Advertorial

Last call για το Wind young talents: Στείλε σήμερα βιογραφικό!

Δεν έχεις εμπειρία; Τώρα έχεις μεγάλη ευκαιρία! Πάρε μέρος στο Trainee πρόγραμμα WIND Young Talents. Οι συμμετοχές κλείνουν αύριο.

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Graduate Trainee πρόγραμμα εύρεσης εργασίας WIND Young Talents
© WIND/ WIND Young Talents

Η WIND Hellas υλοποιεί το πρόγραμμα WIND Young Talents, που απευθύνεται σε νέους και νέες έως 28 ετών, οι οποίοι θέλουν να εργαστούν στο χώρο της τεχνολογίας.

Η «προϋπηρεσία» είναι ίσως η πιο συχνή λέξη που ακούει κάποιος κατά τη διαδικασία εύρεσης εργασίας. «Πόσα χρόνια προϋπηρεσία έχετε πάνω στο αντικείμενο;», ρωτάνε πάντα οι εργοδότες. Αν η ερώτηση απευθύνεται σε κάποιον που εργάζεται χρόνια, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αν όμως ο υποψήφιος εργαζόμενος τώρα ξεκινάει την πορεία του στον εργασιακό χώρο και δεν έχει εμπειρία σχετική με τη θέση, τότε είναι πιθανό να δυσκολευτεί περισσότερο. Δεν είναι μυστικό ότι η έλλειψη προϋπηρεσίας στο βιογραφικό είναι ένα «νοκ αουτ» κριτήριο για πολλές εταιρείες.

Σαφώς και υπάρχουν τρόποι για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του ένας νέος με μηδενική ή ελάχιστη εμπειρία στο αντικείμενο και να το κάνει να ξεχωρίσει. Η εθελοντική εργασία, η παρακολούθηση workshops και σεμιναρίων σχετικά, τα άριστα ακαδημαϊκά προσόντα και οι υψηλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών είναι κάποια από τα κριτήρια που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή ενός μελλοντικού εργοδότη.  

Ωστόσο, υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες δεν απαιτούν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι να έχουν σχετική επαγγελματική εμπειρία, και αυτό το λέμε για καλό. Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η WIND Hellas, η οποία από το 2015 διοργανώνει το Graduate Trainee πρόγραμμα WIND Young Talents, που απευθύνεται σε νέους και νέες έως 28 ετών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας και έχουν πάθος με την τεχνολογία. Φέτος, είναι η 4η φορά που θα πραγματοποιηθεί (2015, 2017, 2019).

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος WIND Young Talents, η WIND θα προσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου 10 ταλαντούχους απόφοιτους (κυρίως μεταπτυχιακών), οι οποίοι θα ενταχθούν στην ομάδα της εταιρείας ως ενεργά μέλη, με σκοπό να αναπτύξουν γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουν την επαγγελματική τους πορεία και θα αναδειχθούν σε ικανά στελέχη της εταιρείας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια επιλογής, οι υποψήφιοι θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με τους Mentors της WIND, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα προσόντα και τα ταλέντα του κάθε υποψηφίου και θα τον εντάξουν στην ομάδα που θεωρούν ότι ταιριάζει καλύτερα για να μπορέσει να αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του.

Παράλληλα, για τους πρώτους 18 μήνες, οι νέοι εργαζόμενοι κάνουν rotation σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, με βάση την επαγγελματική κατεύθυνση (Technology, Commercial, Business) που έχει επιλέξει ο υποψήφιος κατά τη διαδικασία της υποβολής της αίτησής του, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει σφαιρική εικόνα του οργανισμού και των διαδικασιών του, αλλά και να μπορέσει να καταλήξει στην οργανική θέση που του ταιριάζει περισσότερο.

Με το WIND Young Talents σε περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες και το βασικότερο θα γίνεις μέλος μίας ομάδας που οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις. Μην περιμένεις. Οι αιτήσεις κλείνουν σήμερα. Βάλε τα δυνατά σου, στείλε το βιογραφικό σου και που ξέρεις... Μπορεί το 2022 να σε βρει ως μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της WIND! 

Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις, πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ