είστε σε φάση σχέσης. Το ερώτημα είναι ρητορικό. Θα μου πεις, δεν ήξερα, κυρά Τζένη μου. Θα σου πω ήξερες - δεν ήξερες, πάμε να δούμε τι κάνουμε τώρα.

Πρώτον: Είμαστε σίγουροι ότι ο εν λόγω «πονηρούλης» δεν είναι κανένας παντρεμένος πονηρούλης με γυναίκα και παιδιά από τις Κάτω Κουκουβάουνες; 

Και δεύτερον: Επειδή σεξ, χάδια κι αγκαλιάσματα δεν γίνονται πολύ μανιτζέβελα με τη συσκευή του κινητού, ξηγήσου στον πονηρούλη ειλικρινώς και σαφώς τις ανάγκες σου κι αν στρίψει με μαεστρία, βρες κανένα πιο γλυκούλη να ξεχειμωνιάσετε παρέα. The winter is coming, babe!


Στείλε κι εσύ γράμμα στην Τζένη στο email info@athensvoice.gr με την ένδειξη «Μίλα μου βρώμικα» ή στο instagram: @melitajenny

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5