Smart Life

Εσύ πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος;

Καταλάβαμε γιατί όλοι λένε ότι ο Κωτσόβολος άλλαξε την αγοραστική εμπειρία μια για πάντα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kotsovolos-2.jpeg

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή μας υποδέχεται για την πιο σύγχρονη αγοραστική εμπειρία.

Περνώντας από τη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής βλέπεις ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως πριν. Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος ξεχωρίζει στο Νο. 448 και έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά. Μια βόλτα στο νέο flagship κατάστημα αρκεί. Εμείς την κάναμε και αμέσως καταλάβαμε γιατί όλοι λένε ότι η αγοραστική εμπειρία πραγματικά άλλαξε! 

kotsovolos-1.jpeg

Το βασικό πρόβλημα της γύρω περιοχής λύθηκε άμεσα, αφού η διαθεσιμότητα του parking φτάνει τις 120 θέσεις, οπότε όλα έγιναν αμέσως πιο απλά. Το τριώροφο κατάστημα 3.300 τετραγωνικών μέτρων είναι απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, όντας απόλυτα εναρμονισμένο με την στρατηγική της εταιρίας στο κομμάτι αυτό. Στο νέο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται 1 Quick Point για άμεση παραλαβή εντός και εκτός του καταστήματος. Παράλληλα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας αγοράς. Με τις νέες υπηρεσίες «Pay Express», «Cash Dro» (μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών) και «Scan & Go» μέσα από ελάχιστα, πολύ απλά και γρήγορα βήματα, αγοράζεις εύκολα και άμεσα αυτό που θες, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις καν από το ταμείο. Το δοκιμάσαμε και ήταν ίσως η πιο γρήγορη αγορά που έχουμε κάνει ποτέ από κατάστημα!

kotsovolos-4.jpeg

Η πρωτοπόρα εμπειρία αγοράς όμως δεν σταματά εκεί. Ο κάθε όροφος έχει ειδικά corners για νέες ξεχωριστές εμπειρίες, λίγο πριν την αγορά. Στο ισόγειο το μάτι θα πέσει κατευθείαν πάνω στη μεγαλύτερη gaming area των καταστημάτων Κωτσόβολος. Οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών θα την λατρέψουν αμέσως!

kotsovolos-gaming.jpeg

Στη συνέχεια θα συναντήσεις το ειδικό σημείο που έχει αφιερωθεί στην ηλεκτροκίνηση με δεκάδες επιλογές ποδηλάτων και πατινιών για βιώσιμη μετακίνηση μέσα στην πόλη, ενώ λίγο πιο δίπλα βρίσκεται η μεγάλη έκθεση τηλεοράσεων του Κωτσόβολου, όπου όπως έχουμε συνηθίσει, μπορούμε να συγκρίνουμε τις διαφορετικές οθόνες μεγάλες ή μικρότερες, τη μία δίπλα στην άλλη. Τι άλλο όμως θα δούμε στον ομολογουμένως τεράστιο χώρο του ισογείου; 

  • Service Point σημείο με τις ‘’Kplus’’ ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κωτσόβολος και το Fix & Go, όπου ο επισκέπτης μπορεί να επισκευάσει το smartphone, το laptop ή το desktop του, σε 1 μόλις ώρα, αναβαθμίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση. Για όσους επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, διαθέτει και ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών. Αλήθεια, το είχες ποτέ συναντήσει αυτό σε ένα πολυκατάστημα;
  • Sound Shower corner /Noise cancellation για να τεστάρεις τον ήχο των ακουστικών και να δεις πόσο καλά απομονώνουν.
  • Smart Home με έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας, έξυπνες, οικονομικές λύσεις που βοηθούν στην καθημερινότητα.
  • Recycling corner: H Κωτσόβολος παραμένει η Νο1 εταιρεία στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο νιώθεις αμέσως τη μυρωδιά… από το σπίτι σου. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να περιγράψουμε έναν χώρο που συνδυάζει τόσο το cooking, όσο και το coffee experience, όπου μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τις νέες καφετιέρες; Η επίσκεψή μας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, γιατί ακόμη και όταν το κινητό έκλεισε, ο πρώτος όροφος έχει αρκετούς χώρους φόρτισης, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει την περιήγησή του χωρίς να ανησυχεί, αφού έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή του και να την κλειδώσει όσο κάνει τις αγορές του. Ας συνεχίσουμε όμως με το μεγάλο μας σπίτι. Στον πρώτο όροφο θα βρεις κουζινομηχανές, σκούπες και σειρά από οικιακές συσκευές.

kotsovolos-service-point.jpeg

Ο δεύτερος όροφος επίσης όμως μας αποζημίωσε. Διαθέτει πλούσια συλλογή από λευκές ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για αλλαγές στην κουζίνα σου, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο ειδικά διαμορφωμένο corner «Κουζίνα από την αρχή», όπου οι πελάτες σχεδιάζουν με τη βοήθεια των experts της Κωτσόβολος, από το μηδέν, τη μελλοντική τους κουζίνα. Θυμήσου μας και δε θα χάσεις! 

kotsovolos-plintiria.jpeg

kotsovolos-kouzina.jpeg

Μην ξεχάσεις να πάρεις το smartphone σου από τον χώρο φόρτισης και στη συνέχεια μπορείς να αποχωρήσεις! Αλήθεια, εσύ θυμάσαι πότε έκανες περισσότερα πράγματα σε ένα κατάστημα;

Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ