Smart Life

Πώς να μαγειρέψεις σε 4’ για όλη την παρέα

Η νέα σειρά της ΠΙΝΔΟΣ «Έτοιμα Ψημένα» σου λύνει τα χέρια στην κουζίνα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pindos_8402.jpg

Με τη νέα σειρά της ΠΙΝΔΟΣ «Έτοιμα Ψημένα» έχεις ένα θρεπτικό γεύμα σε μόλις τέσσερα λεπτά

Με το που μπήκε η άνοιξη, έφτιαξα το μπαλκόνι μου. Κουβάλησα γλάστρες σχεδόν από κάθε φυτώριο της Αθήνας, κρέμασα φωτάκια, και έστρωσα καλοκαιρινά χαλιά. Κυρίως, όμως, αγόρασα μια ξύλινη τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, αρκετά μεγάλη για να χωράει όλη την παρέα τα βράδια του καλοκαιριού. Προφανώς και έπρεπε να την εγκαινιάσω με ένα μεγαλοπρεπές γεύμα, φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι… δεν ξέρω να μαγειρεύω.

Και ενώ αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στο να παραγγείλω ή να σερβίρω τοστ στους φίλους μου, σε έναν από τους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ το μάτι μου πέφτει στη νέα σειρά της ΠΙΝΔΟΣ «Έτοιμα Ψημένα». Διαβάζω στη συσκευασία ότι πρόκειται για έτοιμα, θρεπτικά γεύματα που χρειάζονται μόλις 4’ ψήσιμο στο τηγάνι (ή 10’ στον φούρνο). Ό,τι ακριβώς χρειάζομαι δηλαδή! Για να τα δοκιμάσω, αποφασίζω να πάρω το σνίτσελ, του οποίου άλλωστε είμαι μεγάλος φαν. Φτάνω σπίτι και τα ρίχνω αμέσως στο τηγάνι. Τέσσερα λεπτά ακριβώς αργότερα, έχω στο πιάτο μου στην εντέλεια παναρισμένα κομμάτια κοτόπουλου, τραγανά απ’ έξω, αλλά και ζουμερά στο εσωτερικό τους, τόσο νόστιμα που άνετα θα μπορούσαν να είχαν σερβιριστεί σε κάποιο καλό εστιατόριο.

snitsel_retail_cropped_small-30.jpg
Σνίτσελ

Το επόμενο κιόλας βράδυ καλώ σπίτι μου όλη την παρέα, διατυμπανίζοντας ότι θα μαγειρέψω το αγαπημένο πιάτο για κάθε έναν από τους φίλους μου: κεφτεδάκια κοτόπουλου για τον Τάσο, burger κοτόπουλο για τον Γιώργο, φιλέτο κοτόπουλου για τη Μαρίνα που προσέχει τη διατροφή της, cordon blue για τον Κωνσταντίνο που είναι και o foodie της παρέας. Γενικώς, το καλό με τη σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ είναι ότι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων που καλύπτει κάθε γούστο (μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς πατώντας εδώ). Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά, προέρχονται από 100% ελληνικά κοτόπουλα με τη γνωστή ποιότητα της ΠΙΝΔΟΣ και -κυρίως- αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική επιλογή για όλους εμάς που δεν έχουμε και την καλύτερη σχέση με το μαγείρεμα. Όσο για τις συσκευασίες τους, αξίζει να αναφέρουμε ότι περιέχουν 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r- Pet) καθώς η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που επενδύει στη βιωσιμότητα των συσκευασιών της.

Burger κοτόπουλου

Μια που η σειρά της ΠΙΝΔΟΣ «Έτοιμα Ψημένα» μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια και αφού ξεμπέρδεψα με τα κυρίως πιάτα μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο, είπα να πειραματιστώ λίγο παραπάνω και να φτιάξω εγώ τα συνοδευτικά του γεύματος. Έτσι, έφτιαξα δύο εύκολες συνταγές για πατάτες (αυτή την πανεύκολη συνταγή για πατάτες στον φούρνο και αυτή εδώ για γεμιστές πατάτες με μπέικον και τσένταρ), καθώς επίσης και αυτό το πανεύκολο σκορδόψωμο που ήταν έτοιμο σε 20 λεπτά. Αυτό ήταν! Έστρωσα το τραπέζι στο ανανεωμένο μου μπαλκόνι και περίμενα τους φίλους μου. Περιττό να πω, ότι έμειναν όλοι άναυδοι από τις μαγειρικές μου δεξιότητες (δηλαδή δεν με πίστεψαν, αλλά δεν σκοπεύω να τους πω το μυστικό μου). Αν έχετε και εσείς φίλους που δεν πιστεύουν ότι τα καταφέρνετε στην κουζίνα (και έχουν δίκιο) κάντε τους το τραπέζι με τη σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ και αφήστε τους με το στόμα ανοιχτό!

Cordon Blue

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ