Smart Life

Snoop Dogg X G-Star: Jean και key pieces που ξεχωρίζουν

«Say it Witcha Booty»: Η νέα καμπάνια των Snoop Dogg και G Star Raw

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο διάσημος χιπ χοπ καλλιτέχνης, Snoop Dog, συνεργάζεται με την εταιρεία G Star και μέσω της καμπάνιας «Say it Witcha Booty» φτιάχνουν το πιο εκρηκτικό συνδυασμό της αγοράς.

Ο Snoop Dogg συνεργάζεται με τη G Star Raw και με την καμπάνια «Say it Witcha Booty» φέρνει μία εκρηκτική συλλογή για τη νέα σεζόν.

Ο Snoop Dogg είναι εδώ και τριάντα χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της χιπ - χοπ. Από την εποχή των 90's τα τραγούδια του παίζονται συνεχώς, με τον ίδιο να αποτελεί την επιτομή της West Coast κουλτούρας. Πολλοί νέοι και νέες θέλουν να μοιάσουν στο ίνδαλμά τους, υιοθετόντας κάτι από το στιλ του. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία φορώντας ένα από τα κομμάτια της νέας καμπάνιας «Say it Witcha Booty» και τη συλλογή Snoop Dogg X G-Star, η οποία προέκυψε από τη συνεργασία του καλλιτέχνη θρύλου και της εταιρείας G - Star Raw.

Snoop Dogg - Say it Witcha Booty x G-Star Raw

Όταν ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές παγκοσμίως συναντιέται με τη G - Star Raw, της οποίας τα jean έχουν πάντα την τέλεια εφαρμογή, τότε το αποτέλεσμα είναι δεδομένα εκπληκτικό. Ο θρύλος της χιπ - χοπ είναι για φέτος το πρόσωπο της εταιρείας και το νέο του hit «Say it Witcha Booty» είναι αφιερωμένο στο πόσο ωραία φοριούνται τα denim της. Μαζί παρουσιάζουν μια εκρηκτική συλλογή από jean και key pieces για τη νέα σεζόν.  

Για ακόμη μία φορά η G - Star Raw συνεργάζεται με έναν top celebrity στο είδος του και η σχέση που δημιουργείται με τον Snoop Dogg αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό. Πρόκειται για τον καλλιτέχνη που έβαλε τη West Coast slang στο αμερικάνικο λεξιλόγιο και το στιλ του είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα διαχρονικά. Ο πολύ - πλατινένιος δημιουργός είναι δημοφιλής, easy - to - love και iconic όπως ακριβώς ένα G - Star Raw Hardcore Denim. 

unisex_g_star_denim.jpg

denim_pose_g_star.jpg

men_total_denim_g_star.jpg

g_star_high_waist.jpg

Ο Snoop Dogg εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να συνεργαστεί με τη G - Star, αναφέροντας: «Ο λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με την G-Star είναι απλός, είμαστε και οι δύο πρωτοπόροι σε αυτό που κάνουμε, μας αρέσει να ταράζουμε τα νερά και να κοιτάμε μπροστά, πολύ μπροστά. Δεν παίζουμε απλά στο παιχνίδι…εμείς φτιάχνουμε τους κανόνες! We are cutting edge».

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναμίξει την κατασκευαστική φιλοσοφία του brand με το καυστικό χιούμορ, το στιλ και την αγάπη του Snoop Dogg για τις καμπύλες. Στο απολαυστικό promo video της καμπάνιας «Say it Witcha Booty» κάνουν την εμφάνιση τους νησιά, αεροπλάνα, μπαλόνια, body painting και σκυλιά. Το βίντεο είναι γεμάτο με δημιουργικότητα και αποτελεί την αποθέωση του απόλυτου body hugging denim, με εφαρμογή που κολακεύει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. 

g_star_denim_1.jpg

denim_g_star.jpg

men_g_star_denim.jpg

dog_g_star_denim.jpg

Τη συλλογή G-Star Raw x Snoop Dogg θα βρείτε στα καταστήματα: Rossidis StoresHotel ShopsHionidis Stores, Unity Stores και Duomo Stores

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα της G - Star Raw στο Instagram

Κέντρική διάθεση: Sport And Fashion Freedom, 

Τηλέφωνο: 212 0003710

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ