Visual Browsing
Athens 102.5 Voice

Mikeius, Σίλας, Μαλιάτσης, Μπλέτσας

Οι Έλληνες Youtubers αλλάζουν το χάρτη της ψυχαγωγίας. Μιλήσαμε με τους τέσσερις από τους πλέον δημοφιλείς για να μάθουμε λεπτομέρειες.

Mikeius

Ο Μιχάλης, γνωστός ως Mikeius, είναι ο τύπος που τάραξε τα «νερά» του ελληνικού διαδικτύου όσο λίγοι. Διαπίστωσε από νωρίς πως η ελληνική διαδικτυακή πραγματικότητα ήταν κάπως υποτονική. «Όταν στήσαμε το Comedy Lab ήταν περίπου ενάμισης χρόνος πριν να έρθει το Youtube στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, βγάζαμε βιντεάκια σε άλλο Player, γι’ αυτό, άλλωστε, και τα πρώτα 33 Mπραφ είχαν γυριστεί έτσι». Η αρχή έγινε όταν μια μέρα ο ιδιοκτήτης της διαδικτυακής πλατφόρμας γέλιου www.comedylab.gr, ενθουσιάστηκε με το χιούμορ του κι άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα κείμενό του, ζητώντας του συνεργασία. Κάπως έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε η εκπομπή «Μπραφ» που μπήκε για τα καλά στα «σπίτια» (υπολογιστές ακριβέστερα), φτάνοντας στο σημείο να έχει σήμερα, στο αντίστοιχο κανάλι του Youtube, περί τους 103.000 συνδρομητές.

Στο ξεκίνημά σου στο Youtube, σε είδαμε να εμφανίζεσαι ως μία περσόνα με καλυμμένο το πρόσωπό σου. Για ποιους λόγους αποφάσισες τελικά το come out;

Σχετικα
«Έφυγε» η γηραιότερη YouTuber στον κόσμο - Ήταν 107 ετών (video)
«Έφυγε» η γηραιότερη YouTuber στον κόσμο - Ήταν 107 ετών (video)

H αποκάλυψη του προσώπου μου, έγινε αποκλειστικά, επειδή είχαμε αρχίσει να σχεδιάζουμε εκπομπές και projects όπως το «geek wars» ή το «Θάψε το σενάριο», για παράδειγμα, όπου χρειαζόταν να είμαι χωρίς μάσκα για να υπάρχει μια άμεση επικοινωνία με το κοινό, να βλέπουν τις εκφράσεις μου και τα σχετικά. Έτσι, κάποια στιγμή που πήρα απόφαση πως αυτό θα κάνω στη ζωή μου, αποφάσισα να δείξω και τη φάτσα μου για να διευκολυνθώ στα επόμενα projects. Έως τότε, ο κύριος λόγος που έκρυβα το πρόσωπό μου, ήταν, μεταξύ άλλων, και επειδή δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στους δικούς μου – ξέρουμε, άλλωστε, ότι ήταν περίεργη εκπομπή το Μπραφ…

Τη δημοσιότητα πώς την διαχειρίζεσαι;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει που γίνομαι αμέσως αντιληπτός από κόσμο, δεν αισθάνομαι τόσο άνετα, αλλά, εντάξει, προσπαθώ να είμαι πάντα ευγενικός και συνομιλώ με όλους. Απλώς, πράγματα που έκανα παλιά, όπως για παράδειγμα να πάω στο Mall, πλέον δεν μπορώ να τα κάνω πάρα πολύ. Ακόμα ντρέπομαι, δεν μπορώ να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ήμουν και είμαι «σπιτάκιας», οπότε αυτή την αλλαγή είναι δύσκολο να την κοντρολάρω. Σκέψου, η μέγιστη «εκμετάλλευση» ή κατάχρηση της δημοφιλίας μου, που έχω κάνει, είναι να με σταματήσει, για παράδειγμα, η αστυνομία στο δρόμο και επειδή τα παιδιά έτυχε να με αναγνωρίσουν, να τελειώσει πιο σύντομα ο έλεγχος! Τίποτε άλλο, μέχρι εκεί.

Σχετικα
Ράιαν, ο 7χρονος που βγάζει 22 εκ. δολάρια στο YouTube (video)
Ράιαν, ο 7χρονος που βγάζει 22 εκ. δολάρια στο YouTube (video)

Βλέπουμε να αυξάνονται τα νέα παιδιά που δημιουργούν κανάλια και ανεβάζουν συνεχώς βίντεο, χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο περιεχόμενο. Υπάρχει ο φόβος για πτώση στην ποιότητα του ελληνικού Youtube;

Ναι, σίγουρα, από τη στιγμή που μπήκανε στο παιχνίδι πάρα πολλά πιτσιρίκια, που μπορεί απλά να παίζουν, ας πούμε, Pro και να το ανεβάζουν σε βίντεο στο Youtube. Αλλά το θέμα είναι ότι στο Υoutube, εσύ επιλέγεις πού θα πας, εσύ δηλαδή κάνεις subscribe στο κανάλι κάποιου επειδή τον γουστάρεις. Το κοινό ουσιαστικά καθορίζει τη ποιότητα, δεν είναι ότι είσαι «σκλάβος» ενός ημερήσιου προγράμματος.

Υπάρχει όριο συνταξιοδότησης για έναν Youtuber;

Όποια πρόβλεψη και να κάνουμε, επειδή το Youtube ανήκει στο κομμάτι του διαδικτύου, όπου τα πάντα μεταβάλλονται εντελώς απροσδόκητα, θα πέσουμε πανηγυρικά έξω. Για παράδειγμα, όταν πρωτοξεκίνησα έλεγα στον εαυτό μου «άντε άλλον ένα χρόνο έχεις ακόμα το πολύ», ας πούμε, αλλά τελικά, ακόμα είμαι εδώ!

Κάποιος που θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το Youtube, μπορεί να βγάλει τα προς το ζην μέσα από αυτό;

Δεν μπορεί κάποιος να ζήσει, με κανένα τρόπο, μόνο μέσα από το Youtube. Δεν μπορώ να σου πω ποια είναι μια μέση αμοιβή, αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι χαρτζιλικάκι, στη καλύτερη των περιπτώσεων, ακόμη και για μένα που έχω πολλά views. Γι’ αυτό, άλλωστε, κάνω παράλληλα και άλλα πράγματα, κάνω ραδιόφωνο ή ψάχνομαι για χορηγούς με μπλουζάδικα και τα λοιπά.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για τη φετινή σεζόν;

Το «Μπραφ», αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσει κανονικά για έκτη σεζόν, έχω ήδη ετοιμάσει νέα επεισόδια. Ταυτόχρονα, κάνoυμε stand-up μαζί με τα άλλα δυο παιδιά, τον Μαλιάτση και τον Jeremy, κάθε Τετάρτη στο Χυτήριο στον Κεραμεικό. Εξερευνούμε και έναν άλλο χώρο, το ραδιόφωνο, όπου πέρσι κάναμε μια βραδινή εκπομπή και φέτος αναζητούμε πάλι κάποιο σταθμό για να αρχίσουμε μια εκπομπή talk show. Επίσης, θα επεκτείνουμε το «Extreme Unboxing», όπως επίσης θα συνεχιστεί κανονικά και το «Θάψε το Σενάριο» (ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο με το “Fifty shades of grey”). Κάποια στιγμή θα ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσω πάλι τον «Σκεπτικό Κάφρο». Τέλος, κάποτε στο μέλλον – αυτό είναι ας πούμε και το άπιαστο, μέχρι τώρα, όνειρό μου – θα ήθελα να κάνω και μια επιστημονική σειρά στο Youtube για μικρά παιδιά, όπου θα «πιάσω» την ύλη των μαθημάτων και θα τη σπάσω σε μικρές ιστοριούλες, κάτι σαν εκλαϊκευμένη επιστήμη.


image

Σεραφείμ Σίλας

Με τα «Σφηνάκια» του Alpha «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό αλλά στον κόσμο του Youtube ήταν γνωστός με το «Μυαλό του Σίλα». Η διαδικτυακή του παρουσία του ξεκινά αρκετά πριν τη συνεργασία του με το Comedy Lab, όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο προσωπικό του site, το Silas.gr, πολύ πριν, δηλαδή, έρθει το Youtube στη χώρα μας. Το πρώτο του βίντεο «ανέβηκε» στις 5 Φεβρουαρίου του 2008. Τότε, που όπως επισημαίνει και ο ίδιος, δεν υπήρχε καλά καλά, ακόμα, καμία επαφή του ελληνικού κοινού με υλικό που να διατίθεται στο διαδίκτυο. Με μια κάμερα και κάνοντας μοντάζ μόνος του, άρχισε να «βγάζει» τον εαυτό του και να ανεβάζει τα βίντεο στη σελίδα του.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Youtube;

Το πρώτο απ’ όλα που σου προσφέρει το Youtube, και το διαδίκτυο, γενικότερα, είναι η απέραντη ελευθερία. Λέω ό,τι θέλω και με όποιο τρόπο θέλω, ακριβώς όπως λειτουργώ και σε μία παράστασή μου, «it’s my show». Δεν μπορεί κανείς να με λογοκρίνει ή να μου πει, για παράδειγμα, ότι είμαι σε δημόσια συχνότητα. Λέω ακριβώς αυτά που πιστεύω και νομίζω.

Υπάρχουν «εμμονές» στη σάτιρα; Υπάρχουν κάποια άτομα που σας «εμπνέουν» ιδιαίτερα και γι’ αυτό το λόγο τα σατιρίζετε;

Υπάρχουν συγκεκριμένες απόψεις για συγκεκριμένα άτομα. Μου λένε, για παράδειγμα, ότι έχω πολλές φορές πει για το Λαζόπουλο. Έχω συγκεκριμένη άποψη για το εν λόγω άτομο και εννοείται πως κάποιες φορές μέσα από τις εκπομπές και τις εμφανίσεις μου, αυτή γίνεται φανερή. Δεν επαναλαμβάνομαι ούτε ασχολούμαι εμμονικά με κάποιο άτομο. Δεν βρίσκω κάτι κακό στις εμμονές, δηλαδή το να ασχολείσαι με κάποιον και να τον «χτυπάς» συνέχεια. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι, αν είσαι εύστοχος σ’ αυτά που λες για τον σατιριζόμενο.

Έχετε πει ότι το χιούμορ είναι μία «μασκαρεμένη αλήθεια»…

Οι απόψεις του καθενός είναι προφανώς υποκειμενικές. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την αρθρογραφία και τη δημοσιογραφία. Δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις. Υπάρχουν, όμως, αδέσμευτες απόψεις – όταν δηλαδή δεν έχεις πληρωθεί από κάποιον και δεν έχεις κάποιο συμφέρον να λες τα όσα λες. Επομένως, η άποψή μου είναι υποκειμενική μεν, αδέσμευτη δε. Αυτό θα πει «το χιούμορ είναι μια μασκαρεμένη αλήθεια». Γι’ αυτό τον λόγο και πολλές φορές πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται τη μία να τα «χώνω» στον Τσίπρα και την άλλη στη Νέα Δημοκρατία. Στο μεταξύ, προσωπικά είμαι της άποψης πως πάντα θα πρέπει να τα «χώνεις» προφανώς σε αυτόν που είναι κυβέρνηση. Όπως έλεγε και ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σω : «Πες την αλήθεια και όλοι θα γελάσουν ξαφνικά!». Αυτό είναι το θέμα.

Την τηλεόραση πώς την «βλέπετε»;

Με γυαλιά… (γέλια) Σε σχέση με τα διεθνή δεδομένα η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει πολύ πίσω. Τώρα μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει, για παράδειγμα, το stand-up comedy, όπου και πάλι συμβαίνει το εξής παράδοξο: Αντί να αναζητούν stand-up κωμικούς να συμμετάσχουν σε εκπομπές και projects, ψάχνουν να βρουν δημοσιογράφους με χιούμορ…! Εν πάση περιπτώσει, όσο θα αποφασίζουν για την τηλεόραση άνθρωποι που δεν ξέρουν από τηλεόραση αυτό θα συμβαίνει. Η τηλεόραση θα πρέπει να ρισκάρει, να τολμά.

Τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια ποια είναι; Το «μυαλό του Σίλα» θα συνεχιστεί;

Περιμένω να δω τι θα κάνω στην ΕΡΤ με το νέο πρόγραμμα. Από εκεί, θα εξαρτηθεί πλήρως και το τί θα κάνω με το κανάλι στο Youtube. Παράλληλα, ετοιμαζόμαστε να αρχίσουμε τις παραστάσεις για τα 20 χρόνια Stand-Up. Έχουμε ξεκινήσει μαζί με τη Lila True Story, στο Tin Pan Alley. Υπάρχει, επίσης, και ένα θεατρικό που έχουμε στα σκαριά και είναι έτοιμο το cast, απλώς δεν έχουμε ακόμα χρόνο για να το ξεκινήσουμε. Σύντομα, όμως, θα το ανεβάσουμε.


image

Κώστας Μαλιάτσης - Σάλας

Κωμικός, youtuber, πολύ κακός μάγειρας, κριτής ταινιών και ο αγαπημένος σου... Κάπως έτσι μάς συστήνεται ο Κώστας στο κανάλι του στο Youtube, το «Maliatsis Tube». Ο Κώστας έγινε γνωστός σε ευρύ κοινό αφότου η ομάδα του Comedy Lab, διάβασε κείμενά του, τα οποία είχε ανεβάσει στο μπλογκ του, το «ΨυΧης ΙαΤρεΙΟν». Κάπως έτσι τον προσέγγισαν και ήρθε σε επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά του Comedy, με κάποιους από τους οποίους, άλλωστε, είναι πολύ καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες, όπως ο Mikeius. Όπως μου λέει ο ίδιος : «Έτσι ξεκίνησε το όλο πράγμα: τα παιδιά από το Comedy, έκαναν τα πρώτα βίντεο με μερικά από τα κείμενά μου. Μέχρι τότε δεν είχα κάποια ιντερνετική παρουσία με βίντεο και τα σχετικά, παρά μόνο τα κείμενα που έγραφα για το μπλογκ». Όταν, λοιπόν, δεν γυρίζει επεισόδια «Cooking», «Θάψε το Σενάριο» με τον Mikeius, ή βίντεο για το κανάλι του στο Youtube, ο Κώστας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις 5 γάτες του και το γράψιμο για τα επόμενα βιντεάκια.

Τα βίντεο τα γυρίζεις μόνος σου ή έχει αναλάβει η παραγωγή του Comedy Lab;

Τα βίντεο που γυρίζω είναι εξ’ ολοκλήρου δικά μου. Μοντάρω εγώ στο σπίτι μου. Φώτα και κάμερες επίσης είναι δικά μου. Σίγουρα βοηθάνε και τα παιδιά από το Comedy, όποτε προκύπτει κάποια δυσκολία, αλλά τις περισσότερες φορές τα κάνω εγώ.

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός Youtuber; Είσαι πρωινός τύπος;

Ξέρεις, δεν είμαστε από αυτούς τους τύπους που ξυπνούν 6 και 7 το πρωί. Αν συμβεί αυτό, τότε… κάτι κακό έχει συμβεί! Τις μέρες που δεν έχω κάτι να παραδώσω, κάποιο deadline ή κάποιο ραντεβού με πελάτη ή χορηγό, ξυπνάω γύρω στις 10. Συνήθως η καθημερινότητα περιλαμβάνει κυρίως γράψιμο είτε για καινούργια βίντεο, είτε για σενάρια, είτε για κάτι που θα σού κινήσει την περιέργεια στο web, στο δρόμο ή ακόμα και στο σπίτι. Για παράδειγμα, το βίντεο με τις «20 ατάκες της ελληνίδας μάνας» το έγραψα για μια περίοδο που ήμουν πολύ μέσα στο σπίτι και πραγματικά άκουγα συνεχώς αυτά τα πράγματα! Γενικότερα, η μέρα έχει πολύ γράψιμο, κάτι που είναι καλό γιατί σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση και το μοντάζ γίνεται, ουσιαστικά, το δεύτερο σπίτι σου.

Τα βίντεο και το μοντάζ πώς τα ξεκίνησες; Έχεις παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα ή σχολή;

Όχι τίποτα. Τα περισσότερα τα έμαθα από tutorials στο Youtube και γενικά τελείως μόνος μου. Δηλαδή πλέον πιστεύω πως ο καθένας που θέλει να ασχοληθεί, μπορεί. Και μαθαίνει εμπειρικά.

Πέραν του Youtube, με τι άλλο ασχολείται; Έχεις τελειώσει κάποια σχολή;

Ναι, έχω τελειώσει οδοντικός στην Αθήνα, αλλά δεν ασχολούμαι με το επάγγελμα, ασχολούμαι μόνο με την κωμωδία. Και έτσι σκοπεύω να μείνει το πράγμα. Θα παράγω κωμικό περιεχόμενο για πολλά χρόνια ακόμα. Έχω 5 γάτες, κάτι που, εντάξει, το λες και παράνοια. Οπότε καταλαβαίνεις, είναι αρκετά πολυάσχολο το σπίτι….

Τα επαγγελματικά σου σχέδια για φέτος;

Φέτος θα δείτε αρκετά καινούργια πράγματα και projects. Υπάρχει ήδη το «Cooking», όπου θα βγει και το δεύτερο επεισόδιο. Θα βγουν, επίσης, πάρα πολλά «Θάψε το Σενάριο» στη φετινή σεζόν, έχουμε δρομολογήσει, ήδη, 5 επεισόδια, δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους. Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει παραστάσεις με τα άλλα παιδιά (Mikeius, Jeremy) κάθε Τετάρτη στις 21:00 στο Χυτήριο, στον Κεραμεικό. Επίσης, θα έρθει σύντομα και μια καινούργια εκπομπή σε συνεργασία με το Netwix, την οποία δεν μπορούμε να την ανακοινώσουμε επίσημα, ακόμα. Και φυσικά, στο δικό μου κανάλι – το οποίο συνεχίζεται κανονικά, αυτή τη στιγμή έχει περίπου 30.000 subscribers - θα ανεβαίνουν βίντεο κάθε δύο εβδομάδες περίπου.


image

Ευτύχης Μπλέτσας (bletsas.gr)

O Ευτύχης Μπλέτσας γεννήθηκε στην Αθήνα, (μολονότι είναι βέρος Θεσσαλονικιός) σπούδασε στην Αγγλία, και έχει 3 μεγάλες αγάπες: τη μαγειρική, τη μουσική και τα ταξίδια. Εάν του ζητήσετε να δηλώσει επάγγελμα ή ιδιότητα, σίγουρα θα έρθει σε αμηχανία, καθώς ο ίδιος θα απαντήσει πως προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσά τους. Όπως λέει όλα συγκλίνουν στο ίδιο σπουδαίο μυστικό: στη γεύση της ζωής. Το κανάλι του στο Youtube μετρά περίπου 40.000 συνδρομητές. Από τα 2000+ βίντεο που θα βρείτε εκεί, το 20% πρόκειται για συνταγές. Ακόμα, ασχολείται δυναμικά και με ταξιδιωτικά βίντεο, μουσική (covers και δικές του συνθέσεις) καθώς και πολλά vlogs. Επίσης, κάνει και διαδικτυακές εκπομπές, όπως τα «mindfood» και τα «Youtuber meetings» .

Το Youtube, ιδιαίτερα από τους Έλληνες χρήστες και συνδρομητές, χρησιμοποιείται κυρίως με χιουμοριστικό-σατιρικό περιεχόμενο. Εσύ θεωρείς πως ανοίγει νέους δρόμους για πολλούς ανθρώπους;

Στο ελληνικό YouTube υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο κάθε λογής. Ίσως τα χιουμοριστικά να είναι τα πιο διαδεδομένα, αλλά πάρα πολλοί χρησιμοποιούν το Youtube για να ακούνε μουσική ή για να βρουν πληροφορίες για κάτι που χρειάζονται. Ο καθένας έχει την δυνατότητα μέσα από το Youtube να ξεκινήσει κάτι δημιουργικό που του αρέσει. Αν το κάνει καλά, μελετήσει το πώς λειτουργεί το πράγμα και τελικά ξεχωρίσει, σίγουρα μπορεί να το πάει ένα level παραπάνω και να το συνεχίσει σε επαγγελματικό πια επίπεδο.

Μπορεί κάποιος που ασχολείται με κάτι, όπως εσύ, να βγάλει χρήματα ή έστω τα προς το ζην, μέσα από ένα κανάλι στο Youtube; Και ποια θα πρέπει να είναι η επισκεψιμότητά του (views) εβδομαδιαίως για να συνεχίσει;

Ναι, και βέβαια εφόσον, όμως, το κάνει σωστά και εστιάσει στην πιο γενική εικόνα και όχι αποκλειστικά στα views και στο YouTube. Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε κάτι τέτοιο. Λένε ότι τα 1000 views δίνουν 1 δολάριο αλλά αυτό εξαρτάται από πάρα πολλά. Αν για παράδειγμα βλέπουν τα βίντεο και από το εξωτερικό τα έσοδα είναι μεγαλύτερα, ενώ αν το κοινό χρησιμοποιεί το adblock τα έσοδα είναι πολύ πιο μειωμένα. Αν ένας κωμικός ή καλλιτέχνης φτάσει να βγάζει αρκετά χρήματα από το Youtube αυτό σημαίνει ότι έχει τόση δημοτικότητα που από τις ζωντανές του εμφανίσεις του και συνεργασίες – χορηγίες, θα μπορούσε να βγάζει καλά χρήματα. Όχι, όμως μόνο από το Youtube. Για αυτό και θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε το Youtube σαν ένα έξτρα μέσον και εργαλείο και όχι σαν αποκλειστική πηγή εισοδήματος.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το Youtube και να φτιάξει ένα κανάλι;

Να δει πολλά παραδείγματα καναλιών που του αρέσουν και να πάρει ιδέες αλλά να σκεφτεί πολύ καλά πως θα ξεχωρίσει και τι αντικείμενο θα επιλέξει. Το πιο σημαντικό είναι να ασχοληθεί με αντικείμενο που τον γεμίζει και τον ενδιαφέρει. Ό,τι επιλέξει να κάνει θα πρέπει να του αρέσει ακόμη και χωρίς να έχει κανένα όφελος από αυτό. Αν δεν ισχύει αυτό, θα τα παρατήσει.

Ποια είναι τα άμεσα επαγγελματικά σχέδιά σου; Έχεις κάποιες νέες ιδέες που θα «τρέξεις»;

Τώρα είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο Happy Traveller, μια πρωτότυπη selfie ταξιδιωτική εκπομπή σε ύφος που πρωτοξεκίνησα το 2011 με βιντεάκια τέτοιου στυλ στο youtube. Η εκπομπή προβάλλεται στον ΣΚΑΙ κάθε ΣΚ για δεύτερη σεζόν και τώρα σχεδιάζουμε την τρίτη. Εκτός από ταξίδια σε Ελλάδα θα κάνουμε και πολλά στο εξωτερικό, ενώ κάποια επεισόδια θα βγουν και στα Αγγλικά, κυρίως αυτά που προβάλλουν την Ελλάδα. Στην εκπομπή εκτός από παρουσίαση κάνω και σκηνοθεσία καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογράφησης. Την κάνουμε μαζί με την κοπέλα και συνεργάτη μου, Ηλέκτρα και μας αρέσει πάρα πολύ σαν project επειδή μας δίνεται η δυνατότητα να ταξιδεύουμε και να περνάμε όμορφα και δημιουργικά, σε αντίθεση με τις περσινές εκπομπές μαγειρικής που μας έκλειναν σε ένα στούντιο!

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5