Smart Life

Τα πιο «στυλάτα» smartwatches για κάθε περίσταση

Τα «έξυπνα» ρολόγια έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από smartwatch.

To PLAISIO προτείνει μία σειρά από smartwatches, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας.

Το smartwatch αποτελεί μία συσκευή που έχει σημειώσει τρομακτική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Έχοντας ξεκινήσει σαν συσκευές τεχνολογίας, τα «έξυπνα» ρολόγια εξελίχθηκαν σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραδοσιακά μοντέλα γνωστών κατασκευαστών όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, την ανθεκτικότητα και την αισθητική -δε συζητάμε περί δυνατοτήτων διότι εκεί κερδίζουν χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Πλέον το look ενός smartwatch αποτελεί βασικό κριτήριο κατά την έρευνα αγοράς των καταναλωτών: κανείς άλλωστε δε θέλει να έχει -σε εμφανές σημείο- στο χέρι του μία συσκευή που ουδόλως κολακεύει την εμφάνισή του. Ευτυχώς για εκείνους, η αγορά βρίθει αξιόλογων προτάσεων, σαν κι αυτές που έχουμε συγκεντρώσει και σου προτείνουμε.

Samsung Galaxy Watch4 40mm

φωτογραφία του Samsung Galaxy Watch4 40mm.

Μία από τις πιο κομψές προτάσεις που μας έχει παρουσιάσει ποτέ η Samsung, το Watch4 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αποπνέοντας premium αέρα και μοναδική φινέτσα. Η εμφάνισή του είναι μίνιμαλ και εν τέλει αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Το σώμα αλουμινίου του είναι εξαιρετικά λεπτό επιδεικνύοντας σπουδαία αντοχή στον χρόνο, ενώ η περιστρεφόμενη στεφάνη Galaxy του προσδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας. Το λουράκι KFM «αγκαλιάζει» τον καρπό εξασφαλίζοντας άψογη εφαρμογή ενώ, τέλος, το μέγεθος των 40 χιλ. είναι ιδανικό για μεγάλα αλλά και μικρά χέρια.

Huawei Watch GT 2 Pro

Φωτογραφία του Huawei Watch GT 2 Pro

Με δυναμικό σχεδιασμό και φοβερή ανθεκτικότητα, το Watch GT 2 Pro θα σε ακολουθήσει παντού. Φτιαγμένο από κεραμικά υλικά και σώμα τιτανίου, αντέχει την καθημερινή, σκληρή χρήση και επιπλέον ταιριάζει με κάθε στυλ, από τα πιο casual μέχρι τα πλέον επίσημα. Η εμφάνισή του θυμίζει κλασικό, μηχανικό χρονογράφο, με την πρόσοψή του να προσαρμόζεται μέσα από 200 και πλέον επιλογές. Το κρύσταλλο από ζαφείρι χαρίζει μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που κοιτάς την οθόνη AMOLED ενώ η φιλική προς το δέρμα κατασκευή, εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

Redmi Watch 2 Lite

Λιτό και απέριττο, με μικρό αποτύπωμα και χαμηλό βάρος, το Redmi Watch 2 Lite είναι εξαιρετική περίπτωση για όσους αναζητούν κάτι κομψό και διακριτικό. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές πλαισίου (μαύρο, ιβουάρ και μπλε) με ασορτί λουράκι ενώ έρχεται με περισσότερες από 100 διαφορετικές προσόψεις προκειμένου να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στυλ. Η αδιάβροχη κατασκευή του σημαίνει πως θα σε ακολουθήσει και κάτω από το νερό, στο κολυμβητήριο ή την πισίνα, σε βάθος 50 μέτρων και σε συνδυασμό με τη σπουδαία του αυτονομία (έως και 10 ημέρες), θα σε κάνουν να… ξεχάσεις να το βγάλεις!

Garmin Lily Sport/Classic Edition

Φωτογραφία του Garmin Lily Sport/Classic Edition

Stylish και «αέρινο», το λεπτεπίλεπτο Garmin Lily συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την κλασική εμφάνιση με τον μοντέρνο αέρα, έχοντας τον τρόπο να αναδείξει το προσωπικό σου στυλ. Θα το βρεις σε δύο εκδόσεις, την Classic και τη Sport. Οι δυνατότητές τους είναι οι ίδιες, οπότε πρακτικά οι διαφορές τους εντοπίζονται στα χρώματα και τα υλικά κατασκευής (θες π.χ. λουράκι δερμάτινο ή σιλικόνης;). Όποια κι αν επιλέξεις όμως, θα απολαύσεις μία εξαιρετικά φωτεινή και λεπτομερή οθόνη, προστατευμένη από κρύσταλλο Corning Gorilla Glass 3, η οποία ενεργοποιείται με ένα σου άγγιγμα και απενεργοποιείται όταν κάνεις αυτό που θες.

Huawei Watch GT 2 46mm Brown Leather Edition

Για όσους ψάχνουν ένα στιβαρό και δυναμικό ρολόι, κατάλληλο για επίσημες εμφανίσεις με κύρος και πυγμή, το Watch GT 2 της Huawei στη Brown Leather έκδοσή του είναι απλά τέλειο. Ειδικά στο μέγεθος των 46 χιλ. το smartwatch της Huawei αποτελεί σωστό statement καθώς κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι αδιάβροχο, υιοθετεί σχεδιασμό πλήρους οθόνης χωρίς περίγραμμα ενώ το 3D γυαλί προσφέρει μία απίθανη εμπειρία θέασης και ελέγχου. Το καφέ δερμάτινο λουράκι ολοκληρώνει το όλο πακέτο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Turbo-X Status

Φωτογραφία του Turbo-X Status.

Ποιος είπε ότι ένα κομψό smartwatch πρέπει να είναι και ακριβό; Το Turbo-X Status έρχεται να διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό λοιπόν με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πρόκειται για μία συσκευή με λιτό look που ταιριάζει με κάθε εμφάνιση χωρίς να προκαλεί. Διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67, ακολουθώντας σε όπου κι αν πας και καταγράφοντας κάθε σου κίνηση. Θα το βρεις σε δύο ουδέτερα αλλά άκρως κολακευτικά χρώματα, μαύρο και ασημί, για να επιλέξεις εκείνο που σε εκφράζει περισσότερο.

Amazfit GTR 3

Φωτογραφία του Amazfit GTR 3.

Αν αναζητάς ένα smartwatch με κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό, μόλις το βρήκες! Το Amazfit GTR 3 διαθέτει λεπτό και ελαφρύ (μόλις 32 γραμμάρια χωρίς το λουράκι) σώμα αλουμινίου αεροπορικού τύπου που συνδυάζεται αρμονικά με την οθόνη AMOLED (στο πλαίσιο ενός bezel-less design) δημιουργώντας ένα υπέροχο οπτικά αλλά και λειτουργικά αποτέλεσμα. Θυμίζει αρκετά παραδοσιακό ρολόι (λογικό, αφού είναι εμπνευσμένο από αυτά) έχοντας τα φόντα να ανεβάσει επίπεδο κάθε σου εμφάνιση κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις. Η έκδοση στο γκρι του φεγγαρόφωτος είναι απλά πανέμορφη.

Huawei Watch GT 3 42mm

Ένα προηγμένης τεχνολογίας smartwatch, το Watch GT 3 καλύπτει τα «θέλω» και όσων αναζητούν ένα προσεγμένο και υψηλής αισθητικής wearable. Πρόκειται για ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, στιβαρό και ανθεκτικό, με το 3D κυρτό γυαλί που προστατεύει την οθόνη AMOLED των 1,32 ιντσών να αιχμαλωτίζει το φως προσφέροντας μοναδικές εικόνες. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός σώματος με το γυαλιστερό φινίρισμα και το μοντέρνο λουράκι, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δε γίνεται να μην εκτιμήσεις.

Xiaomi Watch S1

Φωτογραφία του Xiaomi Watch S1.

Το Xiaomi Watch S1 είναι χωρίς καμία υπερβολή η επιτομή της κομψότητας. Η αισθητική και η μοναδικότητά του θα σε αφήσουν άφωνο. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ανοξείδωτο ατσάλι 316L (στο πλαίσιο) με το γυαλί από ζαφείρι και το χειροποίητο φινίρισμα να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η μεγάλη του οθόνη θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη συμβάλλοντας παράλληλα στην εντυπωσιακή του εμφάνιση ενώ τα δύο του λουράκια (ένα premium δερμάτινο και ένα από καουτσούκ) εγγυώνται τέλειο fit ό,τι κι αν φοράς.

Apple Watch SE 40mm

Φωτογραφία του Apple Watch SE 40mm.

Τα Apple Watch δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ωστόσο μία από τις προτάσεις της Apple, αυτή θα ήταν το Watch SE των 40 χιλ. Από πλευράς σχεδιασμού είναι παρόμοιο με το Apple Watch 6, ωστόσο έρχεται σε αρκετά προσιτή τιμή και ενσωματώνει σπουδαία χαρακτηριστικά. Θα εκτιμήσεις το γεγονός πως είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ όπως και κάθε Watch, θα το προσαρμόσεις στο στυλ σου αλλάζοντάς του προσόψεις (faces) και λουράκια. Όσο για την οθόνη Retina, προσφέρει πιθανότατα την εντυπωσιακότερη εικόνα που έχεις δει σε smartwatch.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ