Smart Life

incharge: Γνώρισε το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα

Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nrg-1.jpg

Η nrg εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας και παρουσιάζει το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Η ηλεκτροκίνηση ήδη από την προηγούμενη δεκαετία έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, όμως πλέον βλέπουμε ότι όλα αλλάζουν με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς. Τα οφέλη χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων τόσο για τον καταναλωτή όσο και για το περιβάλλον, κάνουν τη χρήση τους ολοένα και πιο δημοφιλή και τα μειονεκτήματα μειώνονται συνεχώς. Η nrg θέλοντας να κάνει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης ακόμη πιο ξεχωριστή εκκίνησε το καινοτόμο πρόγραμμα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Το incharge, όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα από τα ταχύτερα δίκτυα φόρτισης στην Ελλάδα και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα.

Διαθέτει τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφορτίσεις στην επικράτεια, τα οποία πληθαίνουν όλο και περισσότερο, όπως διαπιστώνει κανείς στο χάρτη παρακάτω. Το δίκτυο incharge κάνει χρήση προηγμένων φορτιστών που είναι σε θέση να «γεμίσουν» ένα ηλεκτρικό όχημα μέχρι και το 80 % της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα. Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

thumbnail_map_incharge_new-02.jpg

Με κορυφαίους συνεργάτες στο εγχείρημα όπως τα πρατήρια AVIN και Shell του ομίλου Motor Oil, το πρόγραμμα μοιάζει ήδη επιτυχημένο. Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης γίνεται πλέον πραγματικότητα για τον Έλληνα οδηγό που θέλει να χρησιμοποιήσει αδιάλειπτα  ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια ΣΕΑ, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού Οδικού Δικτύου. Χωρίς το incharge, όλα αυτά στο παρελθόν έμοιαζαν αδύνατο να συμβούν.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή incharge αποτελεί το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού η plug – in hybrid αυτοκινήτου. Η εφαρμογή και διαδικτυακή πλατφόρμα εμπεριέχουν μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες, που αλλάζουν προς το καλύτερο την εμπειρία του οδηγού.

nrg-2.jpg

Αρχικά εκείνος μπορεί να βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί και στη συνέχεια να επιλέξει μόνος το είδος φόρτισης που επιθυμεί. Μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή την πορεία της φόρτισής του και να τσεκάρει το ιστορικό φορτίσεων αν χρειαστεί. Τέλος ολοκληρώνει την πληρωμή του και μπορεί να εξυπηρετηθεί 24 ώρες το 24ωρο. Τα μεγάλα ταξίδια σε όλη την χώρα είναι πλέον εφικτά χάρη στην εφαρμογή incharge. Ο οδηγός μπορεί αν φορτίσει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το όχημα του σε έναν από τους πολλούς σταθμούς φόρτισης.

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικού αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να περάσουν αποκλειστικά από κάποιο μέρος του εθνικού αυτοκινητόδρομου για να φορτίσουν το όχημά τους. Το πρόγραμμα incharge HOME, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για όσους έχουν ηλεκτρικό ή plug – in υβριδικό όχημα, εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτισή του.

nrg-6.jpg

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά της ιδανικής επιλογής και πλήρη εξυπηρέτησης για τους οικιακούς πελάτες της εταιρείας nrg. Είναι σε θέση να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των καταναλωτών σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρονικού οχήματος στο σπίτι. Μαζί με αυτά, έρχονται και μία σειρά από πολλαπλά οφέλη από το πρόγραμμα incharge HOME, τα οποία δεν αφορούν μόνο την εξοικονόμηση χρημάτων. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Παρέχεται δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug – in hybrid οχήματος από το σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο και δωρεάν συνδρομή nrg Green. Επιπλέον δίνεται μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιοι πόντοι στο allSmart.

nrg-4.jpg

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κάνει την εμφάνιση της και στις επιχειρήσεις, με όλο και περισσότερες να χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια. Όλα τα παραπάνω οφέλη για οδηγούς και κατοικίες, δίνονται και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυο της nrg.

Το πρόγραμμα incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση και η εξήγηση είναι απλή. Η διαδικασία ξεκινάει από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, καταλήγοντας στη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge. Η εταιρεία nrg καταλαβαίνει τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία και είναι σε θέση να τις καλύψει όλες ολοκληρωμένα. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Με το πρόγραμμα incharge BUSINESS προσφέρονται μία σειρά από οφέλη. Αρχικά γίνεται αυτοψία εγκατάστασης στην επιχείρηση και η εταιρεία την προμηθεύει με σταθμούς φόρτισης. Στη συνέχεια προσφέρονται υπηρεσίες Operation και Maintenance, με την προβολή στο δίκτυο incharge να αποτελεί το τελικό βήμα.

Η nrg επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων στον έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών. Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge εδώ ή καλώντας στο 218 881 8102.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ