Smart Life

Γιατί θέλουμε όλοι να αποκτήσουμε το HUAWEI Smartwatch GT 3

Το αξεσουάρ που θα προσδώσει περισσότερο στιλ και ευκολία στη ζωή μας. Τα χάνεις με τις λειτουργίες και τις επιλογές που παρέχει.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Watch GT 3 της HUAWEI μπορεί να προσδώσει στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

Το νέο HUAWEI Watch GT 3 είναι το έξυπνο ρολόι που χρειάζεσαι.

Τώρα που έφτασε η περίοδος των γιορτών όλοι ψάχνουν ένα δώρο που να τα συνδυάζει όλα και θα φέρει χαμόγελα σε αυτόν που θα το παραλάβει. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καλύτερο από το smartwatch HUAWEI Watch GT 3, το οποίο μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε ώρα της ημέρας με το design και τις λειτουργίες που διαθέτει. Για εμάς που συχνά αμφιταλαντευόμαστε για το ποιο θα είναι το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους μας, το νέο έξυπνο ρολόι της HUAWEI θα μας λύσει τα χέρια.

watch-gt3-active-1st-day-sales-kv-horizontal_ol.jpg

Το στιλ μας ενδιαφέρει λίγο πολύ όλους. Ανεξάρτητα απ' το αν είστε αθλητικός τύπος ή κυκλοφορείτε με formal office look, το ρολόι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας και το Watch GT3 της HUAWEI, μας "λύνει τα χέρια". Βγαίνει τόσο σε γυναικεία (42mm) όσο και σε ανδρική έκδοση (46mm). Πολλοί συνδέουμε ένα smartwatch αποκλειστικά με την άθληση και την άσκηση, όμως το νέο αξεσουάρ της HUAWEI μπορεί να δεν είναι απλά ένα ρολόι και δεν είναι μόνο έξυπνο τεχνολογικά αλλά και εμφανισιακά. 

Είναι πολλές φορές που άνοιξα την ντουλάπα μου και σκέφτηκα με ποιο ντύσιμο μπορώ να συνδυάσω με το αγαπημένο μου αξεσουάρ. Το Watch GT3 μπορεί να σου δώσει τόσες πολλές επιλογές, που δεν θα έχεις ποτέ ξανά στο μέλλον τέτοιο πρόβλημα. Διαθέτει μία πολύ πλούσια γκάμα προσόψεων (πάνω από 10.000), ενώ την ίδια ώρα μπορείς να το βρεις με χιλιάδες διαφορετικά χρώματα και θέματα. Πολλές επιλογές υπάρχουν και στα διαθέσιμα λουράκια, που ανάλογα με την επιλογή μπορείς να προσαρμόσεις το look του smartwatch στο στιλ που θέλεις ο ίδιος. Ένα λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η τέλεια προσθήκη για καθημερινό smart casual ντύσιμο, ενώ για τις πιο μινιμάλ προσωπικότητες το λουράκι από καουτσούκ αποτελεί μία must επιλογή. Την ίδια ώρα στη γυναικεία έκδοση το λουράκι Milanese διαθέτει χρυσά αξεσουάρ που προσδίδουν κομψότητα, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την έκδοση HUAWEI Watch GT 3 42mm και μπορεί να σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις με κάθε εμφάνισή σου είτε είναι πρωί, είτε βράδυ. Αλλά και το δερμάτινο λουράκι σε δύο χρωματισμούς προσφέρει την καλαισθησία και την απλότητα για κάθε στυλ.

mkt_milo_lifestyle_shot_female_coffee_en_jpg_20210916.jpg

jupiter-silver3.jpg

Τις μέρες των γιορτών όλοι ξέρουμε πως είναι η περίοδος που μπορεί να ξεφύγουμε λίγο στο οικογενειακό τραπέζι. Δεν είναι κακό και το κάνουμε όλοι. Τότε είναι που θα χρειαστούμε κάτι που θα μας παρακινήσει να γυρίσουμε άμεσα στην άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Το HUAWEI Watch GT3 είναι σίγουρα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα gadgets της αγοράς σε ό,τι έχει να κάνει με την καταγραφή της προόδου και της φυσικής μας κατάστασης. Προσφέρει παρακολούθηση Sp02 24 ώρες το 24ωρο και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος. Παράλληλα μπορεί να ελέγχει διαρκως τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κυκλο. Με αυτές τις πληροφορίες μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε την υγεία μας. Παλαιότερα αυτό φαινόταν κάτι απίθανο και αδιανόητο, όμως τώρα με το νέο smartwatch της HUAWEI είναι κάτι παραπάνω από εφικτό και γνωρίζουμε την ακριβή μας κατάσταση κάθε στιγμή της ημέρας.

mkt_jupiter_lifestyle_shot_nan_qian_shui_en_jpg_20210910.jpg

Ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο και με πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη. Μην ξεχνάμε πως για έναν αθλούμενο οι ποιοτικές ώρες ύπνου και αποθεραπείεας είναι μέσα στα σημαντικά κομμάτια της προπόνησης. Απαραίτητο όμως είναι και το να γνωρίζουμε στο αν είμαστε αρκετά ενυδατωμένοι πριν ξεκινήσουμε κάποια έντονη δραστηριότητα. Η αναβαθμισμενη εφαρμογή HUAWEI Health μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε εξατομικεύμενες υπενθύμισεις υγείας. Μπορούμε επιτέλους να μετράμε εύκολα και γρήγορα πόσα ποτήρια νερού έχουμε καταναλώσει μέσα στην ημέρα για να είμαστε πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν από μία απαιτητική προπόνηση. Εκτός από νερό όμως, έχουμε υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική ενέργεια. 

mkt_jupiter_lifestyle_shot_nan_qi_xing_en_jpg_20210910.jpg

Το HUAWEI Watch GT 3 αποτελεί τον προσωπικό μας βοήθο άθλησης, προσφέροντας πάνω από 100 λειτουργίες σπορ, συμπεριλαμβάνοντας επίσης 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης ανάλογα με τη φυσική κατάσταση ή τις ανάγκες του χρήστη. Μάλιστα δεν κινδυνεύουμε να μας αφήσει κατά τη διάρκεια κάποιας δραστηριότητας, καθώς διαθέτει μία από τις πιο ανθετικές μπαταρίες της αγοράς (14 ημέρες στην ανδρική έκδοση, 7 ημέρες στη γυναικεία), ενώ την ίδια ώρα η σειρά Watch GT υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank ασύρματης φόρτισης, καθώς και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

mkt_jupiter_lifestyle_shot_nan_pao_bu_tian_kong_bei_jing_en_jpg_20211113.jpg

Το HUAWEI  Watch GT 3 είναι σίγουρα μία πολύ καλή ευκαιρία για ένα πολύ καλό δώρο τα Χριστούγενα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και μάλιστα, για τις γιορτές δίνεται δώρο ένα επιπλέον λουράκι με κάθε έκδοση του Watch GT3.

Κάντε το δίκο σας στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή στα social media:  Facebook και Instagram 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ