Smart Life

Μία νέα πλατφόρμα που αλλάζει την τηλεόραση όπως την ξέραμε!

Το μέλλον της τηλεόρασης είναι ήδη εδώ!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eon-nova.jpg

Η EON είναι η νέα πλατφόρμα της NOVA που έρχεται για να αλλάξει την τηλεόραση όπως τη γνωρίζαμε.

Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος γύρω μας αλλάζει πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε. Βλέπουμε το μέλλον να έρχεται δίπλα μας νωρίτερα και να είναι συναρπαστικό και αυτό το μέλλον τα περιλαμβάνει όλα. Έχει άφθονους τίτλους ταινιών on demand και πρεμιέρες, έχει τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και περισσότερους από 3.000 αγώνες τον χρόνο από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Και φυσικά έχει δυνατότητες που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Ναι, αναφέρομαι στο μέλλον της τηλεόρασης που είναι ήδη εδώ, με τη νέα πλατφόρμα της NOVA, την ΕΟΝ.

Δοκιμάζοντας τη νέα πλατφόρμα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για κάτι που δεν είχες συνηθίσει μέχρι και σήμερα. Κάθε μέλος της οικογένειας έχει το δικό του εξειδικευμένο, αναλόγως με τα ενδιαφέροντά του προφίλ, το οποίο μπορεί να διαμορφώσει όπως επιθυμεί. Μπορείς με λίγα λόγια, να αποθηκεύσεις τις δικές σου λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνεις προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σου. Όμως αυτή τη φορά οι επιλογές είναι χιλιάδες.

Η EON προσφέρει στο κοινό περισσότερους από 2.300 τίτλους ταινιών και σειρών από τα κορυφαία box office για θέαση ανά πάσα στιγμή σε όποια συσκευή επιθυμείς. Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε στη NOVA πολλαπλασιάζονται και η δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μικρό βίντεο κλαμπ για τον εαυτό σου είναι πια γεγονός. Τώρα πάλι αν δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις απευθείας το πρόγραμμα που επιθυμείς, η νέα πλατφόρμα σου έχει τη λύση.

EON πλατφόρμα


Η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα να «γυρίσεις» πίσω το χρόνο μέχρι και 7 ημέρες και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως ακριβώς επιθυμείς. Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα. Από τηλεόραση, tablet, smartphone και PC/laptop έχεις πια τη δυνατότητα για Catch Up 7 ημερών!

Αν πάλι είσαι λάτρης των σπορ, τότε οι καινοτομίες που φέρνει η ΕΟΝ στο κοινό, θα σου φανούν πρωτόγνωρες. Η νέα πλατφόρμα της NOVA, με το EON sports mode, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε live στατιστικά. Βλέπεις δηλαδή τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση και δεν χρειάζεται να περιμένεις να δεις την καρτέλα για να μάθεις πόσα σουτ ή πόσες αποκρούσεις έχει μια ομάδα!

EON: Νέα εποχή στην τηλεόραση


Ταυτόχρονα, η ΕΟΝ έχει να προτείνει και τη δική της πρόταση για τα παιδιά με περιεχόμενο κατάλληλο για μικρές ηλικίες, σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον. Το EON kids διαθέτει δυνατότητα γονικού ελέγχου και αποκλείει αυτόματα το υλικό το οποίο δεν ταιριάζει στην ηλικία τους, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό τοπίο που κανένας γονιός δεν είχε συναντήσει στο παρελθόν!

Τώρα μπορείς και εσύ να απολαύσεις τη νέα εποχή στην τηλεόραση που προσφέρει η πλατφόρμα ΕΟΝ μόνο από 10€ το μήνα! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ για τις μοναδικές προσφορές.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ