1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα
ΤΕΥΧΟΣ 285
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα

Το 2001, παρά τα δικά μου κλάματα και παρακάλια, με χώρισε.

Μάταια προσπαθούσα να τον φέρω πίσω κοντά μου επί μήνες τότε. Από τότε πέρασαν 9 χρόνια. Πριν 2 βδομάδες εμφανίστηκε πάλι. Έψαξε και με βρήκε στο Facebook και με έκανε friend. Ξαφνιάστηκα και ήμουν περίεργη να μάθω τι κάνει και τι με ήθελε. Μιλήσαμε, και από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν πως: (α) ήταν ένας μαγκούφης με περιουσία 2.000.000 ευρώ και (β) πως θυμόταν ότι η μητέρα μου δεν τον ήθελε γιατί ήταν φτωχός (μπούρδες, φυσικά). Μπήκε στις φωτογραφίες μου στο Facebook και μου έγραψε πως ένα δώρο που του είχα κάνει το έχει κρατήσει από τότε. Δεν απάντησα. 3 μέρες μετά ανακοίνωσε στο Facebook ότι έκανε σχέση με κοπέλα μέσα από εκεί. 2 μέρες μετά μπήκα στις φωτογραφίες μου και του έγραψα ότι αναρωτιέμαι τι να σήμαινε το ότι κράτησε το δώρο μου. Μου απάντησε πως σήμαινε μόνο ό,τι έλεγε. Πες μου κι εσύ τη γνώμη σου.                      

-Anti.loukoumaki

Εγώ θα έλεγα να κάνετε υπομονή άλλα εννιά χρόνια, μήπως και σας ζητήσει να βγείτε. Υπολογίστε ότι περίπου το 2019 θα σας καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο και, επιτέλους, το 2050 θα παντρευτείτε και θα ζήσετε ευτυχισμένοι όταν όλοι εμείς θα έχουμε γίνει πλέον σκόνη.

Υ.Γ. Αυτός το κράτησε το δώρο. Εσείς θυμάστε τι δώρο του είχατε πάρει;

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Εγώ, μια συνειδητή εργένισσα, έχω ανάγκη σχέση
Μίλα μου βρόμικα: Εγώ, μια συνειδητή εργένισσα, έχω ανάγκη σχέση

»Αγαπητή Μυρτώ, γεια σου και Χρόνια Πολλά. Πήρα την απόφαση να σου γράψω πρώτη φορά, λέγοντάς σου ότι τη στήλη σου τη διαβάζω κάθε εβδομάδα για να παίρνω κουράγιο κατά κάποιoν τρόπο. Επί του θέματος: τα Χριστούγεννα πέρασαν, θα έρθει και η Πρωτοχρονιά, θα περάσει και αυτή, κι εγώ πάλι μόνος θα είμαι, όπως και τις περισσότερες γιορτές, και εννοώ χωρίς παρέα και ανθρώπους που να μπορώ να επικοινωνήσω εγώ ο νέος, όπως καταλαβαίνεις.

Αν λοιπόν με διαβάσει η Petula Clara Boyle του τεύχους 258, με την οποία μέχρι τώρα συμφωνώ απόλυτα, θα ήθελα να μου στείλει μια λέξη στο παραπάνω e-mail. Σε ευχαριστώ, φιλιά και καλή χρονιά.                                                         

-Actor

Σχετικα
Οι ατέρμονες συζητήσεις στα social media: Ποτίζοντας στη βροχή
Οι ατέρμονες συζητήσεις στα social media: Ποτίζοντας στη βροχή

Όπως ξέρετε, συνήθως δεν δημοσιεύω γράμματα αυτών που ψάχνουν για άλλους, αλλά ένεκα η ανάγκη, γιατί φαίνεται ότι στις διακοπές βαρεθήκατε όλοι και το ρίξατε στη μάσα και στο γλέντι, και ξεχάσατε τη μοναξιά, την έλλειψη συντροφικότητας και κατανόησης, την οποία είμαι βέβαιη ότι θα ξαναθυμηθείτε σύντομα, για να μη χάσω κι εγώ το ψωμάκι μου.

»Aloha, Μυρτώ και Χρόνια Πολλά! Δημήτρης εδώ. Μπες στην ψυχοσύνθεσή μου (όσο, και αν μπορείς). 18 ετών, gay και καρκίνος στο ζώδιο. Κυνήγησα τον Στράτο σε λάθος στιγμή, όντας το μεγάλο μου κόλλημα. Προσπάθησα, αλλά δεν γινόταν τότε. Εγώ προχώρησα όμως με τον Χρήστο, 10 χρόνια μεγαλύτερο και καταπληκτικό παιδί. Κόλλησα, Μυρτώ! Επιδοθήκαμε στο sex σε αυτοκίνητο, και όχι μόνο. Μόλις άρχισα να νιώθω πράγματα για τον κύριο μού ξεφούρνησε ότι πρέπει να διακόψουμε, γιατί επιστρέφει ένας πρώην του (τον γουστάρει, λέει) και δεν θέλει να με κοροϊδεύει(;) επειδή είμαι... «καλό» παιδί. Μέσα σε όλα, μου δόθηκε ευκαιρία σύνδεσης με τον Στράτο και αρνήθηκα για χάρη του Χρήστου. Ιδού τα αποτελέσματα. Τι να κάνω, βρε Μυρτούδι...; Φταίω που έδειξα τι νιώθω; Φταίω που αισθάνομαι; Βοήθησέ με, αν μπορείς!

Σκέφτομαι του χρόνου να ετοιμάσω μια νέα εκδοχή του Μπέβερλι Χιλς 90210, που να εκτυλίσσεται στην ελληνική γκέι κοινότητα. Όχι ότι οι στρέιτ τα πάνε καλύτερα, αλλά εδώ υπάρχει πολύ ψωμί. Συνεχίστε ακάθεκτοι, αδέρφια μου.

Υ.Γ. Όσο για σας, αγαπητέ φίλε, δεν κάνετε άλλη μια κρούση στον Στράτο; Ένας Στράτος διαθέτει πάντα παλικαροσύνη και καθαρότητα ψυχής, σε αντίθεση με έναν Χρήστο που, όπως είδατε, τη μία τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς.

»Πιστεύεις στη φιλία ανδρών και γυναικών; Η δική μου γνώμη είναι πως η κοινωνία μας πιθανότατα δεν είναι εντελώς έτοιμη να δεχτεί την ύπαρξη μιας φιλίας ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες χωρίς σεξουαλικό υπόβαθρο. Οι στενές σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους του αντίθετου φύλου βρίσκονται στο στόχαστρο των ερωτήσεων και των σχολίων των άλλων. Οι γυναίκες συνήθως πιο πολύ επιθυμούν να έχουν φίλους άνδρες, καθώς με τις φίλες υπάρχει η αντιζηλία, ενώ ελάχιστες είναι οι φιλίες μεταξύ γυναικών που έχουν μείνει στο χρόνο… Αυτό σαφώς δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, αλλά για αρκετές. Οι άνδρες, από την άλλη, πολύ δύσκολα θα δουν μια γυναίκα φιλικά. Αυτό φυσικά δεν αφορά το σύνολο των ανδρών. Η φιλική σύνδεση μπορεί να είναι ένα όπλο για τον άνδρα, για να «επιτεθεί». Ως όπλο, όμως, χρησιμοποιούν και οι γυναίκες τη φιλία για να σερβίρουν σε έναν άντρα τη χυλόπιτα. Αρκετές είναι και οι γυναίκες που δεν δέχονται τη μεταροπή μιας φιλικής σχέσης σε ερωτική. Η άποψή  σου, Μυρτώ;                              

   -Vivliothikarios (blogger)

 

Η άποψή μου είναι ότι μας τσακίσατε το νευρικό σύστημα. Πολύ το αναλύετε κι έχω γεμιστά στο φούρνο.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5