Smart Life

Η Le Petit Déjeuner δίνει ξεχωριστή αξία στο πρωινό!

Γνωρίστε τη νέα σειρά δημητριακών από την Tsakiris Family

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
granola_quinoa_seeds_bio.jpg

Le Petit Déjeuner: η νέα σειρά δημητριακών που ήρθε για να δώσει ξεχωριστή γεύση στο πρωινό σου

Η “Le Petit Déjeuner” είναι μια νέα σειρά δημητριακών, που προσθέτει αξία στη διατροφή σας! Δημιουργήθηκε από μια ελληνική εταιρία, την Tsakiris Family*, με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα δημητριακών. Διαθέτει δημητριακά ολικής άλεσης σε ξεχωριστές vintage συσκευασίες, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα γευστικών και  θρεπτικών αναγκών για όλες τις ηλικίες.

granola_high_protein.jpg

Από τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα της “Le Petit Déjeuner” είναι η σειρά δημητριακών Granola. Πρόκειται για την πρώτη σειρά Granola ελληνικής παραγωγής. Είναι ένα απολαυστικό και τραγανό μείγμα δημητριακών ολικής άλεσης με βρώμη, πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα, χωρίς φοινικέλαιο, συντηρητικά και πρόσθετα. Έτσι, αναμφίβολα αποτελεί ό,τι πιο κοντινό σε “homemade” προϊόν και για το λόγο αυτό ανήκει στις υψηλότερες βαθμολογίες Nutriscore. Θα το βρείτε σε έξι μοναδικούς κωδικούς: Granola Dark Chocolate, Granola Red Fruits, Granola No Added Sugar, Granola Peanut Butter, Granola Bio Quinoa & Seeds και Granola High Protein. Εκτός από ένα θρεπτικό και νόστιμο πρωινό, είναι ιδανική επιλογή και σαν σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Οι Granola κωδικοί θα είναι σύντομα διαθέσιμοι σε νέα συσκευασία, σε κουτί των 500γρ., για να μην χάνει το πρωινό μας ούτε στιγμή την αξία του!

granola_no_added_sugar.jpg

Εκτός από την υπέροχη Granola, η Le Petit Dejeuner διαθέτει και Gluten Free προϊόντα, τα οποία είναι γευστικότατα, δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά και φυσικά είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα να καταναλωθούν από άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη. Από τη σειρά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κλασσικά, λαχταριστά, παιδικά δημητριακά, τα οποία είναι πεντανόστιμα, τραγανά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

egkatastaseis_-horos_paragogis_kai_syskeyasias_granola.jpg

Η “Le Petit Déjeuner” υποστηρίζει θερμά και μας προτρέπει να αγαπάμε τη ζωή και να δίνουμε αξία στην κάθε στιγμή.  Να ζούμε  φροντίζοντας την υγεία και τη διατροφή μας και δείχνοντας πάντα σεβασμό στον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον!

maria_tsakiri.jpg
Μαρία Τσακίρη

*H Tsakiris Family είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1963 από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης ως Αβγά Τσακίρη, με σκοπό να παράγει και να προσφέρει, με αγάπη και φροντίδα, σε όλες τις οικογένειες στην Θεσσαλονίκη τα καλύτερα αβγά από φροντισμένες κότες. Την επέκτασή της σε όλη την χώρα ανέλαβε ο Ιωάννης Τσακίρης με την σύζυγο του Ροδή, όταν ανέλαβε τα ηνία ως η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων, διοικούμενη πλέον από τον Παύλο Τσακίρη, ο οποίος μπήκε δυναμικά στην επιχείρηση το 2005 στοχεύοντας στην προσθήκη της υπεραξίας των προϊόντων και ξεκινώντας έτσι μια σειρά επενδύσεων σε ειδικές εκτροφές (βιολογικά, ελευθέρας, Ω3). Από το 2015, η Tsakiris Family διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά, πέρα από τη διευρυμένη γκάμα των Αβγών Τσακίρη, μέσω των οποίων καταξιώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών ως εταιρία παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, τα Δημητριακά Le Petit Dejeuner, μια πρωτοβουλία της Μαρίας Τσακίρη,  η οποία έχει την επίβλεψη και διοίκηση της σειράς. Η εταιρία έχει λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις για την παραγωγική διαδικασία - ISO 22000:2005, FSSC 22000, BIO, Gluten Free, IFS - αλλά και βραβεία, με πιο πρόσφατο το 1ο Βραβείο στην Ευρώπη, στην κατηγορία «Περιβαλλοντικά βιώσιμη Γεωργία», για την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Η οικογένεια Τσακίρη παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στους καταναλωτές, φροντίζοντας παράλληλα για την ευζωία των ορνίθων, το περιβάλλον και την κοινωνία.

1.granola_high_protein_2.granola_no_added_3.granola_dark_chocolate.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ