1821 Digital Gallery
Μίλα µου βρώµικα 258
ΤΕΥΧΟΣ 258
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα µου βρώµικα 258

Πότε θα βρω γκόµενο πάλι;;; Ακούει, καλέ, κανείς; Κοντεύω να λαλήσω!
Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Εντάξει, ρε Μύρτω, τι να σου πω κι εσένα µε τις συµβουλές σου; Αναφέροµαι στο πρώτο γράµµα του τεύχους 257. Εντάξει, την πρώην δεν τη σχολιάζεις και καλά κάνεις. Τον κολλητό, όµως, γιατί τον κράζεις; Τι σηµαίνει για σένα κολλητός; Γιατί για εµένα είναι ένα alter ego, είναι αυτός που σε ξέρει καλά, νοιάζεται και, ναι, θέλει το καλύτερο για σένα. Επίσης έχει το δύσκολο ρόλο, όταν βλέπει ότι το φίλο του τον έχει συνεπάρει µία κατάσταση περίεργη, αυτός να είναι η φωνή της λογικής ή ο αντίλογος. Τι πάει να πει «όταν ο άλλος είναι  ευτυχισµένος»; Κι εγώ ξέρω έναν Άραβα που επειδή στη χώρα του απαγορεύεται το αλκοόλ, το βρήκε εδώ ελεύθερο κι έχει πλακωθεί και είναι ευτυχισµένος. Εγώ τι να κάνω; Να τον αφήσω ευτυχισµένο ή να του πω ότι στο τέλος θα σκάσει; Και τι σόι ευτυχία είναι αυτή, όταν µπαίνεις ανάµεσα σε ένα ωραίο (όπως ο ίδιος λέει) ζευγάρι; Και µε παιδιά;!!! Πώς νιώθεις ευτυχισµένος όταν καταστρέφεις τη σχέση άλλων ανθρώπων; Και αυτός ο 38χρονος, ο όµορφος, που είναι και γάτα και τον έκοψε τον άλλον ότι είναι και µπαφάκιας, ο ίδιος πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του που «κολλάει» µε τη γυναίκα κάποιου άλλου; ∆εν πιστεύω ότι ο «όµορφος» θέλει αύριο, όταν θα είναι ο ίδιος µε γυναίκα και παιδιά, η γυναίκα του να τον κάνει «τάρανδο» µε το γείτονα, όταν ο ίδιος θα βαρυγκοµάει στη δουλειά του για να φέρει το µεροκάµατο στην οικογένεια;  Ή µήπως θέλει; Γι’ αυτό, σε παρακαλώ, να προσέχεις τι συµβουλεύεις. Όχι και καλά, επειδή είµαστε free και έτσι στο όνοµα του έρωτα και της ευτυχίας (της δικιάς µας, αποκλειστικά, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πάνω στον πλανήτη, κανείς, µόνο εγώ, ΕΓΩ. Ποιος νοιάζεται για το µαλάκα τον πάνκη και τα µυξιάρικα;), να τα κάνουµε όλα ίσωµα. Αγάπη σε όλους. - Χ

Αποδίδετε παραπάνω δύναµη κι εξουσία στον «όµορφο 38χρονο». Κανείς δεν µπαίνει ανάµεσα σε κανέναν, όταν η πόρτα δεν είναι ανοιχτή. Κανείς δεν µπορεί να καταστρέψει τη σχέση του άλλου. Και φυσικά, κανένας κολλητός δεν ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον κολλητό του.

Υ.Γ. Η ευτυχία είναι υποκειµενική υπόθεση – συχνά κι επικίνδυνη. Αν ξαναδιαβάσετε το τεύχος 257, θα καταλάβετε ότι δεν έδωσα συµβουλή επί του θέµατος.


Aloha Μυρτώ, πάνω που ετοιµαζόµουν να σου στείλω «βρήκα τον έρωτα της ζωής µου and the rest of you can kiss my black ass», πήρα πούλο. Οι λόγοι πιο τραγικοί κι απ’ τον Αισχύλο. Επίσης βγήκα κι εγωιστής! Εγώ! Που έκανα τόσο πολύ το µαλάκα, που παίζει να µου µείνει κουσούρι! Επειδή αρνήθηκα να µιλάµε καθηµερινά σαν φίλοι. Όχι, να µου λέει και τα γκοµενικά της, αν είναι, να της δίνω συµβουλές. Ε, άι σιχτίρ. P.S. Να σε ρωτήσω πώς µπορώ να γίνω κι εγώ ηθοποιός σαν εκείνα τα βλαµµένα στο Γ4, που πληρώνονται για να φασώνονται on camera; Έχω φωτογένεια (και κάβλες).

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα για εμένα
Μίλα μου βρόμικα: Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα για εμένα

Όπως έλεγα και προηγουµένως, η ευτυχία είναι σαν ένα σφηνάκι τεκίλα. Πίνεται µονορούφι και κρατάει λίγο.

Υ.Γ. «Γιατί γίνατε ηθοποιός;» «Για να φασώνοµαι on camera». Το βρίσκω τέλειο. Ειλικρινά.


Θα µε πιάσει η κρίση των πρώτων -άντα! Είµαι 29, ακόµα single (πότε εισήλθε στο λεξιλόγιό µας αυτός ο όρος ποτέ δεν κατάλαβα, κάπου εκεί στον τρίτο κύκλο του “Sex & the city” υποθέτω) και δεν τον βλέπω να φαίνεται ο “one”. Οι περισσότερές µου φίλες είναι σε σχέση και ετοιµάζονται για το κλασικό πακέτο έπιπλα-παιδί-αυτοκίνητο, αλλά εγώ εκεί… ανένδοτη. Με αντιµετωπίζουν µε κάποια συγκατάβαση, ότι θα µου περάσει και θα διορθωθώ κι εγώ και ότι η ζωή θα µε ωριµάσει, αλλά και πάλι τίποτα. Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι, ρε Μυρτώ; Ότι κι εµένα µε ψήνουν κατά βάθος τα happy end, αλλά κάτω από προϋποθέσεις. Τι να κάνω; Άντε, εκεί για να τελειώνουµε, να συντοµεύσω τις διαδικασίες µε τον πρώτο που θα βρω µπροστά µου;  Άµα δεν υπάρχει και λίγο πάθος πώς θα κυλάνε οι µέρες; Ε;

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι

Υ.Γ. Μέχρι να «ωριµάσω», µπορώ να συνεχίσω να παίρνω καραµέλες από διάφορoυς αγνώστους; - Η αγριοµολόχα

Αρκεί να µη φοράνε µπλουζάκια “Rolling Stones” µε κόκκινες πετρούλες.


Πότε θα βρω γκόµενο πάλι;;; Ακούει, καλέ, κανείς; Κοντεύω να λαλήσω! Μου ’χει γυρίσει το µάτι ανάποδα. Ποιος είπε πως είναι «πιο καλή η µοναξιά»; Σκατά είναι! 

Υ.Γ. 1  Άντε, δεν θα ξεστραβωθεί κανείς να κοιτάξει προς τα εδώ;

Υ.Γ. 2  Το θέµα δεν είναι µόνο το sex, σχέση αποζητώ, ΟΧΙ βέβαια µε σκοπό το γάµο!Σχέση ανθρώπινη, απ’ αυτές που σου αφήνουν µια γλυκιά αίσθηση στο µυαλό και στο κορµί και σε κάνουν να πετάς στα ουράνια. Τόσο κακό ή µελό είναι πια; Γιατί σπανίζει τόσο πολύ στις µέρες µας αυτό το σπορ, αφού άλλωστε όλοι µας αγάπη ψάχνουµε.   

- Petula Clara Boyle

Όχι όλοι. Για παράδειγµα εγώ ψάχνω ένα ανοιχτήρι. Πού στο διάολο τα καταχωνιάζει όλα η Ντενίσα;


Στείλε το γράµµα σου ταχυδροµικά, ή στο fax της A.V., ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα µου βρώµικα».

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5