Smart Life

Αγκάλιασε και εσύ ένα αδέσποτο πίνοντας Coffee Lab

Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, βοηθάς ένα αδέσποτο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sgs2.jpg

Η Coffee Lab στέκεται δίπλα στα αδέσποτα σκυλιά της οργάνωσης Save A Greek Stray

Είναι μπλε, έχει μια άσπρη βούλα γύρω από το ένα του μάτι και ανασηκωμένο το ένα του αυτί. Ο σκύλος στο ποτήρι καφέ της Coffee Lab μας έχει ξυπνήσει αμέτρητα πρωινά, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ένα χαριτωμένο λογότυπο. Με αυτόν τον τρόπο η διάσημη αλυσίδα καφέ δείχνει την ευαισθησία της απέναντι στα ζώα, που την ακολουθεί ήδη από το ξεκίνημά της.

sgs1.jpg

Εδώ και χρόνια στο πλαίσιο δράσης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Coffee Lab συμβάλλει στο έργο της οργάνωσης Save A Greek Stray. Πρόκειται για ένα καταφύγιο που κάθε χρόνο στηρίζει 120 αδέσποτα σκυλάκια εξασφαλίζοντάς τους τροφή, φαρμακευτική αγωγή, αμέτρητες αγκαλιές, αλλά και φροντίζοντας να βρεθεί για αυτά μια νέα μόνιμη στέγη.

sgs4.jpg

Η Coffee Lab συμβάλλει στην ενίσχυση του Save A Greek Stray, για να μπορεί το καταφύγιο να συνεχίζει το έργο του. Δεκάδες ζώα που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στον δρόμο έχουν βρει προσωρινή στέγη στις εγκαταστάσεις του Save A Greek Stray και χρειάζονται τη βοήθειά σου, μέχρι να βρουν το δικό τους σπίτι. Οπότε να θυμάσαι ότι κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, κάποιος σου λέει Ι…γαβ u! Αγκάλιασε και εσύ ένα αδέσποτο πίνοντας Coffee Lab!

Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, κάποιος σου λέει I γαβ ❤ U! | Coffee Lab x SGS

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ