Smart Life

Πάρε το smartphone και ετοιμάσου για το μεγαλύτερο ταξίδι γαστρονομίας

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 500 ευρώ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από ένα τραπέζι με φαγητό.

Η Answear σας στέλνει στο πιο γεμάτο ταξίδι μαγειρικής με τον διεθνή διαγωνισμό της «Art Food Inspirations» και ανταμείβει τους νικητές με πλούσια δώρα.

Η γαστρονομία και το φαγητό τα τελευταία χρόνια είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της καθημερινότητας μας. Δεν είναι τυχαίο, πως κανονίζουμε να δούμε αγαπημένους μας ανθρώπους και να μάθουμε τα νέα τους, σε ένα ραντεβού που εμπεριέχει μία πληθώρα από νόστιμα πιάτα. Παρέα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης έχει γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας και συνεχώς επιδιώκουμε τη γνωριμία μας με όλο και περισσότερες κουζίνες του εξωτερικού. 

art_food_inspirations_4.jpg

Πολλές φορές θέλουμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω και να δημιουργήσουμε και εμείς κάτι όμορφο στη δική μας κουζίνα στα πρότυπα των πολύ επιτυχημένων επαγγελματιών του είδους. Βάζουμε μεράκι, όρεξη και χρόνο έτσι ώστε να νιώσουμε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας είτε από κοντά είτε μέσω των social media. Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να κάνεις ακριβώς το ίδιο και στο τέλος να κερδίσεις ένα πολύ μεγάλο δώρο; Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Answear, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία μεσώ ενός μεγάλου διεθνή διαγωνισμού. 

Ο διαγωνισμός «Art Food Inspirations» είναι ο τρίτος Διεθνής Διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής «Lifespiration Starts Here». Για να λάβεις μέρος σε αυτόν δεν χρειάζονται πολλά πράγματα αλλά μονάχα τη δημιουργικότητα σου μαζί με την κάμερα ή τον smartphone σου. Το ταξίδι γαστρονομίας μπορεί να ξεκινήσει από τον χώρο σου ή και εκτός αυτού, τώρα που καλοκαιριάζει και ο καιρός ανοίγει. Σε αυτή την περιπέτεια δεν χρειάζεται να είσαι μόνος και να τη ζήσεις με τους κολλητούς σου και τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. Σκοπός είναι να αυτοσχεδιάσεις με ένα σύντομο βίντεο ή μία φωτογραφία εμπνευσμένα από την τέχνη της μαγειρικής και που ξέρεις, ίσως είσαι αυτός που θα αποσπάσει τα βραβεία του διαγωνισμού. 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα του Instagram. Ανεβάζεις τη δημιούργια σου στον προσωπικό σου λογαριασμό και με τη χρήση μίας μικρής περιγραφής, δείχνεις στον υπόλοιπο κόσμο με ποιον τρόπο το φαγητό και η μαγερική αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα. Σημαντικό στην όλη διαδρομή είναι μην ξεχάσεις το hashtag #foodspiration_gr και να κάνες tag το @answear_gr, ενώ μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις εώς τις 30 Ιουνίου 2022. Ο πρώτος νικητής κερδίζει 500 ευρώ σε μετρητά και οι επομένοι δύο από 200 ευρώ. 

art_food_inspirartions_1.jpg

Ένας τόσο μεγάλος και διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής δεν θα μπορούσε να μην έχει και έναν ξεχωριστό ambassador. Ανάμεσα στους ειδικούς και τους λάτρεις των μαγειρικών δημιουργιών, που υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα, είναι η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Άντα Λιβιτσάνου. Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν πως ταυτόχρονα είναι και δημιουργός του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Ada's little Kitchen» και θα είναι αυτή που θα επιλέξει τους τρεις τελικούς νικητές. 

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφοριές για τον διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της Answear

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ