Ελλαδα

Ελληνικό: Δείτε τα σχέδια της νέας έξυπνης «πράσινης» πόλης

Η Lamda Development παρουσιάζει το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικαστικό με μαίανδρο και θάλασσα, της Lamda Development για την ανάπλαση του Ελληνικού

Lamda Development:Παρουσιάζει μέσω webinar το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό και τον τρόπο που θα δημιουργηθεί η νέα έξυπνη πράσινη πόλη.

Η Lamda Development προσκαλεί κάθε ενδιαφέρομενο στην τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή ενημέρωση, ανοιχτή προς το κοινό, για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού. Τα έργα, που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην περιοχή, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η εταιρεία.

Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού. Σε αυτή την παρουσίαση θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό και των έργων που θα μεταμορφώσουν την περιοχή την ερχόμενη πενταετία. 

Διαδικτυακή Παρουσίαση του Masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό. (GR)

H Lamda Development θα αποκαλύψει πώς θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκατομμύρια τ.μ. του έργου καθώς και με ποιον τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη! Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι.

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ