Smart Life

To vivo Y33S είναι το gadget που ταιριάζει σε όλους

Μία από τις πιο αξιοπρόσεκτες επιλογές της αγοράς

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία του Y33S της εταιρείας vivo.

Y33S: Η vivo παρουσιάζει το νέο της smartphone με τις υψηλότερες επιδόσεις στην πιο προσιτή τιμή.

Τα τελευταία χρόνια και με τη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας το κινητό τηλέφωνο δεν αποτελεί απλά μία συσκευή, που σου επιτρέπει να επικοινωνείς με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τις αυξανόμενες επιδόσεις τους τα smartphone μπορούν να πραγματοποιήσουν εργασίες, που παλαιότερα έκανες αποκλειστικά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, από την παλάμη του χεριού σου. Παράλληλα με την επέκταση του διαδικτύου αποτελούν και έναν σταθμό πολυμέσων για μουσική, ταινίες και παιχνίδια, που σε κάνει να χαλαρώνεις από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ένα από τα μοντέλα που με σιγουριά καλύπτουν όλα τα παραπάνω είναι το gadget Y33S της vivo. Το νέο smartphone της εταιρείας συνδυάζει άψογο design, υψηλές επιδόσεις και μία από τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Φωτογραφία του Y33S της εταιρείας vivo.

Η 1η σε μερίδια αγοράς smartphones στην Κίνα εταιρεία, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη σε ό,τι έχει να κάνει με τα κινητά τηλέφωνα τα τελευταία χρόνια. Τώρα παρουσιάζει στη χώρα μας το μοντέλο Y33S, που όπως ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις της, είναι σε θέση να ενώνει την κομψότητα και τη διασκέδαση με τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά σε μία συσκευή. Πώς γίνεται να μην πέσει στην αντίληψή σου ένας τέτοιος συνδυασμός σε επιδόσεις και στιλ, που έρχεται μαζί με μία πολύ προσιτή τιμή;

Ένα smartphone στη σύγχρονη εποχή σε συντροφεύει παντού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τη δουλειά και το γραφείο μέχρι τη σχολή ή τη βόλτα με τους φίλους το κινητό τηλέφωνο είναι πλέον η προέκταση του χεριού σου. Ο υπέρ – λεπτός σχεδιασμός των 8.0 mm σε Slim και Fashion design σου επιτρέπει να έχεις συνέχεια μαζί σου το αγαπημένο σου gadget χωρίς να σε δυσκολεύει στην μεταφορά και να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείς.

Φωτογραφία του Y33S της εταιρείας vivo.

Αυτοί που σίγουρα θα αγαπήσουν το νέο μοντέλο της vivo είναι οι λάτρεις της φωτογραφίας. Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και σχεδιάζεις τις διακοπές με φίλους ή την οικογένειά σου, θα θέλεις να έχεις ένα κινητό που θα απαθανατίσει τις ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια σου στην υψηλότερη ανάλυση και ευκρίνεια. Σε αυτό συμβάλλει η κάμερα των 50 MP και σου επιτρέπει να τραβήξεις με εκείνη το πολυπόθητο Perfect Shot, που δεν χαλάει ακόμα κι αν χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερο zoom. Η λειτουργία όμως που κάνει το Y33S να ξεχωρίζει σε είναι η EIS Ultra Stable Video. Με τη χρήση αυτής η κάμερα κρατείται σταθερή ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες αποδίδοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Φωτογραφία του Y33S της εταιρείας vivo.

Φωτογραφία του Y33S της εταιρείας vivo.

Ο μεγαλύτερος και χειρότερος εφιάλτης ενός γκατζετάκια, είναι το να μείνει χωρίς μπαταρία το κινητό του τηλέφωνο. Με το Y33S δεν κινδυνεύεις να πάθεις κάτι ανάλογο, καθώς διαθέτει 500mAh μπαταρία με απεριόριστη αυτονομία. Παράλληλα με τον φορτιστή 18W Fast Charge μπορείς να φορτίσεις το κινητό πολύ γρήγορα και να απολαύσεις αμέσως την υψηλή χωρητικότητα της μπαταρίας.

Είναι σημαντικό το 2022 για ένα smartphone να πλησιάζει τις επιδόσεις ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, διότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν να ολοκληρώνεις δουλειές και ενέργειες μέσω κινητού εύκολα μα κυρίως γρήγορα. Το Y33S διαθέτει 8GB RAM με δυνατότητα επέκτασης 4GB. Οι δυνατές του επιδόσεις σε αφήνουν να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να τις κλείνεις. Επίσης το τηλέφωνο της vivo είναι και η must επιλογή για εκείνους που αγαπούν τα videogames. Με τη λειτουργία Ultra Game μπορείς να απολαύσεις τα παιχνίδια που σου αρέσουν στα καλύτερα γραφικά και τις καλύτερες ταχύτητες.

vivo_y33s_7.jpg

Στη σύγχρονη εποχή ένα κινητό τηλέφωνο εκτός από ένα εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να χαρακτηριστεί και ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ σου. Το Y33S κυκλοφορεί στα χρώματα Mirror Black και Midday Dream, που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Ο πολύ κομψός και μινιμάλ σχεδιασμός το χαρακτηρίζουν ως η τελευταία λέξη της μόδας. 

Το smartphone Y33S της vivo είναι μία από τις πιο αξιοπρόσεκτες επιλογές της αγοράς. Οι υψηλές του επιδόσεις, ο σχεδιασμός του και η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία το κάνουν τη συσκευή, που ταιριάζει σε όλους χωρίς εξαίρεση. Η πολύ προσιτή τιμή του δεν σε αφήνει να το σκεφτείς δεύτερη φορά, ώστε να γίνει το επόμενο κινητό σου τηλέφωνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ