1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα 649
ΤΕΥΧΟΣ 649
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 649

Μπράβο, πιάσανε τα αντικαταθλιπτικά βλέπω, άντε με το καλό και στα δικά μας

Αγαπημένο θεϊκό Μυρτούδι, σου γράφω για δεύτερη φορά (την πρώτη δε μου απάντησες, κανόνισε) για να πω τον πόνο μου και να πεις τη γνώμη σου. Έχω πρόβλημα διάσπασης προσοχής, βασικά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην ερωτική πράξη όποτε συμβαίνει γιατί δεν συμβαίνει και πολύ συχνά. Ο σύντροφός μου είναι κάπως… ούγκανος να το πω; Βιαστικός να το πω; Άγαρμπος να το πω; Δεν προλαβαίνω να μπω στη φάση να το πω; Τέσπα το πράγμα δεν πάει καλά, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν του έχω πει τίποτα για το θέμα επειδή φοβάμαι πώς θα το πάρει. Είμαι τρομερά ερωτευμένη μαζί του άσχετα με το σεξουαλικό αλλά ξέρω ότι μια σχέση χωρίς σεξ δεν τραβάει για πολύ, θα με χωρίσει σύντομα αν συνεχίσω να τον αποφεύγω. Τι κάνουμε, Μυρτούδι μου;

Βάζουμε την κεφάλα μας κάτω από τη βρύση και ανοίγουμε το κρύο. Περιμένουμε δέκα λεπτά και μετά στεγνώνουμε με το πιστολάκι (με το ζεστό). Μόλις στεγνώσει το μαλλί, παίρνουμε μια σχετική φόρα και βαράμε την κεφάλα μας στον τοίχο. Αν δε συνέλθουμε ελαφρώς, επαναλαμβάνουμε μέχρι να συνέλθουμε ελαφρώς. Μόλις συνέλθουμε ελαφρώς βρίσκουμε έναν καλό ψυχοθεραπευτή και του εξηγούμε τι ακριβώς μας συμβαίνει.

Υ.Γ. 1 Τι ακριβώς μας συμβαίνει; Να απαντήσει η Γιαδικιάρογλου.

Υ.Γ. 2 Γιαδικιάρογλου: «Έχουμε πρόβλημα διάσπασης προσοχής και είμαστε ελαττωματικό μοντέλο». Λάθος, άλλος, «κυρία, κυρία», ναι, παιδί μου, «έχουμε πρόβλημα γιατί αφενός ο γκόμενός μας είναι λίγο γαϊδαράκος και δεν παίρνει χαμπάρι από προκαταρκτικά οπότε δυσκολευόμαστε να λειτουργήσουμε δεδομένου ότι δεν διαθέτουμε θερμοστάτη και αφετέρου γιατί ενοχοποιούμε τον εαυτό μας και δεν τον προστατεύουμε κρατώντας μυστικό το θέμα μας, λες και ο άλλος είναι τυχαίος, άσχετος και άμοιρος ευθυνών. Με δυο λόγια τα ’χουμε πολύ μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι μας και είναι απαραίτητο και επείγον να το πάρουμε αλλιώς». Μπράβο, δέκα με τόνο.

Σχετικα
Μίλα μου βρώμικα στο Athens Voice Radio 102.5
Μίλα μου βρώμικα στο Athens Voice Radio 102.5

Υ.Γ. 3 Σοβαρά τώρα, συνέλθετε. Αν θέλετε τη σχέση που έχετε ντου σάμθινγκ. Εσείς συμπεριφέρεστε λες κι άλλος είναι ξένος. Θυσιάστε λίγο από το ναρκισσισμό σας και κάντε κάνα βηματάκι προς το αγόρι σας. Λέω γω, τώρα.


Μυρτώ μου, γεια σου, σου στέλνω όχι γιατί έχω πρόβλημα αλλά γιατί δεν έχω! Θέλω να πω στους αναγνώστες σου ότι η ευτυχία είναι πάντα πιθανή, ότι η άνοιξη είναι ήδη στην πόλη και ότι δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό για να βγούμε από τον μικρόκοσμό μας και να δούμε τα πουλιά και τον ήλιο! Φτάνει με την απαισιοδοξία και τη μιζέρια! Αρκετά με τα σκοτάδια και τη μαυρίλα! Λίγη χαρά, ρε παιδιά, και όλα θα φτιάξουν. Think positive! Φιλιάααααα. - Κατερίνα

Υ.Γ. Όχι δεν είμαι ερωτευμένη ούτε έχω βρει τον άντρα της ζωής μου. Όμως μέσα μου ξέρω ότι τώρα που αποφάσισα να τα δω όλα αλλιώς θα γίνει κι αυτό. Και το περιμένω με ανυπομονησία γιατί το αξίζω, όπως και όλοι μας, ειδικά όσοι πέρασαν δύσκολα τα τελευταία δυο χρόνια όπως εγώ. Δύναμη, παιδιά, και ψυχραιμία, τα καλύτερα είναι μπροστά μας, έρχονται, ακόμα δεν τα έχουμε ζήσει.

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Δέχομαι κριτική γιατί είναι 9 χρόνια μικρότερος
Μίλα μου βρόμικα: Δέχομαι κριτική γιατί είναι 9 χρόνια μικρότερος

Μπράβο, Κατερινάκι, πιάσανε τα αντικαταθλιπτικά βλέπω, άντε με το καλό και στα δικά μας.

Υ.Γ. Ξεχάσατε να γράψετε ότι την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ταξιδέψει ακόμα και ότι τον Αύγουστο βγαίνουμε στις αγορές. Αυτό κι αν είναι αισιόδοξο και ανοιξιάτικο! Γι’ αυτό πετάνε τα πουλιά στον ουρανό και βγαίνει ο ήλιος τούμπανο.


Γεια σου, Μυρτούδι, σοφό. Πες μου μια λύση για το πρόβλημά μου, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να λυθεί! Είναι δύο και είμαι μία, ξες τώρα, ο ένας πρώην ο άλλος νυν, ο πρώην με τάραξε στο κέρατο και χωρίσαμε με κλάματα (μέγας έρως, αξεπέραστος), ενώ ο νυν με έχει σαν πριγκίπισσα, με προσέχει και με λατρεύει και πίνει νερό στο όνομά μου. Όμως για να μη σώσω να στεριώσω σε κανονική σχέση, ο πρώην επέστρεψε με την ουρά στα σκέλια να μου γυρέψει συγχώρεση κι αγάπη. Και τι έκανα εγώ που τον λατρεύω και τον σκέφτομαι ακόμα; Σωστά μάντεψες. Τον δέχτηκα πίσω αλλά δεν χώρισα με τον νυν γιατί τον αγαπώ κι εκείνον, άσε που δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον πρώην που είναι και Δίδυμος. Πού ξέρω εγώ αν θα μου την ξανακάνει; Τα έχω κάνει σκατά, Μυρτώ μου, βρίσε με όσο θες αλλά πες μου τι να κάνω; Αγάπη μόνο!

Γιατί να σας βρίσω; Μια χαρά την πάτε τη βάρκα. Όρτσα τα πανιά και πρόσω ολοταχώς για τον βράχο βράχο τον καημό μου τον μετράω και πονώ.

Υ.Γ. Συνεχίστε έτσι και κερδίστε ένα υπέροχο μακρύ καλοκαίρι ελευθερίας χωρίς γκομενικά πάνω από το κεφάλι σας. Απολαύστε τη μοναξιά σας παρέα με φίλους και χρυσή ρετσίνα. Καλά κρασά εύχομαι.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα»

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5