Smart Life

My Cyber Protection: Το καινοτόμο πρόγραμμα για διαδικτυακή ασφάλεια

Ένα πρόγραμμα - ασφάλεια για τις διαδικτυακές αγορές και όχι μόνο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pickawood-gf8e6xvg_3e-unsplash.jpg

My Cyber Protection από την Eurolife FFH: Για την απόλυτη ασφάλεια κατά τις online αγορές και την προστασία της ψηφιακής ταυτότητάς μας.

Πείτε αλήθεια, πόσες φορές ακούσατε τα τελευταία δύο χρόνια για διαδικτυακές απάτες που προβλημάτισαν εσάς ή τους γύρω σας; Πόσες φορές εσείς ή κάποιος δικός σας άνθρωπος ταλαιπωρήθηκε είτε με προϊόντα που παρήγγειλε, είτε με παραβιάσεις ασφαλείας ή και ακόμα με επιθέσεις χάκερς; Η αυξημένη χρήση του διαδικτύου, η οποία εντάθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και οι παραβιάσεις ασφάλειας φυσικών προσώπων, με άμεσες επιπτώσεις, οδήγησε στην ανάγκη για ένα προϊόν που θα τους προσφέρει την κάλυψη που χρειάζονται για να αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς.

Με τουλάχιστον 70% παγκόσμια αύξηση στη χρήση του Internet και το 89% στην Ελλάδα να το χρησιμοποιεί πλέον τακτικά, με 6 στους 10 (58%) να αξιοποιούν και τα ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shops, παραγγέλνοντας ή αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες, σημειώθηκε και ραγδαία αύξηση στις ηλεκτρονικές απάτες. Αύξηση 134% κατέγραψαν οι καταγγελίες για οικονομικές απάτες, κατά τη διάρκεια του διμήνου που διήρκεσε το lockdown, Απρίλιος – Μάιος 2020, με την πλειοψηφία τους να αφορούν διαδικτυακές αγορές. Τις περισσότερες φορές οι καταγγέλλοντες δεν παρέλαβαν ποτέ το προϊόν παραγγελίας τους ή το προϊόν που παρέλαβαν δεν ανταποκρινόταν στον προϊόν που είχαν επιλέξει.

Υπό αυτές τις συνθήκες γίνεται αντιληπτό ότι η ασφάλεια κρίνεται ως ένα από σημαντικότερα ζητήματα του κόσμου κατά την πλοήγηση και την αγορά στο διαδίκτυο. Όμως μπορεί πραγματικά κάποιος να προστατευθεί κατά τη διάρκεια των αγορών του έτσι ώστε να νιώσει ασφαλής ακόμα και όταν τίποτα δεν πάει καλά; Όταν το προϊόν αργεί, αργεί και… αργεί ή όταν φτάνει και δεν είναι αυτό που περιμένεις; Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, τη λύση φέρνει η αξιοπιστία της Eurolife FFH.

Μέσω του Eurolife My Cyber Protection, μπορεί κάποιος να προστατεύσει τις διαδικτυακές αγορές του, τις διαδικτυακές πληρωμές συναλλαγών, την κλοπή ψηφιακής ταυτότητας και να αποκτήσει πρόσβαση σε νομική προστασία (σε περίπτωση κλοπής της ψηφιακής του ταυτότητας). Το πρόγραμμα My Cyber Protection είναι διαθέσιμο στο σύνολο των συνεργαζόμενων δικτύων της Eurolife FFH.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα καλύπτει τόσο χρηματικές απώλειες σε τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί στην Ελλάδα και σε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα, όσο και ενδεχόμενη κλοπή της ψηφιακής ταυτότητας μέσω παρόχων ψηφιακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Πόσες φορές έχετε τελευταία ακούσει ιστορίες παραβίασης των κωδικών σε social media και e-mail; Η Eurolife FFH δίνει την πιο ασφαλή λύση σε τέτοια ζητήματα. Φυσικά καλύπτονται τόσο online αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως, όσο και μια σειρά από παραλείψεις και λάθη που πολύ συχνά συμβαίνουν κατά τις διαδικτυακές αγορές. Μερικές από τις περιπτώσεις που καλύπτει το Eurolife My Cyber Protection είναι οι παρακάτω. Με το καινοτόμο πρόγραμμα είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που:

  • Δεν παραλάβετε στη συμφωνημένη διεύθυνση τα αγαθά που αγοράσατε διαδικτυακά εντός τεσσάρων (4) εβδομάδων από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που έχει συμφωνηθεί με τον πωλητή ή που αναμένεται εύλογα κατά τη στιγμή της αγοράς, ή δεν παραλάβετε όλα τα αγαθά που έχετε αγοράσει για προσωπική σας χρήση.
  • Παραλάβετε αγαθά διαφορετικά από αυτά που αγοράσατε διαδικτυακά για προσωπική σας χρήση.
  • Παραλάβετε τα αγαθά που αγοράσατε διαδικτυακά για προσωπική σας χρήση, τα οποία όμως έφτασαν φθαρμένα ή κατεστραμμένα κατά τον χρόνο παράδοσης.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σύγχρονη ανάγκη τους. Με το My Cyber Protection παρέχεται η δυνατότητα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τις συναλλαγές τους να παραμένουν ασφαλείς και σίγουροι απέναντι σε κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν από τη χρήση τέτοιου είδους συναλλαγών.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ