1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα 531
ΤΕΥΧΟΣ 531
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 531

SOS, Μυρτούδι! Ύστερα από κάμποσες ηλίθιες γνωριμίες και μια σχέση τριών χρόνων που κατέληξε σε σφαγή χειρότερη από το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones», γνώρισα επιτέλους κάποιον της προκοπής. Ήταν άνετος και ακομπλεξάριστος από την αρχή, δεν έλεγε βλακείες για δέσμευση, ήθελε να με βλέπει κάθε μέρα και, το κυριότερο, όταν ήμασταν μαζί περνάγαμε καταπληκτικά και συζητάγαμε για τα πάντα (από τις οικογένειές μας μέχρι τα παλιά μας γκομενικά). Το πρόβλημα ήταν ότι ύστερα από κάποιες αναβολές που πήρε, έπρεπε να πάει φαντάρος. Τι τραβάω, ρε γαμώτο! Εκεί που όλα πήγαιναν όπως τα ονειρευόμουν, έμεινα πάλι μόνη μου να ξεροσταλιάζω, ενώ εκείνος βρισκόταν στου διαόλου και δεν τον είχα ποτέ όταν τον χρειαζόμουν. Κι έτσι έγινε η μαλακία. Ένα βράδυ ένιωθα πολύ μόνη μου, με τράβηξαν ο αδερφός μου και η κολλητή μου με μια παρέα παραλία σε ένα μπαρ, ήπιαμε κάτι σφηνάκια, ξεφύγαμε και χωρίς να το καταλάβω έγινε χοντρή φάση με ένα παιδί 8 χρόνια μεγαλύτερό μου. Επειδή ψέματα δεν μπορώ να λέω, το είπα αμέσως στο δικό μου την άλλη μέρα στο τηλέφωνο, στράβωσε πολύ, τσακωθήκαμε, μου το ’κλεισε και τώρα δεν θέλει να με δει ούτε με αφήνει να του εξηγήσω. Έχω πληγωθεί πολύ, ρε Μυρτώ, ας με άφηνε τουλάχιστον να του μιλήσω! Τι να κάνω; Νιώθω απαίσια, νιώθω μοναξιά…

Ε, άμα νιώθετε μοναξιά ξαναφασωθείτε με το παιδί της παραλίας που λογικά έχει κάνει και το φανταρικό του. Μην ξεχάσετε να πάρετε καπάκι τηλέφωνο τον άλλο να του τα πείτε με το νι και με το σίγμα. Δεν φτάνει που σας παράτησε να θαλασσοδέρνεστε στα μπαρ και στα σφηνάκια κι εκείνος γλεντάει στα καψιμί με τους κάγκουρες, στραβώνει κι από πάνω. Μιλάμε για μεγάλο μαλάκα.

Υ.Γ. 1 Πατήστε στο google τη λέξη «ενσυναίσθηση» και αρχίστε να πλέκετε την κάλτσα του στρατιώτου.

Υ.Γ. 2 Επίσης γράψτε εκατό φορές τη φράση «μπορεί και να μην είμαι το κέντρο του κόσμου» με μολύβι Φάμπερ Νο 2 και αύριο με τον κηδεμόνα σας στο γραφείο του λυκειάρχη.

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να σταματήσω τους καυγάδες με τη μαμά μου;
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να σταματήσω τους καυγάδες με τη μαμά μου;

Υ.Γ. 3 Σόρι, δεν μπορώ να συγκρατηθώ, θα σας βρίσω. Πήρατε τον άνθρωπο τηλέφωνο και κάνατε τέτοια καφρίλα, ενώ ήταν φαντάρος στο πουθενά; Και έχετε πληγωθεί κιόλας; Δεν μας παρατάτε;


Αγαπητή Μυρτώ, έχω μια μεγάλη απορία, ποιοι μαζοχιστές σού γράφουν με την ελπίδα πως η περίπτωσή τους θα είναι διαφορετική και θα τους δώσεις λύσεις αντί να τους κοροϊδέψεις; Πραγματικά, όλοι αυτοί θυμίζουνε περισσότερο φαντασμένους ερασιτέχνες συγγραφείς παρά ανθρώπους με προβλήματα. Τέλος πάντων, μάλλον ακολουθείς τακτική «άσ’ τον τρελό στην τρέλα του». Τα λέμε.

Αυτό που δέκα χρόνια μετά ξεσκεπάζετε ξαφνικά τις προθέσεις μου, μπορεί να με σκοτώσει.

Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να φύγω από το πατρικό μου;
Μίλα μου βρόμικα: Πώς να φύγω από το πατρικό μου;

Υ.Γ. Μάλλον είσαστε το μοναδικό άτομο στην πόλη που αγνοούσε μέχρι σήμερα ότι το «Μίλα μου Βρώμικα» αποτελεί στην πραγματικότητα μια μυστική συνωμοσία φαντασμένων –και μάλιστα μαζοχιστών– ερασιτεχνών συγγραφέων. Λύκοι με προβιά προβάτου, δηλαδή.


Τι μπορεί να κάνω λάθος; Αν έγραφα στήλη σε περιοδικό θα ήταν ο τίτλος του άρθρου της εβδομάδας. Τι μπορεί να κάνω λάθος και να μην ελκύω αυτόν που θέλω; Τίποτα θα μου πεις! Απλά ο άλλος μπορεί να περνάει τη φάση του και να έχει διάφορα στο μυαλό του. Αλλά όταν πια έχεις δοκιμάσει αρκετούς τύπους ανδρών, ωραίοι και μη, έξυπνοι και μη, προσγειωμένοι και μη, και συμβαίνει το ίδιο πράγμα… εεε, αναρωτιέσαι! Μήπως κάτι δεν κάνω καλά; Τι συνωμοσία έχει κάνει το σύμπαν εναντίον μου και γιατί; Μου φυλάει κάτι καλό ή μου τη φυλάει γενικά και δεν μ’ αφήνει να στεριώσω κάπου; Και τι σκας, κουκλίτσα μου; θα έλεγες. Εεε... πώς, ρε συ! Ειδικά όταν περνάς καλά με τον άλλον, τον κάνεις να γελάει και να περνάει καλά μαζί σου, επικοινωνείτε, σκέφτεστε τα ίδια και δένει ωραία όλο αυτό… γιατί, γαμημένο σύμπαν; Τι φάση; Ρίξε λίγο μαγική σκόνη να δούμε άσπρη μέρα! Αφού τον θέλω τον άλλον! Γιατί αυτή η μυρωδιά του με τρελαίνει και αυτό με κάνει ακόμα πιο σίγουρη για το τι θέλω! Γιατί αυτή η επικοινωνία και τα αστεία μας έχουν παίξει με το μυαλό μου. Γιατί αισθάνομαι σαν κομματάκι παζλ που πάει και κολλάει ακριβώς εκεί που ταιριάζει. Και αν συμβαίνουν όλα αυτά, τώρα γιατί κάθομαι μόνη μου στο δωμάτιο και σκέφτομαι! Γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο ή η πόρτα και να είναι αυτός! Νταξ’ σκάω! Απλά ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου! Και πλζ πάρε το σύμπαν ένα τηλέφωνο και πες του να κάνει κάτι! Θέλω την έκπληξη που μου αξίζει, γαμώτο!

Προσπαθήστε να μην το πάρετε στραβά αλλά η μέχρι τούδε εμπειρία μου λέει ότι γενικά το σύμπαν στα παπάρια του.

Υ.Γ. 1 Να, κάτι τέτοια ποιητικότροπα γράφετε και μετά τα ψέλνουν σε μένα.

Υ.Γ. 2 Δεν ξέρω τι άλλο λάθος κάνετε, σίγουρα πάντως κάνετε μεγάλο λάθος να στέλνετε ένα μακρυνάρι γράμμα χωρίς τόνους και να κάθομαι εγώ μετά να ξεστραβώνομαι να το κάνω άνθρωπο λέξη-λέξη.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5