1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα 568
ΤΕΥΧΟΣ 568
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 568

Αγαπημένη Μυρτώ, βαρέθηκα να κρύβομαι και λέω ψέματα.

Διαβάζω τη στήλη σου χρόνια, μα μέχρι τώρα δεν είχα να σου γράψω για κάτι. Είμαι 34 χρονών, έχω κάνει σχέσεις, έχω χωρίσει, έχω πάει να παντρευτώ, έχω απορρίψει πολλούς, με έχουν απορρίψει… έχει κυλήσει η ζωή μου έτσι όπως θα έπρεπε! Τον τελευταίο χρόνο βγαίνω με κάποιον και είμαστε πολύ ερωτευμένοι και το πηγαίνουμε σοβαρά! Ήδη μένουμε μαζί και όλα είναι τέλεια ΕΚΤΟΣ από τη ΜΗΤΕΡΑ του! Νιώθω ότι παίζω στις 7 θανάσιμες πεθερές... Είναι από τους χειρότερους και πιο κακούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν με θέλει (όχι επειδή είμαι εγώ, δεν θέλει καμία για το γιόκα της). Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας χωρίσει, μου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη! Λέει συνέχεια ψέματα, όταν έρχεται στο σπίτι μας και δεν είμαι εκεί ψάχνει τα πράγματά μου (αν είναι δυνατόν).  Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της… μαζί του. Εκείνος μου λέει ότι έτσι ήτανε πάντα και να μη δίνω σημασία, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα και την έκταση των πραγμάτων! Is this a deal breaker?

Φιλιά -Λένα

Εννοείται πως δεν καταλαβαίνει – αν καταλάβαινε θα έπρεπε να λάβει μέτρα και αν λάμβανε μέτρα θα έπρεπε να συγκρουστεί με τη μανούλα και αν συγκρουόταν με τη μανούλα θα έπρεπε να κρατήσει αποστάσεις και αν κρατούσε αποστάσεις θα της ράγιζε την καρδιά και αν της ράγιζε την καρδιά θα έπρεπε να αποχωριστεί την ιδιότητα του κανακάρη και αν αποχωριζόταν την ιδιότητα του κανακάρη θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη της ρήξης και αν αναλάμβανε την ευθύνη της ρήξης θα έπρεπε να επιλέξει την πλευρά της καινούργιας του «οικογένειας» και αν επέλεγε την πλευρά της καινούργιας του «οικογένειας» θα έπρεπε να ζορίσει τον εαυτό του και αν ζόριζε τον εαυτό του θα έπρεπε να ξεβολευτεί και αν ξεβολευόταν θα έπρεπε να βάλει το νιονιό του να δουλέψει και αν έβαζε το νιονιό του να δουλέψει θα συνειδητοποιούσε ότι η μάνα του δεν τον σεβόταν ποτέ και αν συνειδητοποιούσε ότι η μάνα του δεν τον σεβόταν ποτέ θα έπρεπε να την πάρει ο διάολος και να τη σηκώσει και αν την έπαιρνε ο διάολος και τη σήκωνε θα έπρεπε μετά να νιώσει ενοχές που της φέρθηκε άσχημα ενώ εκείνη έχει γίνει θυσία και αν ένιωθε ενοχές θα έπρεπε να κάνει ψυχοθεραπεία και αν έκανε ψυχοθεραπεία θα έπρεπε να νιώσει ελεύθερος και αν ένιωθε ελεύθερος τι θα την έκανε μετά τόση ελευθερία;

Υ.Γ. 1 Αν σε όλα τα παραπάνω κάνετε μια αντιστοιχία με εσάς κι εκείνον, θα βγει νόημα. Κοινώς, αν θέσετε σοβαρά τα όριά σας θα πρέπει να έρθετε σε σύγκρουση. Αν έρθετε σε σύγκρουση θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη για όσα φέρνει μια σύγκρουση. Αν είστε προετοιμασμένη και δεν πάει άλλο, πάρτε βαθιά ανάσα και βουτήξτε στη θάλασσα.

Σχετικα
House Gucci: Adam Driver και Lady Gaga «το ένιωθαν» στη σκηνή σεξ
House Gucci: Adam Driver και Lady Gaga «το ένιωθαν» στη σκηνή σεξ

Υ.Γ. 2 Αυτά που φέρνει μια σύγκρουση (και μια βουτιά στη θάλασσα) δεν είναι απαραιτήτως αρνητικά.


Αγαπημένη Μυρτώ, βαρέθηκα να κρύβομαι και λέω ψέματα. Είμαι 22 χρονών και ήδη νιώθω ότι ξέρω τι θέλω στη ζωή ΜΟΥ. Το πρόβλημά μου είναι πώς θα το κάνω πραγματικότητα χωρίς να πληγώσω τους γονείς μου και γενικά τους ανθρώπους που με αγαπούν. Βλέπεις, είμαι ΓΚΕΪ. Χρόνια ολόκληρα έκανα προσπάθειες να «σωθώ» από τον εαυτό μου, έλεγα μέσα μου ότι είναι μια πλευρά που μπορώ να καταπνίξω, ότι μπορώ να αγνοήσω το ποιος είμαι και να γίνω αυτό που θέλουν οι άλλοι για μένα. Όμως, ΟΧΙ. Είμαι γκέι από τότε που θυμάμαι να αρχίζει η ζωή. Από τότε που θυμάμαι να έχω επιθυμία. Από τότε που κοίταξα ερωτικά πρώτη φορά ένα αγόρι και ένιωσα ολόκληρο το σώμα μου να τρέμει, ακόμα κι αν δεν τόλμησα μέχρι τώρα να περάσω στην πράξη. Θέλω να αρχίσω από κάπου, θέλω να ζήσω τη ζωή μου όπως την επιθυμώ, δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να το πω στη μητέρα μου. Την αγαπώ παθολογικά και δεν νιώθω καλά να της κρύβω κάτι τόσο σοβαρό. Από την άλλη φοβάμαι πώς θα το πάρει. -Ν.

Πολύ ωραία η ιδέα σας να αρχίσετε από κάπου λέγοντάς το στη μητέρα σας. Η μητέρα σας είναι το ιδανικό «κάπου». Καλή επιτυχία εύχομαι.

Σχετικα
Οδηγός για καλύτερο σεξ μετά τα 50
Οδηγός για καλύτερο σεξ μετά τα 50

Υ.Γ. 1 Μας ζαλίζετε μια ώρα ότι θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας όπως την επιθυμείτε και ότι μέχρι τώρα δεν τα καταφέρατε λόγω της οικογένειάς σας και των αναστολών σας και ξέρωγω και αντί να ασχολείστε με τον εαυτό σας ασχολείστε με τη μαμά σας. Άμα ποτέ περάσετε στην πράξη, σφυρίξτε κι έφτασα.

Υ.Γ. 2 Πολύ ωραίες οι δραματικές δηλώσεις. Έχει και παρακάτω ή να τα κλείσω και να πάω σούπερ μάρκετ;

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5