Visual Browsing
Οι 10 στόχοι μου για το 2018
#JENNYSCHALLENGE

Οι 10 στόχοι μου για το 2018

Ή, αγγλιστί, ετοιμαστείτε για τα «New year’s resolutions» της Τζένης, γιατί φέτος είμαι αποφασισμένη να πετύχω όσα δεν πέτυχα το 2017

Ξεκινάει ο καινούριος χρόνος κι εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια να οργανώσω τη σκέψη μου και να θέσω στόχους ή μάλλον να ξαναγράψω αυτά που σκόπευα να κάνω πέρυσι, αλλά τελικά τα μεταθέτω στο νέο έτος. Στην πραγματικότητα αυτοί οι στόχοι μεταφέρονται εδώ και κάποια χρόνια από έτος σε έτος, αλλά, τουλάχιστον, έχω όνειρα, δεν είμαι καμιά μίζερη. Θα ξεκινήσω δυναμικά με το νούμερο δύο γιατί το νούμερο ένα το ανέφερα ήδη:

1. Να πετύχω κάποιο από τα παρακάτω και να μη ρεζιλευτώ και το επόμενο έτος.

2. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα

Σχετικα
10 ανδρικές συνήθειες που μας γυρίζουν το μάτι
10 ανδρικές συνήθειες που μας γυρίζουν το μάτι

Δυστυχώς, δεν ζω στην εποχή της Ρίτα Χείγουορθ ή της Μέρλιν και το τσιγάρο δεν είναι πια της μόδας ή σύμβολο θηλυκότητας. Θεωρητικά είμαι, ήδη, ξεπερασμένη. Συνεπώς, ο πρώτος στόχος είναι να κοπεί διά ροπάλου το κάπνισμα... ή έστω να μειωθεί σημαντικά... και δυο τσιγάρα λιγότερο στην τελική είναι επιτυχία.

3. Νιρβάνα
Εντάξει, ο τίτλος είναι υπερβολικός, αλλά αυτό που θέλει να πει είναι ότι θα ελαττώσω το άγχος που από παιδί είχα χωρίς λόγο και αιτία και θα βλέπω με θάρρος το ποτήρι μισογεμάτο (να ηρεμήσει και το αμόρε, που τον έχω ταράξει). 

4. Let’s get physical!

Σχετικα
10 πράγματα που εκνευρίζουν τα αγόρια μας
10 πράγματα που εκνευρίζουν τα αγόρια μας

Όπως έχετε πιθανώς αντιληφθεί, προχωρώ με σταθερά αλλά μεθοδευμένα βήματα. Αφού λοιπόν κόψω το κάπνισμα, θα επενδύσω στον αθλητισμό. Θα αγοράσω, δηλαδή, παπούτσια, κολάν και φόρμες. Φυσικά, κάνω πλάκα. Σκοπεύω σίγουρα να αθλούμαι περισσότερο το νέο έτος, να ανεβάζω κι εγώ, σαν όλα τα κορίτσια, ένα story στο γυμναστήριο.

5. Περισσότερη βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.
Πολλές φορές απλά προσπερνάμε τα λόγια κάποιου φίλου ή γνωστού που βρίσκεται σε ανάγκη. Δεν δίνουμε βάση σε τίποτα και συνεχίζουμε αδιάφοροι τη ρουτίνα μας, σαν να μην τον ακούσαμε ποτέ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 

6. Pet-therapy

Η Μπιζού είναι ένας στόχος από μόνη της. Κυρίως, επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και συχνά όταν επιστρέφω μου κάνει μούτρα. Από εδώ και στο εξής, υπόσχομαι ότι θα αφιερώνω όλο το Σαββατοκύριακο στη «σκυλοθεραπεία» με την Μπιζού και αν καταφέρνω θα την παίρνω μαζί στις δουλειές και τις καθημερινές. Ε, ρε γλέντια!

7. Ο κουβαλητής
Όσοι με ξέρουν είναι σίγουρο ότι έχουν πρόχειρα στο μυαλό τους αρκετές εικόνες μου με σακούλες στα χέρια, μια τεράστια τσάντα στην πλάτη και άλλα άχρηστα ή χρήσιμα πράγματα που μεταφέρω άσκοπα από το σπίτι στη δουλειά και τούμπαλιν. Προφανώς, δεν σκοπεύω να προσλάβω κάποιον βαστάζο να με βοηθάει, απλώς, οφείλω στον εαυτό –και τη μέση μου– να κάνω μια καλύτερη διαχείριση ώστε να κουβαλάω τα απολύτως απαραίτητα.

8. «Siempre Sonriente» σημαίνει πάντα χαμογελαστή

Παρά το γεγονός ότι έχω την παραπάνω φράση τατουάζ, υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου κακόκεφο χωρίς λόγο. Σκοπεύω, λοιπόν, να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για ακόμη περισσότερα και τεράστια χαμόγελα. Στην, τελική, τζάμπα είναι. Τι έχουμε να χάσουμε;

9. Το ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΖΕΝΗ σε νέες περιπέτειες

Συντονιστείτε γιατί με το νέο έτος σκοπεύω να εισβάλω στα άδυτα του Youtube με περιεχόμενο που θα συγκλονίσει. Θα σας περιμένω όλους εκεί και θα βάζω απουσίες. To be continued…

Το νούμερο δέκα θα το παραλείψω γιατί είναι αρκετά mainstream αριθμός και δεν αποδείχθηκε και πολύ τυχερός τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε μένω στο εννιά και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να πετύχουμε κάποιους από τους στόχους του επόμενου χρόνου.
Αμήν.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5