Smart Life

Πόσα πράγματα είναι τελικά αυτονόητα στην καθημερινότητά μας;

Πόσες φορές έχεις ξεφυσήξει με απόγνωση πριν καν φτάσει μεσημέρι;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
shutterstock_1881425257.jpg

Η WIND μετασχηματίζει το F2G και φέρνει την ανατροπή στην αγορά της καρτοκινητής, απελευθερώνοντας πλήρως την ομιλία προς όλα τα δίκτυα.

«Εκείνο που γίνεται κατανοητό και αποδεκτό από μόνο του, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ιδιαίτερες εξηγήσεις ή αποδείξεις» αναφέρει ο ορισμός της λέξης αυτονόητο αλλά μετά έρχεται η καθημερινότητα για να μας δείξει ότι υπάρχουν πολλά αυτονόητα πράγματα που τελικά χρειάζονται «ιδιαίτερες εξηγήσεις». Τα περισσότερα από αυτά θα έχεις παρατηρήσει ότι στηρίζονται στην έλλειψη κοινής λογικής, η οποία είναι τόσο σπάνια όσο και η μεγαλοφυΐα, όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο Ralph Waldo Emerson. Για παράδειγμα, θα έλεγε κανείς ότι είναι αυτονόητο να περνάς το δρόμο από τη διάβαση πεζών και όχι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γιατί είναι πιο ασφαλές ή να παίρνεις ομπρέλα βγαίνοντας από το σπίτι αφού βλέπεις συννεφιασμένο τον καιρό γιατί αλλιώς θα βραχείς.

shutterstock_1513856612.jpg

Καμιά φορά δεν υπάρχει αιτία. Από προσωπική εμπειρία λέω ότι θεωρούσα αυτονόητο να λειτουργεί το wifi του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Νέας Υόρκης, του JFK, όταν προσγειώθηκα και προσπαθούσα να καλέσω ταξί. Αντ' αυτού, μετά από 11 ώρες ταξίδι, στη 1 το βράδυ, βγήκα να ψάξω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Αλλά και εντός συνόρων έχει τύχει να μου τελειώσουν τα λεπτά ενώ μιλάω στο τηλέφωνο με πελάτη ή τα δεδομένα ενώ στέλνω ένα επείγον επαγγελματικό email. Όποιος κι αν είναι ο λόγος όμως, σημασία έχει ότι κάποια πράγματα τελικά μπορούν να θεωρούνται και να είναι αυτονόητα. Όπως η απόλυτη ελευθερία στην επικοινωνία μας, καθημερινά, 24/7.

shutterstock_1767401636.jpg

Τα δύο προηγούμενα χρόνια social distancing μας οδήγησαν στο να επικοινωνούμε πιο συχνά με τηλέφωνα, μηνύματα, online. Γι' αυτό ξέρω ότι το 2022 περιμένεις από την τεχνολογία και τον πάροχό σου να σου προσφέρει αυτή την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεχή συνδεσιμότητα που έχεις ανάγκη. Το ξέρω γιατί το ίδιο περιμένω κι εγώ. Και φαίνεται ότι αυτονόητο το θεωρεί και η WIND, η οποία μετασχηματίζει το F2G και προσφέρει απόλυτη ελευθερία στους χρήστες καρτοκινητής με τα νέα UNLIMITED TALK προγράμματα τα οποία φέρνουν την επανάσταση στην επικοινωνία. Μέσω του F2G Unlimited Talk Plus και του Unlimited Talk Max, κάθε συνδρομητής καρτοκινητής έχει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, data και sms.

shutterstock_406602010.jpg

Τι άλλο είναι αυτονόητο για τη WIND; Ότι όλα πλέον γίνονται ψηφιακά και δεν χρειάζεται να απευθυνθούμε σε κατάστημα (ούτε καν να τηλεφωνήσουμε) για να αποκτήσουμε μια F2G SIM. Με λίγα μόνο κλικς την παραγγέλνουμε και την ενεργοποιούμε αμέσως. Παράλληλα, μέσω του myf2g app βάζουμε κάρτα, αγοράζουμε πακέτα, ενημερωνόμαστε για το υπόλοιπα μας, παίρνουμε bonus, βλέπουμε μοναδικές προσφορές και άλλα πολλά! Με απεριόριστη ομιλία χάρη στο F2G είναι επίσης αυτονόητο να παίρνεις τηλέφωνο τη μαμά σου για να δεις τι κάνει πριν σε πάρει εκείνη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ