Smart Life

Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει για εσένα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γεμιστά τσουρέκια, βασιλόπιτα και αφράτο panettone με την υπογραφή του διάσημου σεφ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει για εσένα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Άκης Πετρετζίκης: Αυτά τα Χριστούγεννα γίνεται ο προσωπικός σου pâtissier χάρη στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, μοσχομύρισε το σπίτι! Αρώματα από πορτοκάλι, κανέλα, γλυκό κρασί και μοσχοκάρυδο… γαρύφαλλο, βούτυρο και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Αχ, τα γλυκά των γιορτών. Κρύβουν μέσα τους όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων. Είναι όμως και μπελαλίδικα. Θέλουν τον χρόνο τους. Και έχουν και τα μυστικά τους. Γι’ αυτό και πολλοί από εμάς ίσως να μην καταφέρουμε, φέτος, να τα φτιάξουμε. Όμως γιορτές χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες δεν γίνονται! Γι΄ αυτό ο αγαπημένος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, τα έχει ήδη φτιάξει για σένα!

Όχι ένα, όχι δύο αλλά μία ολόκληρη σειρά από χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη μας περιμένουν φέτος αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop. Εκεί θα βρούμε δύο διαφορετικές εκδοχές του λατρεμένου μελομακάρονου, τόσο κλασικά με μέλι και καρύδι όσο και με επικάλυψη για τους λάτρεις της σοκολάτας, τους πιο βουτυράτους κουραμπιέδες αμυγδάλου, μυρωδάτα τσουρέκια με μαστίχα αλλά και με διάφορες λαχταριστές γεμίσεις, ενώ από 23 Δεκεμβρίου, η τυχερή βασιλόπιτα αλλά και ένα αφράτο, φρουτένιο Panettone, θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο! 

Panettone με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Και για να κάνουμε την εορταστική σεζόν ακόμα πιο απολαυστική και εύκολη, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας από το «στολισμένο» Xmas Shop της ΑΒ Βασιλόπουλος από όπου θα εφοδιαστούμε και όλα τα καλά για το γιορτινό μας τραπέζι.

Τι άλλο μένει για να κάνετε τις φετινές γιορτές μαγικές; Δοκιμάστε τα γλυκά ΑΒ με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ και απολαύστε την πλούσια, σπιτική γεύση τους! Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ