1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα 534
ΤΕΥΧΟΣ 534
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 534

Βάλτε τον χειρουργείο για αλλαγή ζωδίου ή μπείτε εσείς

Μυρτώ καλησπέρα, είμαι ο Β. και μου αρέσει ο Κ. Το θέμα είναι πως ενώ έχει δείξει κι εκείνος πως του αρέσω (έχει κάνει τόσα για να το δείξει) εγώ δεν κάνω τίποτα (!), του δείχνω το απολύτως αντίθετο –ίσως να νομίζει πως τον αντιπαθώ κιόλας–, ενώ θέλω να του δείξω πως «μεγάλε κι έμενα μου αρέσεις», όμως δεν λειτουργώ.

Η Ιστορία σε τίτλους είναι: αγόρι βλέπει αγόρι σε pride (πέρυσι) και χαμογελάνε. Μετά χάνονται. Μετά αγόρι πέφτει τυχαία πάνω σε αγόρι σε κοινή έξοδο,ο Κ. πάει στην παρέα του Β. για να γνωριστούν –προφανώς– και δεν ανταλλάζουν καν «γεια». Μετά ο Κ. πιάνει επαφές με την κολλητή του Β. για να γνωριστούν, κάνει προσπάθειες αλλά τρώει πάγο. Αυτό γίνεται για αρκετές βδομάδες... Κ. προσπαθεί, Β. τρέχει. Όταν βρίσκονται μόνοι τους ο Κ. τα παίζει. Έπειτα βγαίνουν όλοι μαζί, Κ. κοιτάζει Β. και Β. στον Κρόνο χαμένος. Φετινό pride ο Β. και η παρέα του πάνε να χαιρετίσουν τον Κ. και ο Β. καταπίνει τη γλώσσα του δεν είπε ποτέ ούτε ένα «τι κάνεις». Και τώρα Β. θέλει... Κ. θέλει... (;) Β. τα «’χει κάνει σκατά». Και ενώ θέλω και ενώ θέλει γιατί εγώ τρέχω σε αντίθεση κατεύθυνση; Γιατί δεν έχω το θάρρος να του δείξω όλα όσα θέλω; Τα ’χω κάνει λιγάαακι σκατά... 

«Πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, ένα μεγάλο έρωτα, για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που κυριεύουν όλους μας» (Αλμπέρ Καμί).

Υ.Γ. 1 Κάντε τα κουμάντα σας.


Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι

(Στην Cat & στον Νύδρι) Αγαπητή Μυρτώ, η στήλη σου, ενώ λέγεται «Μίλα μου βρώμικα», κατέληξε να είναι εξομολογητήριο των μεγαλύτερων ερωτικών αδιεξόδων της Αθήνας και όχι μόνο. Ξεχάσαμε, Μυρτώ, τα θέλω των ανθρώπων που αγαπάμε περισσότερο σε τούτη τη γη και γίναμε εγωιστές, διαλέγοντας ένα μοναχικό δύσκολο δρόμο αντί να γίνουμε συνοδοιπόροι τους. Το ίδιο και αυτοί. Καταλήγουμε να μη μιλάμε και να έχουμε τσακωθεί με τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο. Και μένουμε μόνοι μας. Χρειάζεται νερό στο κρασί μας, συμβιβασμός λέγεται, για να έχουμε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Γιατί στο τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό, χωρίς αυτούς που αγαπάς δεν ζεις ωραία, όσο και να σου βγάζουν την ψυχή σε κάποιες στιγμές κι αντίστροφα. Δυστυχώς πολλές φορές αγαπάμε αυτούς που δεν μας ταιριάζουν. Μα προτιμώ να ζω με αυτούς που αγαπώ παρόλες τις διαφορές τελικά. Εσύ, Μυρτώ;

Εξαρτάται από το τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει με τους άλλους. Αν με ρωτάτε προσωπικά, εγώ προτιμώ να ζω με αυτούς που μου ταιριάζουν, που ταιριάζουν τα βλέμματά μας απέναντι στον κόσμο. Νερό στο κρασί μου βάζω υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Δεν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να μας βγάζουν την ψυχή οι άνθρωποι που αγαπάμε, η ζωή είναι μία, δεν πιστεύω στη μετά θάνατον.

Υ.Γ. Υπάρχουν όντως κάποιοι που αγαπώ και που δεν μου ταιριάζουν γι’ αυτό προτιμώ να τους αγαπώ από απόσταση.


Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Για πόσο «επιτρέπεται» να σκέφτεσαι τον πρώην;
Μίλα μου βρόμικα: Για πόσο «επιτρέπεται» να σκέφτεσαι τον πρώην;

Γεια σου Μυρτώ, τα τελευταία χρόνια συνομιλώ με ένα παιδί, που έχει το πακέτο όλο! Όμορφος, έξυπνος και ειρωνικός. Ακαταμάχητο τρίπτυχο. Εκείνος εξαρχής εξέφρασε τις προθέσεις του για μένα, αλλά όπως ομολόγησε και ο ίδιος τόσο καιρό τού έκανα τη δύσκολη. Και μόλις παίρνω το θάρρος να του ανοιχτώ, μετά από πλήθος συναντήσεων γεμάτες πάθος και νυχτερινά πονηρά τηλεφωνήματα από μεριάς του, αυτός απομακρύνεται και απαξιεί με επιδεικτικό τρόπο. Ξαφνικά! Μπορεί ένας άνθρωπος να ξενερώσει εν μία νυκτί μετά από 2 χρόνια πολιορκίας; Και μάλιστα όταν πήρα κι εγώ την απόφαση; Τόσο bad timing; Από όσο μου επιτρέπει ο κύκλος του να ξέρω, δεν έχει κάτι άλλο να «παίζει». Όποτε μένω εγώ να αναρωτιέμαι τα μοναχικά βράδια, έπεσα λειψή ή έδωσα ό,τι ήθελε εκείνος να πάρει; -Kitty Kat

Δεν το ήξερα ότι το «ειρωνικός» συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο.

Υ.Γ. Αν η ακαταμάχητη ειρωνεία ενός έξυπνου και όμορφου άντρα μάς οδηγεί στο να αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας και την επάρκειά μας, καλύτερα στην αγκαλιά του Φόρεστ Γκαμπ, αδελφές μου.


Εκείνος ένας περήφανος και πεισματάρης Κριός. Εγώ ένα ρομαντικό και ευαίσθητο ψαράκι. Εκείνος όταν τσακωνόμαστε λέει ό,τι πιο σκληρό του κατέβει στο κεφάλι και μετά κλείνεται στον εαυτό του. Εγώ αντίθετα προσπαθώ να τα βρούμε, τηλεφωνώ, του μιλάω γλυκά, του ζητάω να συζητήσουμε. Εκείνος αρνείται, εγώ παρακαλάω. Δεν ταιριάζουμε ζωδιακά και το ήξερα από το χαίρω πολύ, αλλά τον αγάπησα πανάθεμά τον και τώρα δεθήκαμε πολύ ύστερα από πολλά που έχουμε περάσει. Ψάχνω να βρω λύση για να είμαστε καλά μαζί και δεν ξέρω τι να κάνω με τον ξεροκέφαλο Κριό μου.

Βάλτε τον χειρουργείο για αλλαγή ζωδίου ή μπείτε εσείς.

Υ.Γ. Ελπίζω να μη σοβαρολογείτε.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5